ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ 1-0 ΤΟΥ ΠΥΡΡΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ

Η Αναγ. Πυργετού νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής

Δημοσίευση: 21 Νοε 2017 15:48

«Φωτιά» στην κορυφή του 3ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣΛ έβαλε η Αναγέννηση Πυργετού, η οποία ύστερα από ένα παιχνίδι για γερά νεύρα επικράτησε στο «Αστέριος Πετρωτός» τού μέχρι τώρα αήττητου Πύρρου Βορειοηπειρωτών με 1-0, επαναλαμβάνοντας την περσινή τους επιτυχία στο ίδιο γήπεδο με το ίδιο σκορ.

Στο 6’ οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, όταν το πέναλτι του Άγγελου Ρακίπι εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Κιόρογλου. Παράλληλα, στο 12’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Κατσής αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τελικά, οι προσπάθειες των Πυργετινών καρποφόρησαν στο 57’, όταν ο Κοθράς με κεφαλιά νίκησε τον Κιόρογλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 90’+5’ με τον τερματοφύλακα Πήλιουρα να αποκρούει ενστικτωδώς εξ επαφής σουτ του Βελή! Παράπονα για διαιτησία εξέφρασαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ανήρτησαν στο λογαριασμό τους στο facebook σχετική ανακοίνωση:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Γιάννης Μπάγκας): Πήλιουρας, Περκέτσι, Αποστολιός (90’+2’ Καραπούλιος), Καμάμι, Τσάκε, Τζιόλας, Ν. Ρακίπι (60’ Πουρλιώτης), Δελητζάνης (85’ Αδάμος), Στούμπος (75’ Παζάρας), Άγγ. Ρακίπι, Κοθράς.
ΠΥΡΡΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ (Βασίλης Κώστας): Κιόρογλου, Λίτσα, Βελής, Μαρούδης, Κατσής, Τσόγκας, Κάτσας, Πότσης (17’ Καψαλός), Νικούλης, Μούρι, Μήτρος (70’ Λεσάϊ).
* Η διοίκηση της Αναγέννησης Πυργετού εκφράζει την ευαρέσκειά της προς τον φίλαθλο Επαμεινώνδα Μυλωνά, ο οποίος παρότι κέρδισε στη λαχειοφόρο της ομάδας ένα μηχανάκι 125 cc, αποφάσισε να το αφήσει στην κυριότητα του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass