ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΛΟΥΛΗ 0-1, ΕΧΑΣΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΤ 3-1

«Κατέρρευσε» στην επανάληψη ο Απόλλωνας

*Εκτός Λάρισας παρουσιάζεται πολύ αδύναμος και υποχρεώθηκε στην 4η ήττα

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2017 22:10

Ιδανικά ξεκίνησε χθες στα Τρίκαλα ο Απόλλων Λάρισας, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον ρυθμό του Α.Ο.Τ. και υποχρεώθηκε τελικά σε ήττα με σκορ 3-1.

Οι «κυανόλευκοι» γνώρισαν την 4η φετινή εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα της Football League(7η αγων.) και η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου, προβλημάτισε όλους όσοι βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων, όπως και τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη.

Τα Τρίκαλα «γεύτηκαν» τη χαρά της πρώτης νίκης στην έδρα τους για το πρωτάθλημα και παράλληλα πέτυχαν τα πρώτα τρία γκολ στο…σπίτι τους, με προπονητή τον Σωτήρη Αντωνίου, που είναι από την Αγιά.

Ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο 16΄με τον Τσιλούλη, ισοφάρισε στο 37΄ο Σγκούρι και στο δεύτερο ημίχρονο η…παράσταση ήταν για ένα ρόλο, καθώς οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν άλλα δύο τέρματα, σημειώνοντας μια πολύ σημαντική νίκη.

Αντίθετα η ήττα αυτή της λαρισινής ομάδας την αφήνει χαμηλά στη βαθμολογία.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ

15′Μετά από ασθενή απόκρουση του Φιρινίδη σε σουτ του Μίλιεβιτς, ο Πάνος μόνος πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

16′ Σε υποδειγματική αντεπίθεση ο Απόλλων ανοίγει το σκορ με τον Σωτήρη Τσιλούλη που δέχτηκε φοβερή κάθετη μπαλιά από τον Βασίλη Σαχινίδη και έκανε το 0-1.

34΄Ο Χατζής βρήκε μέσα στην περιοχή τον Αγρόδημο που σούταρε μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα άουτ.

37′ Τα Τρίκαλα ισοφαρίζουν σε 1-1 με κεφαλιά του Ζγκούρι που λίγο πριν είχε περάσει στο παιχνίδι, μετά από κόρνερ του Γκόλια.

48′ Καλή στιγμή για τον ΑΟΤ όταν σε ανάποδο ψαλίδι του Τόμιτς, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

56′ Σουτ Μαυριά έξω από την περιοχή άουτ

63′ Λάθος εκτίμηση από τον Αποστολίδη το οποίο όμως δεν εκμεταλλεύεται ο Τσιλούλης για να κάνει τη ζημιά στους «κυανέρυθρους».

65′ Ο Τόμιτς με απευθείας χτύπημα φάουλ σημειώνει το 2-1 και δίνει το προβάδισμα στον ΑΟΤ.

73′ Και πάλι ο Τόμιτς με εξαιρετική ατομική ενέργεια από τα αριστερά βγήκε απέναντι στον Φιρινίδη και με πλασέ σημειώνει το 3-1.

80′ Ο Αποστολίδης διώχνει με τα πόδια σωτήρια προ του Σαχινίδη που δέχθηκε την μπάλα μετά από ωραία ενέργεια των Τσιλούλη, Σουλίδη.

85′ Ο Φιρινίδης αποκρούει με τα πόδια την μπάλα, προ του Μπουντόπουλου.

87′ Οριζόντιο δοκάρι για τα Τρίκαλα σε κεφαλιά του Καπού, μετά από σέντρα του Χιντζίδη από τα δεξιά.

88’ Μετά από σέντρα του Χιντζίδη, ο Κοτσώνης με εξ' επαφής κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

90’ Σε σέντρα του Χιντζίδη από τα δεξιά, ο Ζγκούρι με εκπληκτικό τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ακυρώθηκε το γκολ, με υπόδειξη του πρώτου επόπτη. Απόφαση που αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τεβεκέλης (Μακεδονίας) με βοηθούς τους κ.κ. Μαλανδρή (Χαλκιδικής), Γούτα (Χαλκιδικής). Κίτρινες κάρτες είδαν οι Ζγκούρι (70′), Πάνος (74′), Τζόκιτς (90′) του ΑΟΤ και οι Αγρόδημος (45′), Ανδρέου (55′), Σκούπρας (73′), Σαχινίδης (90′) του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο θεσσαλονικιός ρέφερι κ.Τεβεκέλης, ενώ ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο και πέρασε απαρατήρητος, στην επανάληψη με ευκολία κατελόγιζε φάουλ σε βάρος των «κυανόλευκων», έξω από την περιοχή. Τα λάθη δεν απέφυγαν και οι συνεργάτες του.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Τζόκιτς, Γροντής, Ντίνας (77′ Μπουντόπουλος), Καπός, Τόμιτς (85′ Χιντζίδης), Μίλιεβιτς (34′ Ζγκούρι)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρας (87′ Ιορδανίδης), Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου, Βαγγ. Αγρόδημος (74′ Σουλίδης), Μαυριάς (65′ Βουτσιάς), Σαχινίδης, Τσιλούλης, Χατζής.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass