ΘΕΛΕΙ Η ΑΕΛ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ

Να συνεχίσει το σερί...

• Ασκήσεις τακτικής αλλά και κατοχής στη χθεσινή προπόνηση • Ικανοποιημένος ο Φυντάνης από τη συνέπεια και τη σοβαρότητα που δείχνουν

Δημοσίευση: 14 Νοε 2017 22:00 | Τελευταία ενημέρωση: 14 Νοε 2017 22:02

Με...φορτισμένες τις μπαταρίες μετά το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε από τον προπονητή τους Ηλία Φυντάνη λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τους αγώνες της Εθνικής με την Κροατία, επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ.


Οι «βυσσινί» κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια στα τελευταία παιχνίδια της Super League και γι’ αυτό επιβραβεύτηκαν από τον προπονητή τους, με μια μικρή άδεια για να βρεθούν κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Εξάλλου δείχνουν συνέπεια και σοβαρότητα, αντιλαμβανόμενοι πως το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και χρειάζεται όλοι να προσφέρουν, ώστε να μπορέσει η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.
Χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής αλλά και κατοχής, όπου οι παίκτες έδειξαν διάθεση και εφάρμοζαν κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή τους.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κόντορ, όμως δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και σήμερα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο AEL FC ARENA(17:15), ο κ. Φυντάνης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Μάρκο Γιοβάνοβιτς, όπως και στον τιμωρημένο Άντονι Φατιόν, που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Σήμερα είναι προγραμματισμένη να γίνει μια προπόνηση στις 10:30 το πρωί, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.

 

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΜΕΑ Η 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Εν τω μεταξύ, αφιερωμένη στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για τα ΑμεΑ, θα είναι η 11η αγωνιστική, της Super League.
Στόχος η κινητοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια.
Αναλυτικά: «H Super League, υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, αφιερώνει την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή (18-20 Νοεμβρίου 2017) στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της κοινής γνώμης για τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ), σε μία συντονισμένη προσπάθεια να προωθήσει τη βελτίωση των συνθηκών πρόσβασης των συνανθρώπων μας με αναπηρία στα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες του Πρωταθλήματος Super League.
Στόχος της πρωτοβουλίας της διοργανώτριας αρχής του κορυφαίου διασυλλογικού Πρωταθλήματος της χώρας μας είναι να συμβάλει στην ενημέρωση αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους φορείς, τους φιλάθλους και όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να σταθούν αρωγοί στην ενέργεια αυτή, αναγνωρίζοντας το αυτονόητο δικαίωμα των ΑμεΑ για όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες παρακολούθησης ποδοσφαιρικών αγώνων».

 

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Η Κ20
Στην Κέρκυρα βρίσκεται από χθες το απόγευμα η αποστολή της ομάδας Κ20 των «βυσσινί», όπου σήμερα και ώρα 11 το πρωί σε εξ αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής, θα αντιμετωπίσει στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας(Κανόνι), την αντίστοιχη τοπική ομάδα.  Η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και για να γίνει αυτό πρέπει οι παίκτες του Μίλτου Ζιάκα, να παίξουν από την αρχή δυνατά και πειθαρχημένα.
Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.Κων/νος Τόμπρος, Γεράσιμος Μιχαλάς, Βασίλης Μπεκάρης(Κέρκυρας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Χαράλαμπος Γεωργάκης (Θεσπρωτίας).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass