Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΕΝ ΠΤΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

Υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά

• Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Καρακατσάνης • Σήμερα εκδικάζεται η ένσταση για το ματς με τον Αχαρναϊκό

Δημοσίευση: 14 Νοε 2017 22:23

Με πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Γκοβέση από την Ένωση Αρκαδίας, επέστρεψε ξημερώματα της Δευτέρας από τη Σπάρτη στη Θεσσαλική Πρωτεύουσα, ο Απόλλων Λάρισας, μετά από πολύωρο ταξίδι.


Τα δύο ανύπαρκτα πέναλτι που έδωσε ο ρέφερι είχαν ως αποτέλεσμα οι «κυανόλευκοι» να γνωρίσουν την τρίτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες, από το ξεκίνημα της Football League.
Αποτέλεσμα άδικο, καθώς οι δύο ομάδες είχαν ένα πολύ μέτριο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη αυτά που έκαναν τη διαφορά ήταν τα δύο πέναλτι που καταλογίσθηκαν.
Σίγουρα τα παράπονα είναι πολλά που εκφράσθηκαν από την πλευρά του Απόλλωνα, όμως παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά.
Η λαρισινή ομάδα δεν πτοείται από τα αρνητικά αποτελέσματα και θα επιδιώξει την ερχόμενη Κυριακή στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο στάδιο Αλκαζάρ, να πετύχει την πρώτη της φετινή νίκη.
Θα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά αυτή τη φορά οι ποδοσφαιριστές φαίνονται αποφασισμένοι να φτάσουν στην επιτυχία και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

 

Ο ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ
Πρόβλημα τραυματισμού παρουσιάσθηκε με τον Πλάτωνα Καρακατσάνη, στο 82’, ο οποίος και αντικαταστάθηκε από τον Βουτσιά.
Ο μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα ένιωσε τράβηγμα ανάμεσα στον δικέφαλο και τη γάμπα. Κατά πόσο είναι σοβαρός ο τραυματισμός του, θα αξιολογηθεί από το ιατρικό τιμ της ομάδας, μήπως και προλάβει τον αγώνα την Κυριακής με τον Πανσερραϊκό.
*Χθες οι παίκτες προπονήθηκαν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Τερψιθέας και για σήμερα τους δόθηκε ρεπό, ενώ αύριο θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα.

 

Η ΕΝΣΤΑΣΗ
Σήμερα εν τω μεταξύ το μεσημέρι στα γραφεία της Football League, θα εκδικασθεί η ένσταση του Απόλλωνα Λάρισας για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό.
Οι «κυανόλευκοι» ελπίζουν να κερδίσουν τον αγώνα που έχασαν με 1-0, καθώς ο αντίπαλός τους δεν πήρε άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ακόμη δεν τακτοποίησε τις εκκρεμότητες που υφίσταντο. Εξάλλου ήδη του έχουν αφαιρεθεί και 27 βαθμοί.

 

ΣΤΟΥΣ... -51 Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
Στα πρόθυρα της διάλυσης βρίσκεται ο Αχαρναϊκός. Ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου, δεν ταξίδεψε στο Ρέθυμνο για τον αγώνα με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους και χθες δήλωσε ότι αποχωρεί επικαλούμενος τη διοικητική ανυπαρξία.
Παράλληλα η Football League επέβαλε δεύτερη αφαίρεση 27 βαθμών (και η πρώτη ποινή ήταν αφαίρεση 27 βαθμών) στην ομάδα του Μενιδίου.
Έτσι με δεδομένο ότι στους – (27+27) 54 βαθμούς προστίθεται η εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της τρέχουσας σεζόν, ο Αχαρναϊκός μένει στους -51!
Η διοργανώτρια αρχή έλαβε τη δεύτερη απόφαση από τη στιγμή που εξέπνευσε η προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών για διακανονισμό με εννέα πρώην ποδοσφαιριστές της, στους οποίους οφείλονται χρήματα.

 

Συγκέντρωση των παλαιμάχων του Απόλλωνα

Σήμερα και ώρα 8.30 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου στη Φιλιππούπολη, θα γίνει συγκέντρωση των παλαιμάχων του Απόλλωνα Λάρισας, με θέματα συζήτησης τον προγραμματισμό για φιλικά παιχνίδια και γενικά για εκδηλώσεις που υπάρχει η σκέψη να γίνουν. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.
*Όσον αφορά στην καθιερωμένη προπόνηση, μετατίθεται και θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. στις εγκαταστάσεις των γηπέδων του Χρήστου Γκάτα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass