Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΕΑΛ

Νίκησε αν και δεν ικανοποίησε

• Επίλογος με ήττα για τους Εφηβους

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2017 19:36

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη (χωρίς όμως να ικανοποιήσει με την απόδοσή της) για την ανδρική ομάδα της ΕΑΛ αυτή τη φορά επί της Αργούς Βόλου με 3-1 σετ.


Στο πρώτο σετ παρόλο που η ομάδα της ΕΑΛ προηγήθηκε με μια διαφορά τεσσάρων πόντων, οι παίκτες του Βόλου σταδιακά πλησίασαν στον ένα, αλλά η ΕΑΛ έφυγε εκ νέου. Μέχρι το 21 όμως, γιατί στη συνέχεια με απανωτά λάθη έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν σε 24-24, αλλά στο τέλος πήρε το σετ με 26-24.
Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πιο συγκεντρωμένοι και χωρίς να δυσκολευτούν το τελείωσαν με 25-14 σε 17 λεπτά.
Στο τρίτο σετ σχεδόν τίποτα δεν δούλεψε σωστά για την ΕΑΛ. Το σετ πηγαίνει πόντο-πόντο σχεδόν μέχρι το 18-19, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να κερδίσουν και να μειώσουν σε 2-1 μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι.
Στο τέταρτο και τελευταίο σετ οι Λαρισαίοι ανέβασαν την απόδοσή τους, χωρίς όμως να αποφύγουν και πάλι τα λάθη, πήραν από νωρίς προβάδισμα και τελείωσαν το σετ με 25-19.
ΕΑΛ: Κουτσομάρκος Κ, Μπλατσιώτης Π, Ναλετάκης Χ, Κουτσομάρκος Β, Κούντριας Γ, Νταφούλης Α (L), Γαλάνης Ε (L), Μαγκούτης Γ, Τσέτσιλας Κ, Καλύβας Α, Λάκης Κ, Πράπας Χ, Δαλάκας Χ.
ΑΡΓΩ: Βλότσος Ε, Ιτούδης Ε, Φουρκιώτης Κ, Σκευοφύλαξ Γ, Καπλάνης Α, Δρακάκης Ι, Φιλιππίδης Β, Πασχαλίδης Α, Σίμος Ν.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΑΛ-Αργώ    3-1
ΑΕΛ-Ακαδημία    3-0
Άμιλλα-Σ.Π.Α. Καρδίτσας    0-3
ΑΣ Δωρίδας-Λαμία    0-3

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σ.Π.Α. Καρδίτσας    9
ΑΕΛ    9
ΕΑΛ    6
Αργω Βολου    6
Φ.Σ. Λαμίας    3
Ακαδημία Τυρνάβου    3
Άμιλλα Τρικάλων    0
Α.Σ. Δωρίδας    0

 

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Με ήττα αποχαιρέτησαν το πρωτάθλημα οι έφηβοι της ΕΑΛ, αφού δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Σ.Π.Α. Καρδίτσας (3-0).
Οι δύο ομάδες απελευθερωμένες από το άγχος -αφού οι γηπεδούχοι είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση- παρουσίασαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι.
Το πρώτο σετ έληξε με 25-20 σε 23 λεπτά, και το δεύτερο με 25-23 σε 26 λεπτά.
Παράπονα για τη διαιτησία εκφράστηκαν από την πλευρά της ΕΑΛ. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «δυστυχώς αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο πρώτος διαιτητής του αγώνα κ. Αθανασόπουλος, που με τραγικά, οφθαλμοφανέστατα λάθη – τα οποία ξέφευγαν από το όριο του ανθρώπινου – σε βάρος της ομάδας μας, δημιούργησε εκνευρισμό στους παίκτες και στον πάγκο της ΕΑΛ, με αποτέλεσμα την αποβολή του εφόρου της ομάδας για διαμαρτυρία, στο 19-21 του δεύτερου σετ. Δυστυχώς τέτοιες διαιτησίες αποθαρρύνουν τους νεαρούς αθλητές και μας προβληματίζουν για επόμενα παιχνίδια».
Στο τρίτο σετ τα πράγματα ήταν λίγο πιο εύκολα για τους γηπεδούχους, αφού οι φιλοξενούμενοι επηρεασμένοι από τα γεγονότα του 2ου σετ, δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα.
Στο τέλος του παιχνιδιού απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλο στους παίκτες της Καρδίτσας από το μέλος της ΕΣΠΕΚΕΛ και του ΔΣ της ΕΑΛ κ. Βασίλειο Τίκα παρουσία των αθλητών της ΕΑΛ.
Τα σετ του αγώνα: 25-20, 25-23, 25-19.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΣΠΑΚ ( Παπαγεωργίου Α): Αντωνίου Κ, Γεωργίου Η, Ντόμπρα Ί, Ντούρλιας Α, Μπούσδας Γ, Κωτούλας Ε, Χατζάτογλου Σ, Γαλάνης Ν, Φατόλας Δ.
ΕΑΛ (Γαλάνης Ε): Νταφούλης Α, Παπαθανασίου Α, Δαλάκας Χ, Πράπας Χ, Λάκης Κ, Τσέτσιλας Κ, Μπλατσιώτης Π, Πηλίτσης Π, Σιώμος Ε.

 

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σ.Π.Α. Καρδίτσας    24
Αργώ Βόλου    16
Άμιλλα Τρικάλων    11
Ε.Α.Λ.    8
Α.Ε.Λ.    1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass