ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΗΛΙΑ ΦΥΝΤΑΝΗ

Δοκιμές στα δίδυμα των σέντερ μπακ

Γιοβάνοβιτς: «Θα είμαι στη Λάρισα 1-2 Δεκεμβρίου»

Δημοσίευση: 16 Νοε 2017 22:02

Στην ΑΕΛ όλα κινούνται στους ρυθμούς του μεθαυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης που θα γίνει στις 17.15 στο Ael Fc Arena στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.


Ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης δείχνει να έχει καταλήξει στην τακτική του 4-1-4-1 και τη θέση του τιμωρημένου Φατιόν ως αμυντικό χαφ θα πάρει ο Τάσος Λαγός, αλλά αυτό που τον προβληματίζει είναι τα δίδυμα των σέντερ μπακ. Χθες κατά τη διάρκεια διπλών μίνι διάρκειας άλλαξε πολλές φορές τους Ζίζιτς, Φάρκας, Κούσα και Γκόλια δοκιμάζοντας όλα τα πιθανά σχήματα.
Τελικά όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα παίξει ο Απόλλων Σμύρνης και στη συνέχεια θα αποφασίσει ποιοι θα αγωνισθούν σέντερ μπακ. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του Γκόλια με παρτενέρ τον Ζίζιτς στο προηγούμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα αφού η ομάδα των Φαιάκων είχε πολύ γρήγορο επιθετικό, τον Γιώργο Παμλίδη.
Στο μεταξύ ένα ευχάριστο νέο έφθασε χθες στην ΑΕΛ από τον Γιοβάνοβιτς που κάνει θεραπεία στο πόδι του στην πατρίδα του τη Σερβία. Ο ποδοσφαιριστής είπε ότι θα επιστρέψει στη Λάρισα 1-2 Δεκεμβρίου ενώ χαίρεται για την πολύ καλή πορεία της ομάδας και ελπίζει να βοηθήσει αγωνιστικά και ο ίδιος να πάει ακόμα καλύτερα.
ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, μετά τα όσα αποφασίστηκαν στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας με αντίπαλο την ΑΕΛ, ενημέρωσε ότι δεν θα παραχωρηθούν εισιτήρια για τους φίλους της ομάδας του. Ως εκ τούτου δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο όσοι προγραμμάτιζαν, είτε οργανωμένη είτε μεμονωμένη, μετακίνηση στη Λάρισα.
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
Η εκδίκαση της υπόθεση της ΑΕΛ η οποία είχε αρχικά ορισθεί για τη δικάσιμο της 15ης-11-2017, ημέρα Τετάρτη (χθες) και ώρα 15.00, μετατίθεται, εξαιτίας αιφνιδίου κωλύματος του Αθλητικού Δικαστή, για τις 16-11-2017, ημέρα Πέμπτη(σήμερα) και ώρα 16.30.
Τέλος με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει την οδύνη και τη συμπαράσταση στους συγγενείς των θυμάτων από τη φονική πλημμύρα στη Δυτική Αττική και δηλώνει ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τους δημάρχους των πληγέντων δήμων θα κάνει τα πάντα για να απαλυνθεί ο πόνος των ανθρώπων αυτών που έχασαν τους συγγενείς τους και η ψυχική και σωματική ταλαιπωρία των ανθρώπων που έχασαν την περιουσία τους.
Σαν πρώτη κίνηση συμπαράστασης θέτει την ποδοσφαιρική ομάδα στη διάθεση όλων των ενδιαφερόμενων φορέων, ώστε να διεξαχθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας άμεσα με οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Super League προσφέρεται και να διατεθούν οι εισπράξεις αυτού του αγώνος στους συγγενείς των θυμάτων.

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass