ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ ΜΕ 3-0

Τρίποντο-ανάσα για τον Αχιλλέα

*Τα γκολ πέτυχαν: Συράκος (44’), Βούλγαρης (63’), Λόλας (90’)

Δημοσίευση: 20 Νοε 2017 20:40

Ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Αχιλλέας κέρδισε χθες στο δημοτικό στάδιο των Φαρσάλων το Βελούχι με σκορ 3-0.


Τα γκολ σημείωσαν οι Συράκος (44’), Βούλγαρης (63’), Λόλας (90’), ενώ χάθηκε σωρεία ευκαιριών από τους γηπεδούχους για να δώσουν ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη τους.
Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’Εθνικής και οι «κιτρινόμαυροι» με τη δεύτερη αυτή νίκη που πέτυχαν, έφτασαν τους 7 βαθμούς και πλέον ατενίζουν με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Αχιλλέας μπήκε από την αρχή με πολύ πάθος και αποφασιστικότητα, πήρε τον έλεγχο και έδειξε αποφασισμένος για να κερδίσει.
Στο 15’ έχασε την πρώτη μεγάλη του ευκαιρία όταν από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα και κεφαλιά πάσα του Κούλπα, ο Μανιώτης έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
Πέντε λεπτά αργότερα στο 20’ οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία, με το οριζόντιο δοκάρι να τους σταματάει δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Αρχικά από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα ο Κούλπας είδε την κεφαλιά του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά η κεφαλιά του Μανιώτη είχε την ίδια κατάληξη.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη μοναδική τους ευκαιρία στο 35’ όταν το σουτ του Λάππα Ι., από το ύψος του πέναλτι απέκρουσε την μπάλα ο Κουτσουκέρας.
Ο Αχιλλέας συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά και αυτή η πίεση καρποφόρησε στο 44’′όταν έπειτα από σέντρα του Βούλγαρη από τα αριστερά ο Συράκος με όμορφη κεφαλιά στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, για το 1 – 0.
Αυτό το γκολ έδωσε…φτερά στα πόδια των παικτών του Τάκη Παραφέστα και το δεύτερο μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος.
Αρχικά στο 50′ ο Καραγκούνης είδε το φαλτσαριστό σουτ του να περνάει ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια, ενώ πέντε λεπτά αργότερα το πλασέ του Συράκου πέρασε μόλις άουτ.
Στο 58’ ο Βούλγαρης έστειλε την προειδοποιητική του βολή όταν το δυνατό σουτ του από το ύψος της μεγάλης περιοχής έδιωξε εντυπωσιακά, ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΚ.
Τελικά στο 63’ο Καραγκούνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Συράκος βρήκε τον Βούλγαρη και αυτός κεραυνοβόλησε με μονοκόμματο σουτ τον αντίπαλο τερματοφύλακα, για το 2 – 0.
Ένα λεπτό μετά το γκολ που πέτυχε στο 64’, ο Βούλγαρης έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής με την μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ.
Ο Αχιλλέας συνέχισε να πιέζει και στο 80′ έφτασε κοντά και σε τρίτο τέρμα όμως το πολύ καλό σουτ του Συράκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής έδιωξε σε κόρνερ ο αντίπαλος γκολκίπερ.
Εν τέλει το «κερασάκι» στην «τούρτα» της αναμέτρησης το έβαλε ο Λόλας στο 90′ όταν έπειτα από κάθετη πάσα του Μίχου ο Καραμπούζης έκανε κούρσα από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα στον Λόλα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Ο σκόρερ αφιέρωσε το τέρμα στη μητέρα του που «έφυγε» από τη ζωή πριν λίγες μέρες.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ.Ρούσση, που είχε συνεργάτες τους κ.κ. Αναστασίου, Σάκκα, όλοι από την Ένωση Θεσσαλίας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Τάκης Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Καραμπούζης, Αναγνώστης, Μανιώτης, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κούλπας (83’ Τλούπας), Κόλα (60’ Μίχος), Συράκος, Καραγκούνης (81’′ Χατζής), Βούλγαρης (73’ Λόλας)
ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ (Γιάννης Φλωράκης): Λαμπρόπουλος (46’ Ρεσίτης), Χαλλής, Πασής, Σιάτρας, Γιαουμπλάρη (32’ λ.τ. Μπόγδανος), Κατσαπούρος, Λάπας Ι., Λάπας Ν. (68’ Λέρης), Κόλλιας, Κακάβας, Γενιτσαρόπουλος (82’ Αθανασόπουλος).ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(9η αγωνιστική)
Μαρτίνο – Δίστομο     1-1
Ρήγας Φεραίος - Αστέρας Ιτέας     0-0
Ολυμπιακός Β. - ΝΠΣ Βόλος     0-2
ΑΟ Σελλάνων – Νεοχώρι     3-0
Αχιλλέας Φ. – Βελούχι     3-0
Θήβα – Γ.Σ.Αλμυρού    0-1
*Ρεπό είχε η Νίκη Βόλου
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 9 αγώνες)
ΝΠΣ Βόλος      25-8      24
Αλμυρός      11-6      16
Αστέρας Ιτέας     11-10     14
Δίστομο      12-12      14
Ολυμπιακός Β.      8-6      13
Νίκη Βόλου     9-6      11
ΑΟ Σελλάνων      11-11      11
Θήβα      12-10      9
Ρήγας Φεραίος      6-9      9
Αχιλλέας Φ.      6-13      7
Νεοχώρι      4-10      7
Μαρτίνο      8-15      7
Βελούχι      6-13      6
*Δεν έχουν κάνει το ρεπό τους ΝΠΣ Βόλος, Μαρτίνο, Ολυμπιακός Βόλου και Δίστομο.
*Οπούντιος Μαρτίνου και Νίκη Βόλου έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(10η, Κυριακή 26/11, 15:00)
Ρήγας Φεραίος    -    Μαρτίνο
Δίστομο    -     Ολυμπιακός Βόλου
Αστέρας Ιτέας     -     ΑΟ Σελλάνων
Νεοχώρι    -     Αχιλλέας Φαρσάλων
Νίκη Βόλου     -     ΓΣ Αλμυρού
Βελούχι     -     Θήβα
*Ρεπό έχει ο ΝΠΣ Βόλος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass