Η ΑΕΛ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ

Η συνήθεια που έγινε λατρεία…

• Ηλίας Φυντάνης: «Αυτό δεν είναι σύμπτωση…» •Τι είπε για την «Ε» στους παίκτες του

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2017 22:43

Η συνήθεια που έγινε λατρεία για την ΑΕΛ τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι να πετυχαίνει γκολ στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων εντός έδρας λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ένας φίλαθλος μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα ΑΕΛ-Ξάνθη 1-0 (το τέρμα ο

Κριζμάν στο τελευταίο δευτερόλεπτο) ότι θα έρχεται στα παιχνίδια μετά το 70’ για να βλέπει τα γκολ της ομάδας. Ενώ ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης σχολίασε τον χθεσινό τίτλο της «Ε» «Σύμπτωση ή σχεδιασμός» ως εξής: «Παύει να είναι σύμπτωση και σωστά γράψατε ότι επαναλαμβανόμενη σύμπτωση δεν είναι σύμπτωση. Έχουμε ποδοσφαιρική υπομονή και παίζουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τη νίκη. Πώς το λένε οι… Γερμανοί, έτσι το λέμε και εμείς… Και στο τέλος κερδίζει η ΑΕΛ…».
Η αλήθεια είναι ότι σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια η ΑΕΛ πήρε δέκα βαθμούς τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και έξι στο τελευταίο λεπτό, κάτι που δείχνει το αγωνιστικό πάθος για τη νίκη που φάνηκε και προχθές ενώ ο Φυντάνης θέλει να ξεπεράσει η ομάδα και την πίεση που ασκούν οι οπαδοί στην ομάδα ζητώντας πολλές φορές αλλαγές πρόωρα… «Δεν διστάζει να πει «εγώ αποφασίζω ποιους θα κάνω αλλαγή και πότε».
Ας θυμηθούμε τα γκολ που πήρε εντός έδρας βαθμούς η ΑΕΛ στα τελευταία λεπτά:
6η αγωνιστική: ΑΕΛ-ΠΑΟΚ     1-1
Κριζμάν 89’
9η αγωνιστική ΑΕΛ-Λεβαδειακός     1-0        
90’+5’ Ναζλίδης
11η αγωνιστική ΑΕΛ-Απόλλων Σμύρνης     1-0
 86’ Ντέλετιτς
14η αγωνιστική ΑΕΛ-Ξάνθη     1-0
 90’+4’ Κριζμάν
Μετά το προχθεσινό αποτέλεσμα η ΑΕΛ βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ακολουθεί ένα παιχνίδι που παίζει στη Λαμία με τη φερώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου.
Η παραμονή πλέον δεν αποτελεί στόχο για την ΑΕΛ αφού βρίσκεται αρκετούς βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και χωρίς άγχος μπορεί να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα, ενώ με μια μικρή μεταγραφική ενίσχυση δύο ή τριών παικτών η λαρισινή ομάδα μπορεί να κάνει ακόμα μεγαλύτερο βαθμολογικό βήμα.
Η ουσία είναι ότι απέκτησε ταυτότητα, ποδοσφαιρική υπομονή, βρήκε τρόπο να παίρνει αποτελέσματα και δημιουργεί μια νέα δυναμική που σίγουρα αποτελεί έκπληξη με βάση την αγωνιστική εικόνα των πρώτων αγωνιστικών ημερών.
Ο Φυντάνης στη συνέντευξη Τύπου είπε μια μεγάλη αλήθεια, ότι μερικοί ξέχασαν τις τεσσάρες των πρώτων αγωνιστικών… Δεν έχει άδικο.
ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Χθες οι παίκτες που αγωνίσθηκαν στο παιχνίδι με την Ξάνθη έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Πριν την προπόνηση ο τεχνικός της ομάδας Ηλίας Φυντάνης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του δίνοντάς τους συγχαρητήρια για τη νίκη και ότι αγωνίσθηκαν μέχρι το τέλος.
Τους είπε επίσης ότι από δω και πέρα να μην ασχολούνται με τι γράφονται για τις αποχωρήσεις παικτών γιατί πολλά είναι Fake news, ενώ σε αποστροφή του λόγου του τόνισε ότι αν το δείτε στην «Ελευθερία» τότε θα είναι διαφορετικά λόγω της ενημέρωσής της, προσθέτοντας ότι μαθαίνει ακόμα και για τα απόκρυφα των αποδυτηρίων!
Από κει και πέρα στην προπόνηση πήραν κανονικά μέρος ο Ναβάρο με τον Κόντορ(!) που αποτελούν παρελθόν αλλά ακόμα δεν έλυσαν τα συμβόλαιά τους, ενώ ο Φάρκας δεν προπονήθηκε κάτι που δείχνει ότι ίσως χάσει και το παιχνίδι με τη Λαμία αν και υπάρχει το χρονικό περιθώριο της αποθεραπείας.
Ο Λεοζίνιο πάλι δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης αλλά υπάρχει ελπίδα συμμετοχής στο παιχνίδι της Κυριακής, ενώ ο Γιοβάνοβιτς μπήκε σε παιχνίδια με μπάλα αλλά δεν υπολογίζεται πριν από τα μέσα Ιανουαρίου.
Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό ενώ αύριο θα κάνουν κανονικά προπόνηση.
ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Ένας παίκτης της ΑΕΛ είδε την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη ο Σάντι Κρίζμαν, που έφτασε τις τρεις. Στο όριο βρίσκονται επτά παίκτες, ο Νίκος Γκόλιας, ο Βασίλης Ρέντζας, ο Πάβολ Φάρκας, ο Αντνάν Αγκάνοβιτς, ο Φερνάντο Γουάλας, ο Νίκολα Ζίζιτς και ο Σάντι Κρίζμαν με τρεις. Τέλος θυμίζουμε ότι επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Φατιόν Άντονι στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, για την 16η αγωνιστική και στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 17η αγωνιστική.

Ρεπορτάζ: Σωτ. Κέλλας
Φωτ.: Λεων. Τζέκας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass