ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (14:30, ΓΗΠ. ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ)

Κρίσιμο ματς για τους Νέους της ΕΠΣΛ

• Με νίκη η λαρισινή ομάδα αγκαλιάζει την πρόκριση • Στις 12:30 θα ξεκινήσει ο αγώνας της Μικτής Παίδων

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2017 15:43

Κομβικής σημασίας παιχνίδι δίνει σήμερα στα Τρίκαλα η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο (14:30, γήπ. Μεγαλοχωρίου).

Η λαρισινή ομάδα με νίκη θα βρεθεί μια ανάσα από τον στόχο της, που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλό της και η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το έργο των παικτών του Κυριάκου Κυζιρίδη θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς τα Τρίκαλα βρίσκονται και αυτά μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης και θέλουν εξίσου τους τρεις βαθμούς για να αναρριχηθούν στην κορυφή και να αποκτήσουν πλεονέκτημα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Το παιχνίδι από τη φύση του είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα και αναμένεται να προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Θα πρέπει να τονισθεί ότι στον πρώτο αγώνα στο γήπεδο της Χάλκης, Λάρισα και Τρίκαλα είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 1-1.
Σαφώς πιο εύκολο έργο θα έχει η Μικτή Παίδων αφού οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμό. Η ομάδα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου θα διεκδικήσει τη νίκη, ποντάροντας παράλληλα σε ενδεχόμενο «στραβοπάτημα» των Ιωαννίνων που θα τη φέρει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

 

Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Από τους προπονητές των Μικτών της ΕΠΣΛ κ. Κυζιρίδη και Μαστοροδήμο, ανακοινώθηκαν οι αποστολές των ομάδων Νέων και Παίδων αντίστοιχα για τις σημερινές αναμετρήσεις με τα Τρίκαλα. Παρακαλούνται οι παρακάτω αθλητές να βρίσκονται σήμερα Τετάρτη 6/12 και ώρα 10.15 π.μ. έξω από το LIDL στην Περιφερειακή οδό Λαρίσης-Τρικάλων.
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ: Τσαρούχας (Δήμητρα Γιάνν.), Γκούμας, Μπούρας (ΑΕΛ), Γκατζιούρας (Νίκη Μιχαήλ), Μπάγκας, Κορτσάρι, Βλαχάκης (Ατρόμητοι), Καφανέλης (Ανθούπολη), Δραγατσίκης (Ηρακλής Λάρ.), Σούμπασης (Αμπελόκηποι), Δρόσος (Αχιλλέας Φ.), Τζιόλας (Πυργετός), Αγγελούλης (Μελισσοχώρι), Κραβαρίτης (Ελευθεραί), Χλωρός (Ν. Πολιτεία), Αετόπουλος, Φουρίκης, (Παναγροτικός), Πότος (Πελασγιώτιδα)
ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ: Αντωνόπουλος, Τσιούπρος, Πέτσουλας, Στάμος, Γκιάτα, Ζησούλης (ΑΕΛ), Κατσής (Αμπελωνιακός), Κατσάμπελας (Ατρόμητοι), Παπαδάκος, Νατσίδης, (Ηρακλής Λάρ.) Μητάκος, Ζαχόπουλος, Φασούλας, Τσιάμης (Ν. Πολιτεία), Παπαθανασίου (Νίκη Μιχαήλ), Καραγκιόζης (ΠΟΕ), Μανωλόπουλος (Λαρισαϊκός), Πασιάς (Διογένης).

 

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τα παιχνίδια ορίστηκαν να διευθύνουν οι κ. Σούλας (Παίδες) και Τσέτσιλας (Νέους) με βοηθούς τους κ. Αρβανιτίδη και Δρουδάκη όλοι της ΕΠΣ Γρεβενών

 

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Ηπείρου
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Λάρισας

 

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
• ΝΕΟΙ
ΕΠΣ Λάρισας    6-3    7
ΕΠΣ Τρικάλων    3-2    5
ΕΠΣ Ηπείρου    3-1    4
ΕΠΣ Καρδίτσας    3-9    0
• ΠΑΙΔΕΣ
ΕΠΣ Ηπείρου    9-2    7
ΕΠΣ Λάρισας    9-3    7
ΕΠΣ Καρδίτσας    3-10    3
ΕΠΣ Τρικάλων    1-7    0
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass