ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ

Γκολ και θέαμα στο Ελευθεραί

* Οι επίλεκτοι Θεσσαλίας κέρδισαν τους παλαίμαχους του Απόλλωνα Λάρισας 3-2

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2017 22:03
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση διεξήχθη χθες στο γήπεδο του Ελευθεραί, όπου η ομάδα επιλέκτων της Θεσσαλίας κέρδισε τους παλαίμαχους του Απόλλωνα Λάρισας, με σκορ 3-2.


Το παιχνίδι διεξήχθη υπό το φως των προβολέων που τοποθέτησε ο Δήμος Λάρισας και έκαναν τη νύχτα...μέρα, καθώς δίνεται πλέον η δυνατότητα στην τοπική ομάδα, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ, να πραγματοποιεί και βραδινές προπονήσεις.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Θοδωρής Νάκας, Δημήτρης Κρυονερίτης και Βαγγέλης Μαλανδρινός, ενώ για τους ηττημένους σκόραραν ο Δημήτρης Τσαπατώρης και ο Νίκος Νανούλης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μάκης Αλεξούδης): Χριστοδούλου, Αργυρακούλης, Αγγελής, Φωτάκης, Τσαπατώρης, Νανούλης, Πρατσίλας, Φωτ. Πλίτσης, Κ.Τσώτσος, Μπακαρός, Αθ.Ντελόπουλος (Μπακαρός, Θαν. Μιχαλόπουλος, Κανελιάς, Θεοδώρου, Γκούρας και Κ.Κόγιος).
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Λάκης Γάκης-Βαγγέλης Αραβανόπουλος): Σαραφίδης, Γανωτής, Κουλαξής, Μάνος, Πελεκάνος, Αναδιώτης, Τόλιας, Νάκας, Τζοβάρας, Βαγενάς, Ντούρας, (Τσεκούρας, Αναστασίου, Μαλανδρινός, Τσουκνίδας, Κόρμπας, Θεοδωρίδης, Κρυονερίτης, Μουσιάρης, Καρδιτσιώτης, Αρετόπουλος και ο Ανδρέου που είναι ο γιατρός της ομάδας).
ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass