Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-0

Hταν θέμα ανωτερότητας…

• Εντυπωσιακή η παρουσία 1.000 περίπου φιλάθλων • Καταχειροκροτήθηκαν Κώστας Νεμπεγλέρας και Πίτου Γκαρσία

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2017 22:10

Φιλότιμα πάλεψε χθες ο Αχιλλέας Φαρσάλων στο δημοτικό στάδιο της πόλης, αλλά γνώρισε την ήττα από τον πρωτοπόρο ΝΠΣ Βόλο, με σκορ 3-0.


Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής (εμβόλιμη) του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 4x3, δείχνοντας πως είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αν και καθημερινή ημέρα, ο κόσμος των Φαρσάλων κέρδισε τις εντυπώσεις μιας και στο Δημοτικό Στάδιο βρέθηκαν περίπου 1.000 φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Τα γκολ σημείωσαν οι Μελισσόπουλος (3’), Ηλιόπουλος (40’) και Πίτου Γκαρσία (54’).
Ο Βόλος προηγήθηκε στην πρώτη φάση του αγώνα όταν στο 3’ ο Ηλιόπουλος από δεξιά βρήκε τον Μελισσόπουλο που πετάχθηκε στην πλάτη της άμυνας και με κεφαλιά από κοντά πέτυχε το 0-1.
Από την πλευρά του ο Αχιλλέας Φαρσάλων στο 16’ είχε μια καλή στιγμή όταν ο Συράκος με τον Λόλα συνεργάστηκαν, όμως ο δεύτερος σούταρε άστοχα.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή στο 20’ με τον Μάντζη να σουτάρει στο δοκάρι, ενώ ο Ηλιόπουλος που πήρε το «ριμπάουντ», έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Κουτσουκέρας έδιωξε σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Στο 25’ ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Μανιώτης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Μπουρνάκη.
Στο 32’ ο Βόλος απείλησε με ένα σουτ του Ντόση εκτός περιοχής το οποίο κατέληξε λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουτσουκέρα.
Και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι στο 40’ όταν ο Ηλιόπουλος με μία εντυπωσιακή προσπάθεια απέφυγε όλους τους αντιπάλους του, έφτασε εκτός περιοχής και με ωραίο σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα Φαρσάλων, πετυχαίνοντας το 0-2.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την ποιότητα του πιο γνωστού παίκτη της ομάδας τους για να φτάσουν στο 0-3. Συγκεκριμένα στο 54’ ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ από τον άξονα λίγα μέτρα εκτός περιοχής, νικώντας τον Κουτσουκέρα.
Δύο λεπτά αργότερα στο 56’οι άνθρωποι του Αχιλλέα Φαρσάλων διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την ακύρωση ενός τέρματος του Οικονόμου με κεφαλιά με τον διαιτητή Τσέτσιλα, για τον οποίο εξέφρασαν παράπονα, να καταλογίζει οφσάιντ, μετά από υπόδειξη του δευτέρου επόπτη κ.Μωυσιάδη.
Με το ματς να έχει ήδη κριθεί, τα υπόλοιπα λεπτά απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Βόλο να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το τέλος του αγώνα.
Τον αγώνα διηύθηνε ο κ. Τσέτσιλας, που είχε βοηθούς τους κ.Φαλτάκα, Μωυσιάδη, όλοι από την ΕΠΣ Γρεβενών. Στο 72’ απέβαλε από τον πάγκο του Αχιλλέα τον βοηθό του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, Γιάννη Βασιλείου, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε σε απόφασή του.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Μάκης Tριανταφυλ-λόπουλος): Κουτσουκέρας, Μάρκου, Καραμπούζης (64’ Καραγκούνης), Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας (49’ λ.τ. Κουρούμαλος), Κόλα, Μανιώτης (64’ Μπένος), Συράκος, Λόλας, Χατζής (72’ Κατσανάκης)
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουρνάκης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Πιαστόπουλος (84’ Δημηνάς), Μελισσόπουλος, Καμπαγιέρο (58’ Ζέρης), Μάντζης (66’ Δερμητζόγλου), Γκαρσία (73’ Σαλαμούρας), Ηλιόπουλος.

 

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
*Συνάδελφοι στην τοπική αυτοδιοίκηση και όχι μόνο. Ο μεν Σταύρος Πουλαράκης-ως οικοδεσπότης-αντιδήμαρχος Φαρσάλων, ο δε Σωτήρης Μάρκου πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγιάς και συνεργάτες πλέον στην ΠΑΕ ΑΕΛ, ως αντιπρόεδροι. Μαζί τους και τα στελέχη της ΠΑΕ, ο Γιώργος Κούτρας με τον Άκη Θεοδωρόπουλο.
*Καταχειροκροτήθηκαν όταν αντικαταστάθηκαν ο αρχηγός του Αχιλλέα Κώστας Νεμπεγλέρας και ο Πίτου Γκαρσία του ΝΠΣ Βόλος. Ποδοσφαιρικός πολιτισμός, ποδοσφαιρική αναγνώριση…
*Παρών στο γήπεδο ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης, τα μέλη της διοίκησης οι Πέτρος Μπανιάς, Ρένος Καριώτης, Μιχάλης Λίταινας, από την Ε.Δ./ΕΠΣΛ ο Κώστας Κουρδής, ο επικεφαλής της Επιτροπής Παρατηρητών Χρήστος Χατζούλης, οι διαιτητές Άγης Μπουμαρσόπουλος, Κώστας Ακρίβος, οι οποίοι στο τέλος απόλαυσαν το καφεδάκι τους παρέα με τον παρατηρητή διαιτησίας Ιωάννη Καλύβα, από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.
*Δυο παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΛ ο Χρήστος Ανδρεούδης με τον Δημήτρη Αβραμούλη ήταν μεταξύ των θεατών στη χθεσινή αναμέτρηση.
*Η ομάδα του Βόλου είχε στο γήπεδο και τον πρόεδρό της Αχιλλέα Μπέο, που παρακολούθησε το ματς από τις κερκίδες.  

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(4η αγωνιστική)
Βελούχι - Μαρτίνο     0-1
Θήβα - Νίκη Βόλου     1-1
ΓΣ Αλμυρού – Νεοχώρι     1-0
Αχιλλέας Φ.- ΝΠΣ Βόλος     0-3
ΑΟ Σελλάνων - Δίστομο     1-1
Ολυμπιακός Β. - Ρήγας Φεραίος     3-0
*Ρεπό είχε ο Αστέρας Ιτέας

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)
1. ΝΠΣ Βόλος      15-3      12
2. ΓΣ Αλμυρού      7-2      9
3. Νίκη Βόλου      7-4     7
4. Ολυμπιακός Βόλου      5-2      7
5. Δίστομο     6-4      7
6. Ρήγας Φεραίος     5-7      6
7. Μαρτίνο     5-8     6
8. Θήβα      7-6      5
9. Βελούχι      2-3      3
10. Αχιλλέας Φαρσάλων      3-9      3
11. ΑΟ Σελλάνων      4-8      2
12. Αστέρας Ιτέας     1-8      1
13. Διγενής Νεοχωρίου      1-4      0
*Αλμυρός, Βελούχι, Διγενής Νεοχωρίου και Αστέρας Ιτέας έχουν κάνει το ρεπό τους.

 

Ο ΛΑΘΥΡΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ
O Ευάγγελος Λαθύρης της ΕΠΣ Φθιώτιδας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ για να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση του Αχιλλέα Φαρσάλων με τον Αμβρυσσέα Διστόμου για την 5η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Βοηθοί του στο ματς ορίστηκαν οι Δόσκορης και Λιτοσελίδης της ίδιας Ένωσης. Αναλυτικά οι διαιτητές:
• ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (16:00)
-ΝΠΣ Βόλος – Θήβα: Χανίδης, Τοροσιάδης, Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), παρ.Νικόλαος Κεραμίδας(Λάρισας)
• ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (16:00)
-Μαρτίνο- Νίκη Βόλου: Παπαποστόλου, Πριόνας, Δέλχας (Εύβοιας), παρ.Γεώργιος Παπαγεωργίου (Βοιωτίας)
-Αστέρας Ιτέας - ΓΣ Αλμυρού: Παναγιωτόπουλος, Κουτρομάνος, Λυσσάρης (Αιτ/νίας), παρ.Χρήστος Καλιακούδας (Φθιώτιδας)
-Δίστομο- Αχιλλέας Φ.: Λαθύρης, Δόσκορης, Λιτοσελίδης (Φθιώτιδας), παρ.Γεώργιος Ρήγας(Φωκίδας)
-Ολυμπιακός Β.- ΑΟ Σελλάνων: Χρήστος Αγγελούλης, Κωνσταντίνος Στάικος, Γεώργιος Πατέτσος (Λάρισας), παρ.Δρόσος Γεροβασίλης (Πέλλας)
-Νεοχώρι - Βελούχι: Πανυτσίδης (Κοζάνης), Τίκας, Κανιούρας (Καρδίτσας), παρ.Σπυρίδων Πουγκακιώτης (Φθιώτιδας)
*Ρεπό έχει ο Ρήγας Φεραίος
2oς ΟΜΙΛΟΣ
Πιερικός-Α.Ε. Ποντίων/ Ηρακλής: Δημήτρης Ρούσσης (Θεσσαλίας), Βασίλειος Μάνος, Αχιλλέας Νίκζας (Λάρισας), παρ.Πέτρος Δροσινός (Χαλκιδικής).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass