Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Με το μυαλό στην Καλλιθέα

• Τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε ο Χρήστος Αγρόδημος

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2017 22:06

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Η προχθεσινή ήττα του Απόλλωνα Λάρισας στα Τρίκαλα με 3-1, ήταν η 4η φετινή εκτός έδρας και η 5η συνολικά σε επτά αγώνες που έχουν δώσει οι «κυανόλευκοι» μέχρι τώρα, στο πρωτάθλημα της Football League.


Απολογισμός που σίγουρα δεν είναι καλός για τη λαρισινή ομάδα, η οποία προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, ελπίζοντας σε μια καλύτερη συνέχεια.
Τα λόγια του Κατερινιώτη προπονητή Νίκου Θεοδοσιάδη, μετά το τέλος της προχθεσινής αναμέτρησης, είναι χαρακτηριστικά: «Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίσαμε τις γνωστές αδυναμίες που παρουσιάζαμε σε κάποια προηγούμενα παιχνίδια, ειδικά στα εκτός έδρας. Αυτό είναι ένα θέμα που με απασχολεί, άλλο πρόσωπο δείχνουμε στο Αλκαζάρ και άλλο στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι μέσα στην Καλλιθέα και πρέπει να βρούμε λύσεις».
Ο Απόλλων Λάρισας έχασε ένα παιχνίδι του οποίου φαινόταν πως είχε τον έλεγχο, μέχρι να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης στο 37’ και ενώ προηγήθηκε στο 16’, με ωραίο γκολ του Σωτήρη Τσιλούλη.
Πλέον οι παίκτες χρειάζεται να αντιδράσουν στη συνέχεια, να βρούνε έναν καλό ρυθμό για να οδηγήσουν την ομάδα και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
Ο ΑΓΡΟΔΗΜΟΣ
Με την κάρτα που δέχθηκε ο Χρήστος Αγρόδημος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή.
Επανέρχεται την Κυριακή στον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα ο γκολκίπερ Παναγιώτης Παϊτέρης και εφόσον είναι καλύτερα ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος με τον Πλάτωνα Καρακατσάνη.        
ΑΛΛΑΓΕΣ
ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΗΣ 8ης ΗΜΕΡΑΣ
Τρεις αλλαγές σημειώθηκαν στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Football League, που έχει οριστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Η Παναχαϊκή ζήτησε από τη διοργανώτρια να γίνει στις 17.00 το ματς με τον Παναιγιάλειο και η τελευταία άναψε το «πράσινο φως», ενώ άλλαξε και η ώρα του αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ.
Επιπλέον, άλλαξε μέρα ο αγώνα της Δόξας με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.
Αναλυτικά:ΣΑΒΒΑΤΟ (16/12)
Σπάρτη – Πανσερραϊκός (15:00, ΕΡΤ3)
Δόξα Δράμας – ΑΟΧ Κισσαμικός (15:00)
Καραϊσκάκης – Τρίκαλα (15:00)ΚΥΡΙΑΚΗ (17/12)
Βέροια – Αναγέννηση Κ. (15:00)
Εργοτέλης – Απόλλων Πόντου (15:00)
Καλλιθέα – Απόλλων Λ. (15:00, Web TV ΕΡΤ)
Άρης – ΟΦΗ (17:00, ΕΡΤ3)
Παναχαϊκή – Παναιγιάλειος (17:00)
Αχαρναϊκός – Αιγινιακός 0-3 α.α.