Ο ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Εντυπωσιακός αν και νεοφώτιστος

• Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Θ. Ριζούλης μιλά για το μυστικό της φετινής επιτυχίας • Η διοικητική ηρεμία, η χρηστή οικονομική διαχείριση και η συνεχής αγωνιστική προσπάθεια σκιαγραφούν την εικόνα του συλλόγου

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2017 22:11

Σε τροχιά πλέι οφ, μετά από εννέα παιχνίδια, κινείται ο Ερμής Αγιάς, ο οποίος ως νεοφώτιστος στην Α2 Εθνική κατηγορία του μπάσκετ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και εντυπωσιάζει με τη μέχρι τώρα πορεία του.

Αν μη τι άλλο για την εικόνα αυτή τα εύσημα ανήκουν πρωτίστως στους παίκτες και κατ’ επέκταση στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο η υγεία που εκπέμπει το σωματείο τα τελευταία χρόνια, λόγω της σωστής διαχείρισης των ανθρώπων της διοίκησης, είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες για τη σταθερά ανοδική πορεία των τελευταίων ετών. Άλλωστε στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, από την οποία έχει πληγεί και ο αθλητισμός (τα παραδείγματα πολλά), η δυνατότητα της διοίκησης να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα και να διαχειρίζεται με επιτυχία τη δύσκολη καθημερινότητα παίζει καθοριστικό ρόλο στη σωστή λειτουργία της ομάδας. Αυτό ακριβώς έχουν καταφέρει στον Ερμή Αγιάς κι αυτό αποτελεί το μυστικό της μέχρι τώρα επιτυχίας της ομάδας.
«Όλα είναι μία αλυσίδα. Όλοι είμαστε κομμάτια αυτής της αλυσίδας. Οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση. Σίγουρα όμως η διοίκηση βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας κάθε σωματείου» τόνισε στην «Ε» ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς, Θοδωρής Ριζούλης, ο άνθρωπος που συνέβαλε καθοριστικά στην αναμόρφωση του συλλόγου.
«Μέχρι τώρα έχουμε πετύχει τους στόχους που έχουμε βάλει. Αρχικά προσπαθήσαμε να μπούμε ανταγωνιστικά στο φετινό πρωτάθλημα και να διαφυλάξουμε την έδρα μας πράγμα που το έχουμε καταφέρει. Παράλληλα είπαμε να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε εκτός έδρας και ήδη μετράμε μία πολύ μεγάλη επιτυχία μέσα στην Καρδίτσα».
• Πού οφείλονται όλα αυτά;
«Η ομάδα έχει μία σταθερότητα. Κρατήσαμε τον βασικό κορμό και παίκτες όπως οι Κόμματος, Τσιαμπαλής, Τριανταφύλλου, ενώ στον πάγκο βρίσκεται ο ίδιος προπονητής, ο Γρηγόρης Γιασάρης, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι ως διοίκηση επιδιώκουμε την ηρεμία στην ομάδα. Είμαστε κοντά στους παίκτες, λύνουμε όλα τα προβλήματα και προσπαθούμε να είναι όλα τα παιδιά ευχαριστημένα και να σκέφτονται μόνο το μπάσκετ».
• Πόσο δύσκολο είναι το να βρίσκεις συνέχεια λύσεις για όλα τα προβλήματα;
«Το οικονομικό είναι πάρα πολύ δύσκολο με την κρίση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας. Και πρέπει να τονίσουμε ότι το οικονομικό σε μια ομάδα σ’ αυτές τις κατηγορίες είναι το άλφα και το ωμέγα. Πρέπει να είναι όλοι οικονομικά εντάξει. Όλα τα έξοδα να είναι τακτοποιημένα: Παίκτες, προπονητές, φροντιστές, γυμναστές, φυσικοθεραπευτές και ό,τι άλλο χρειάζεται. Όλα τα προβλήματα να λύνονται. Θέλουμε την ηρεμία στην ομάδα και ως διοίκηση λειτουργούμε συλλογικά. Υπάρχει δουλειά πίσω από όλο αυτό.
Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε τη στήριξη του κόσμου. Ο κόσμος είναι περισσότερος από πέρσι, τον ευχαριστούμε και τον θέλουμε και στη συνέχεια να μας στηρίξει το ίδιο δυναμικά».
• Πώς βλέπετε τη συνέχεια στο φετινό πρωτάθλημα;
«Σίγουρα είναι δύσκολη. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Εμείς φυσικά θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Υπάρχουν ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας, δηλαδή στη μέση και πάνω και ό,τι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να μην εμπλακούμε στα πλέι άουτ.
Βλέπουμε καλές ομάδες όπως η Καρδίτσα που μετά από δύο ατυχή αποτελέσματα (με Ηρακλή και Πάτρα) βρίσκεται σε δυσμενή θέση. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα. Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή, δεν πρέπει να εφησυχάσουμε και να συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος την προσπάθειά μας».

 

ΕΝΣΤΑΣΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Οι διαιτητές έκριναν εκπρόθεσμο το τρίποντο του Γιάννη Γκαγκαλούδη, με το οποίο ο Ηρακλής θα έπαιρνε τη νίκη στην εκπνοή, κόντρα στη Δόξα Λευκάδας (75-77). Όμως οι ιθύνοντες του «Γηραιού», εξέφρασαν αντίθετη άποψη και αποφάσισαν να καταθέσουν ένσταση, διαμαρτυρόμενοι για τη συγκεκριμένη απόφαση.

 

ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΣΗΜΕΡΑ
Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Ανδρών. Συγκεκριμένα στις 18:30, στο κλειστό του Υμηττού, ο Αμύντας θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή (6η αγωνιστική), μισή ώρα νωρίτερα (18:00) στο «Αντ. Τρίτσης» ο Χολαργός θα παίξει με τον Εθνικό (7η αγωνιστική).

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΓΣ Περιστερίου    18    9-0
Απόλλων Πάτρας    16    7-2
ΑΕ Χολαργού    15    7-1
Ερμής Αγιάς    14    5-4
ΑΣ Καστοριάς    14    5-4
ΓΣ Ηρακλής    14    6-2
ΑΕ Ψυχικού    14    5-4
Δόξα Λευκάδας    14    5-4
ΓΣ Αμαρουσίου    13    4-5
ΑΟ Αμύντας    12    4-4
ΑΣ Παπάγου    12    3-6
ΑΕΛ    11    2-7
ΑΣ Καρδίτσας    11    2-7
Εθνικός    11    3-5
Αρκαδικός    10    1-8
ΑΣΕ Δούκα    10    1-8

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass