ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 28-30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Νέα αναβολή στη Football League

• Στις 6 χθες το απόγευμα ενημερώθηκε ο Απόλλωνας!

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2017 22:14

Μπορεί στον Απόλλωνα Λάρισας χθες το πρωί να έγινε η προπόνηση από τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη για το ματς της πρεμιέρας με τον Αχαρναϊκό, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, όμως το απόγευμα άλλαξαν τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, στις 6 το απόγευμα η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε τους «κυανόλευκους» πως η πρεμιέρα της Football League, μετατίθεται για μια εβδομάδα αργότερα.
 Έτσι η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί το τριήμερο 28-30 Οκτωβρίου, αφού από πολλές ΠΑΕ εξέφραζαν απορίες αν θα ακολουθηθεί το… μοντέλο Super League με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής και του ορισμού της πρεμιέρας ως εμβόλιμης. Αυτό, βέβαια, στη Β’ Εθνική δεν συμβαίνει.
Αξίζει να επισημάνουμε πως ο Απόλλων Λάρισας για την πρώτη αγωνιστική θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Αχαρναϊκό στο γήπεδο του Μενιδίου.
Η ανακοίνωση της Football League: «Σας ενημερώνουμε ότι η Football League αποφάσισε τη μετάθεση των αγώνων της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Football League 2017 – 2018 που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 22/10/2017 για τις 28 – 29 και 30/10/2017».

 

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΓΡΟΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ
Μοναδικό ευχάριστο χθες για τον Απόλλωνα είναι πως τόσο ο Χρήστος Αγρόδημος όσο και ο Νίκος Ιορδανίδης, που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, τα ξεπέρασαν και συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα.
Σήμερα είναι προγραμματισμένη μια προπόνηση το πρωί και βέβαια μετά τη νέα αναβολή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πιθανόν να τροποποιηθεί και το πρόγραμμα των προπονήσεων.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass