ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

Νοκ άουτ ο Γιάννης Μασούρας

• Από τον νέο χρόνο επιστρέφει σε δράση ο Μάρκο Γιοβάνοβιτς

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2017 22:04

Το παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας που έδωσε η ΑΕΛ στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» άφησε μια πικρή «γεύση» από τον τρόπο που προήλθε η ήττα με 2-1 και κυρίως για το τέρμα του Περόνε στο 90’ που κακώς δεν μέτρησε και που θα άλλαζε το παιχνίδι (το αποτέλεσμα στο χρονικό εκείνο σημείο ήταν 1-1).

Σαν να μην έφθανε η ήττα και οι «πληγές» που άνοιξαν ο βοηθός Καραβασίλης με την υπόδειξή του ως οφσάιντ του Περόνε, ήρθε και ο τραυματισμός του Γιάννη Μασούρα που βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του για τρία χρόνια.
Ο Μασούρας θα χάσει το παιχνίδι που θα δώσει η λαρισινή ομάδα την Κυριακή στα Χανιά με τον Πλατανιά ενώ απόντες θα είναι ακόμα ο Γιοβάνοβιτς με τον Γκόλια.
Ο Γιοβάνοβιτς όπως αναφέρουν πληροφορίες από το ιατρικό επιτελείο θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το…2018 ενώ ο Γκόλιας πιθανόν να αγωνισθεί στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.
Αμφίβολη είναι επίσης η συμμετοχή του Κριζμάν που προπονήθηκε χθες αλλά δεν ανέβασε ρυθμούς για να δείξει αν είναι σε απόλυτη ετοιμότητα.
Τέλος ο Φατιόν που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων ουσιαστικά θα ξεκινήσει σήμερα ενώ θα υπάρχει και ανάλυση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Από δω και πέρα η ομάδα χρειάζεται και τα αποτελέσματα και κάθε βαθμός είναι πολύτιμος αφού έχει βρεθεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Από δω και πέρα υπάρχει εύκολο θεωρητικά πρόγραμμα για την ομάδα της ΑΕΛ και κάθε βαθμολογική απώλεια θα τη γεμίσει άγχος…

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΥΓΙΑ
Στα αποδυτήρια των παικτών της ΑΕΛ υπήρχε και εμφάνιση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια που έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό ενώ τους είπε ότι βγάλανε δύσκολο πρόγραμμα και από δω και πέρα όπως έδειξαν στα δύο τελευταία παιχνίδια έχουν βελτιωθεί αγωνιστικά και θα πάρουν πολλούς βαθμούς. Τους τόνισε ότι έγιναν ομάδα που θα φθάσει πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα με εμφανίσεις σαν αυτές που έκαναν κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΕΛ: ΧΑΡ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2016-17. Ο 34χρονος Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, αστυνομικός στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Αθηνών, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πλατανιά, που θα γίνει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 στις 18:15 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά. Βοηθοί του ο Ιωάννης Τουμπακάρης και ο Γιώργος Κουντουρέλης επίσης και οι δύο από τον Σύνδεσμο Αθηνών. Τέταρτος θα είναι ο Εμμανουήλ Κυρίτσης από την Ένωση Δωδεκανήσου και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Σταύρος Φλώτσιος από την Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.
Ο Γιώργος Κομίνης από τη Θεσπρωτία ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Κυριακή 22/10 (20:30), στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Βοηθοί του διεθνούς ρέφερι θα είναι ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από την Πιερία και ο Τρύφωνας Πετρόπουλος από την Αρκαδία, τέταρτος διαιτητής ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας).
Οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής:

 

• ΣΑΒΒΑΤΟ 21/10
16:00 Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα: Τσαμούρης (Πειραιά), Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), 4ος: Τζήλος (Λάρισας),παρ.: Νικολακόπουλος (Αθηνών)
18:15 Κέρκυρα-Παναιτωλικός: Σέζος (Κιλκίς), Σάββας (Σερρών), Χατζηνάκος (Δράμας), 4ος : Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας), παρ.:Δαγκλής (Μακεδονίας)
20:30 Λαμία-Παναθηναϊκός: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής), Νικολαϊδης (Μακεδονίας), 4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων), [παρ.: Κύρκος (Θεσπρωτίας)

 

• ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10
16:00 Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Κωνστάντιος (Εύβοιας), Πυλαρινός (Ζακύνθου), 4ος: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας), παρ.: Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας)
18:15 Απόλλων Σμύρνης-Ξάνθη: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Κοντιζάς (Πειραιά), Καλφάκης (Χανίων), 4ος: Κορδολαίμης (Ανατ. Αττικής), παρ.: Κάκος (Κέρκυρας)
18:15 Πλατανιάς-ΑΕΛ: Καλογερόπουλος (Αθηνών), Τουμπακάρης (Αθηνών), Κουντουρέλης (Αθηνών), 4ος : Κυρίτσης (Δωδεκανήσου), παρ.: Φλώτσιος (Βοιωτίας)
20:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), 4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών), παρ.: Καρατζάς (Εύβοιας)

 

• ΔΕΥΤΕΡΑ 23/10
19:30 ΑΕΚ-Ατρόμητος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Καρατζίκας (Αθηνών), Φωτόπουλος (Αθηνών), 4ος : Μπλάνας (Μεσσηνίας), παρ.: Δάλλας (Ηπείρου).

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass