ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ

Eτοιμος για το πρωτάθλημα ο Απόλλωνας

• Σάκης Θεοδοσιάδης: «Θα είμαστε ανταγωνιστικοί»

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2017 22:12

Μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε από τον τεχνικό τους Σάκη Θεοδοσιάδη, επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας.

Η ξεκούραση κρίθηκε αναγκαία μετά το φιλικό με τον Άρη Θεσσαλονίκης που έγινε την περασμένη Παρασκευή, καθώς θα ακολουθήσει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, το επόμενο διάστημα.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- έχουμε την πρεμιέρα της Football League με τον Απόλλωνα να αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αχαρναϊκό.
Θα ακολουθήσει ο αγώνας Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στο στάδιο Αλκαζάρ και εν συνεχεία στις 29 του μηνός ο Απόλλωνα θα υποδεχθεί στο Αλκαζάρ την ομάδας της Βέροιας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τη Football League.
Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα για τους «κυανόλευκους», που όμως αισιοδοξούν και θα επιδιώξουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα.
*Σε δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Θεοδοσιάδης για το φιλικό με τον Άρη και κατά πόσο είναι έτοιμη η ομάδα του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επισήμανε τα εξής: «Σίγουρα ήταν ένα πολύ καλό τεστ και για τις δυο ομάδες, που έδειξαν πως είναι έτοιμες για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από τη διαχείριση του παιχνιδιού, και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Θα έλεγα πως το μοναδικό που μας έλειψε, ήταν το αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές μου ήταν πολύ ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα, που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και δυστυχώς από ένα ατομικό λάθος και μια στημένη φάση χάσαμε το παιχνίδι. Δεν στέκομαι σε αυτό. Στέκομαι στο γεγονός ότι η ομάδα μου φάνηκε αντάξια κόντρα σε έναν τέτοιον αντίπαλο. Και πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και στο πρωτάθλημα.
Όσον αφορά στον Άρη τον αντιμετωπίσαμε δύο φορές σε έναν μήνα. Έχω πει ότι είναι μια σοβαρή, στιβαρή ομάδα που έχει παίκτες που ξέρουν πολύ καλά την κατηγορία, μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να τον οδηγήσουν στην παραπάνω κατηγορία.
Εμείς ξεκινάμε από σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό και αυτό που θέλω είναι να έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου, διότι τους υπολογίζω».

 

Κατάσκοπος στο «Ελ Πάσο» ο Θεοδοσιάδης

Στην Αθήνα και στο «Ελ Πάσο» βρέθηκε χθες ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος παρακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον Αχαρναϊκό, που τελείωσε ισόπαλη 1-1.
Ο προπονητής των «κυανόλευκων» κατασκόπευσε τον προσεχή αντίπαλο της λαρισινής ομάδας τον Αχαρναϊκό, κρατώντας πολλές σημειώσεις.

 

Συγκέντρωση και προπόνηση των παλαιμάχων του Απόλλωνα Λ.

Αύριο και ώρα 19:30 καλούνται οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας να βρίσκονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Χρήστου Γκάτα, όπου θα γίνει η πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass