ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

«Βυσσινί» δυσαρέσκεια για τα... Hoax

• Συνάντηση χθες στο... Χαϊδάρι μεταξύ Αλέξη Κούγια και Ηλία Φυντάνη

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2017 22:00

Του Σωτ. Κέλλα

Ο όρος Hoax χρησιμοποιείται στα αγγλικά για να περιγράψει μια απάτη ή κάτι ψεύτικο, πολλές φορές δε γίνεται και «αστικός θρύλος» που «περιφέρεται» μέσα στο διαδίκτυο. Τα Hoaxes αποφάσισε να πολεμήσει η ομάδα της ΑΕΛ και κυρίως ό,τι αναφέρεται σε

αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών θεωρώντας ότι δημιουργούνται εσωτερικά προβλήματα στην ομάδα ενόψει των δύο κρίσιμων αγώνων με Λαμία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, και Ξάνθη εντός έδρας για το κύπελλο Ελλάδας.
Χθες με αφορμή πληροφορίες για αποχώρηση του Λεοζίνιο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Ουδεμία απόφαση υπάρχει από την ιδιοκτησία και τον προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΛ για την αποχώρηση ποδοσφαιριστών μας μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Εκτός των Ναβάρο και Κόντορ, οι οποίοι ζήτησαν οι ίδιοι να αποχωρήσουν και η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε δεκτό το αίτημά τους και αυτό θα γίνει μετά το παιχνίδι κυπέλλου με την Ξάνθη στις 21/12/2017, για κανέναν άλλο ποδοσφαιριστή που είναι στο ρόστερ δεν έχει υπάρξει ούτε καν συζήτηση μεταξύ του κ. Κούγια και του κ. Φυντάνη μέχρι τώρα.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωρίζει ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές στη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο και αυτό απεδείχθη την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2017, όταν μάλιστα μετά από δοκιμές από έναν καταξιωμένο προπονητή σαν τον κ. Τσιώλη και θετικές του εισηγήσεις αποκτήθηκαν 10 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και διεθνείς εν ενεργεία στις χώρες τους, οι οποίοι προσέφεραν ελάχιστα στην ομάδα, στοίχισαν πάρα πολλά χρήματα κι εκτός των Αντνάν Αγκάνοβιτς και Κωνσταντίνου Θεοδωρόπουλου κανείς δεν απέδειξε ότι αξίζει να φοράει τη βαριά και ένδοξη φανέλα της ΑΕΛ.
Πληροφορηθήκαμε τα σχετικά δημοσιεύματα και η μόνη ερμηνεία την οποία μπορούμε να δώσουμε είναι ότι κάποιοι στην Αθήνα θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα παραμονή κρισίμων αγώνων με δύο πολύ αξιόλογες ομάδες, με Λαμία εκτός στο πρωτάθλημα και Ξάνθη εντός στο κύπελλο και προσπαθούν να διαταράξουν την ηρεμία της ομάδος, η οποία μας έχει οδηγήσει και στα τελευταία εξαιρετικά αποτελέσματα».
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ
Συνάντηση είχαν χθες στο Χαϊδάρι στο μαγαζί που διατηρεί ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ Θόδωρος Αποστολόπουλος ο ιδιοκτήτης ομάδας Αλέξης Κούγιας και ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης με τον πρώτο να πλέκει το εγκώμιο του δεύτερου για την πορεία που έχει επί των ημερών του η ΑΕΛ και να συζητάνε για τα δύο επόμενα παιχνίδια τα οποία θεωρούν πολύ καθοριστικά. Στη συζήτηση ο Ηλίας Φυντάνης ανέλυσε και το πρόβλημα των δημοσιευμάτων που φέρνουν διαρκώς αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που ανεξάρτητα αν υπάρξουν (θα εξαρτηθεί από τις λύσεις που θα υπάρξουν τη μεταγραφική περίοδο) αναφέρονται και ονόματα εκτός πραγματικότητας...
Τέλος μίλησαν για τον Δερμιτζάκη που πλέον προπονεί την πρώτη ομάδα αλλά και τον Καραμπίνα που αποκτήθηκε από τον Αχιλλέα Φαρσάλων και αγωνίζεται στην ομάδα νέων.
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Σήμερα οι παίκτες επιστρέφουν μετά το χθεσινό ρεπό σε προπονητικό πρόγραμμα και δεδομένη θεωρείται η απουσία για το κυριακάτικο παιχνίδι του τραυματία Γιοβάνοβιτς. Ερωτηματικό αποτελεί ο Φάρκας που ταλαιπωρείται από ίωση ενώ επιστρέφει ο Λαγός που εξέτισε την ποινή του.
3.148 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της και τα περισσότερα κόπηκαν στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 26.140. Στον αγώνα ΑΕΛ-Ξάνθη στο ΑΕL FC Arena, δηλώθηκαν 3.146 εισιτήρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass