ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Τεράστια νίκη, σκύβουμε το κεφάλι

* Π. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ: «Πήραμε αυτό που δικαιούμασταν»

Δημοσίευση: 20 Νοε 2017 22:21

Σαφώς ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Νίκος Θεοδοσιάδης από το νικηφόρο αποτέλεσμα που το χαρακτήρισε ως νίκη ψυχολογίας.

Συνεχάρη τους παίκτες του και τόνισε πως ακόμα η ομάδα δεν έχει κάνει τίποτα και πρέπει να δείξει μεγαλύτερη βελτίωση και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα και ο προπονητής των φιλοξενουμένων Περικλής Αμανατίδης που επισήμανε πως η ομάδα του πρέπει να δουλέψει πιο συγκεντρωμένα για τη συνέχεια και να αντιδράσει στο επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δυο προπονητών και του γκολκίπερ Παναγιώτη Παϊτέρη, που έκανε πετυχημένο ντεμπούτο με τη φανέλα του Απόλλωνα:

ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ(Απόλλων Λάρισας): «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα. Δεν παίζει ρόλο το αποτέλεσμα, καθώς στα προηγούμενα παιχνίδια που είδα δεν είχε καμία σχέση η εικόνα του Πανσερραϊκού. Το είχα επισημάνει αυτό και στα παιδιά όλη τη βδομάδα, ότι το ματς θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμάς.

Αντιμετωπίσαμε και τεράστιο πρόβλημα με το καιρό καθώς τα γήπεδα ήταν πλημμυρισμένα και δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε σωστά. Έτσι αυτή η νίκη αποκτά τεράστια σημασία για εμάς. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά, γιατί θεωρώ ότι και στα ενενήντα λεπτά ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο.

Βέβαια στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε το καθαρό μυαλό όσες φορές βγήκαμε σε κάποιες τελικές προσπάθειες, να βγάλουμε μία σέντρα ή μια σωστή πάσα και μοιραία πήγαμε στο ημίχρονο με το σκορ να είναι 0-0. Σίγουρα με το γκολ που πετύχαμε στο ξεκίνημα της επανάληψης μας έδωσε φτερά και ήταν το μυστικό για να «ξεκλειδώσουμε» το παιχνίδι. Και το ματς το τελειώσαμε στο 2-0 με μια πολύ ωραία ενέργεια, γενικά ήμασταν καλύτεροι και η νίκη είναι δίκαιη.

Δεν έχουμε κάνει όμως ακόμα τίποτα και απλά είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα, γιατί είναι η πρώτη νίκη. Μας βοηθά σημαντικά στον ψυχολογικό τομέα, αλλά θέλουμε ακόμα πάρα πολλή δουλειά. Η Β’ Εθνική είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία, ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση.

Και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά, σήμερα δώσανε ό,τι είχανε και δεν είχανε για να πάρουμε αυτή τη νίκη.

Συγχαρητήρια και στον Πανσερραϊκό και του εύχομαι ό,τι καλύτερο στην συνέχεια».

-Για το πόσο εύκολο ήταν να διαχειριστεί το κακό ξεκίνημα: «Εγώ είμαι στην ομάδα δέκα μέρες και είναι πολύ δύσκολο. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει στην ψυχολογία. Όταν έχεις τρία άσχημα αποτελέσματα όλα είναι δύσκολα. Ευτυχώς όμως ο Απόλλων έχει έμπειρους παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και νομίζω με τη δουλειά θα είμαστε καλύτεροι. Ήρθε και η νίκη που θα μας δώσει άλλο αέρα και θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στην πορεία του πρωταθλήματος».

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ(Πανσερραϊκός): «Για εμάς το πρώτο ημίχρονο ήταν αναγνωριστικό χωρίς να είμαστε καλοί. Νομίζω όμως στη συνέχεια δεν αντεπεξήλθαμε στο παιχνίδι. Πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Η έκταση του σκορ έχει να κάνει περισσότερο στην εικόνα που θα δείξουμε στο επόμενο ματς και θα φανεί αν θα αντιδράσουμε ή όχι σαν ομάδα και σαν προσωπικότητες.

Το ποδόσφαιρο χρειάζεται μία συνολική προσπάθεια κάτι που εμείς δεν το κάναμε. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του. Ήταν δίκαιη. Εμείς θα συνεχίσουμε τη προσπάθεια, αφού όμως λύσουμε πρώτα τα δικά μας θέματα».

-Γιατί δεν έρχονται τα αποτελέσματα: «Είχαμε και στα τρία παιχνίδια καλύτερη απόδοση και πιστεύω πως είναι θέμα συγκέντρωσης όταν καταφέρνεις να προηγηθείς, αλλά όχι να κρατήσεις το σκορ. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία βαθμολογική πίεση και δεν είναι καλό βαθμολογικό μονοπάτι. Θα χρειαστεί μεγαλύτερη συγκέντρωση, αυταπάρνηση, προσπάθεια και ομαδικότητα. Εμείς αυτά σήμερα δεν τα είχαμε. Αυτά είναι τα ζητούμενα για εμάς, αν θέλουμε το Σάββατο σε ένα παιχνίδι που δίνεται η ευκαιρία να δοθεί κάποια απάντηση και για να ξαναδεί η ομάδα την κατηγορία με αυτό το σκεπτικό».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΪΤΕΡΗΣ(τερματοφύλακας του Απόλλωνα): «Είμαι πολύ χαρούμενος για το επαγγελματικό μου ντεμπούτο που έκανα σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου. Η χαρά μου είναι διπλή καθώς συνοδεύτηκε και με μια καλή εμφάνιση της ομάδας. Καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που είναι σημαντικοί ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και θα επικεντρωθούμε σε αυτό».

-Για το πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε πως θα ήταν βασικός: «Tο περίμενα εδώ και πολύ καιρό αυτό. Καλώς ή κακώς μου δόθηκε σήμερα αυτή η ευκαιρία. Εγώ το ήθελα πάρα πολύ και είμαι γι' αυτό πολύ χαρούμενος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass