ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΦΕΡΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ

Υπάρχουν και επιπλέον λόγοι…

• Eνα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης • ΠΑΕ ΑΕΛ: «Στοχευμένες διώξεις, στοχευμένος εισηγητής»

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2017 22:25

Μια βδομάδα μεγάλης πίκρας για τον τεχνικό της ΑΕΛ Ηλία Φυντάνη καθώς μετά τον θάνατο του αδελφού του, Παναγιώτη, ήρθε και η τιμωρία για ό,τι συνέβησε στο τέλος του αγώνα ΑΕΛ-Ξάνθη και τη διαμάχη που είχε με τους οπαδούς που του ζητούσαν αλλαγή πριν η λαρισινή ομάδα πετύχει το νικητήριο τέρμα.

Αποκλεισμός ενός μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους, πρόστιμο 5.000 ευρώ στον ίδιο και πρόστιμο 10.500 ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΛ η οποία θα καταθέσει έφεση και για όλες τις ποινές.
Αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής της λαρισινής ομάδας δεν θα καθίσει στον πάγκο στον αυριανό αγώνα που δίνουν οι «βυσσινί» στη Λαμία κόντρα στη φερώνυμη ομάδα, μια σημαντική απουσία αφού επί των ημερών του η λαρισινή ομάδα παίρνει τα καλύτερα αποτελέσματα από την περσινή και φετινή παρουσία της στη Super League.
 Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να παίξουν δύο φορές για τον προπονητή τους για να του δώσουν μια μεγάλη χαρά μετά από τις δύο συνεχόμενες πίκρες, μια οικογενειακή και μια ποδοσφαιρική. Ο άνθρωπος αυτός μπόρεσε και τους έκανε ομάδα που να διεκδικεί αποτέλεσμα και διόρθωσε την εικόνα της σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Τώρα στο αυριανό παιχνίδι τον λόγο έχουν οι ποδοσφαιριστές…
Χθες λόγω της κηδείας του αδελφού του Ηλία Φυντάνη η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες των συνεργατων του Ανδρέα Λαυδαριά και Βασίλη Καλαποθαράκου.
Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ηλία Φυντάνη και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα.    

 

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ αντέδρασε στην τιμωρία του προπονητή Ηλία Φυντάνη εκδίδοντας την παρακάτω ανακοίνωση:
«Με ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 10.500€ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο προπονητής μας Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος σήμερα(σ.σ. χθες) κηδεύει τον αδερφό του, για την αντίδρασή του να αμυνθεί στις χυδαίες προσβολές της προσωπικότητάς του από τους δήθεν οπαδούς μας, οι οποίοι έβριζαν χυδαία τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του, όσο ήταν ισόπαλο το αποτέλεσμα με την Ξάνθη.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά από αυτή την εξέλιξη, και όπως έχει προαναγγείλει, τις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιήσει τα ονόματα των συγκεκριμένων δήθεν οπαδών, στους οποίους θα απαγορευθεί δια παντός η είσοδος στο γήπεδο και εις βάρος των οποίων τόσο ο Ηλίας Φυντάνης όσο και η ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνουν μηνύσεις και αγωγές για αποζημίωση.
Ανεξαρτήτως αυτών η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τη λήξη του πρώτου γύρου θα δώσει ειδική συνέντευξη Τύπου στην οποία θα αναφερθεί σε θέματα αθλητικής δικαιοσύνης, αθλητικός δικαστής Super League κ. Καποδίστριας, επιτροπή εφέσεων ΕΠΟ (υπόθεση Αναστασιάδη, υπόθεση Bojovic), Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ, στοχευμένες διώξεις, στοχευμένος εισηγητής, πρωτοφανή πρόστιμα για δήθεν παραβάσεις)».

 

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ;
Την ευκαιρία να κάνουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην κορυφή της Super League, έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση και το ιδανικό κλίμα που υπάρχουν στην ομάδα. Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, με την οποία ολοκληρώνεται το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, η Ενωση υποδέχεται (σήμερα, 17:15) στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Σμύρνης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει τους τρεις βαθμούς, που θα τη διατηρήσουν επικεφαλής στη βαθμολογία. Έτσι, θα κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2017 για τον Μανόλο Χιμένεθ και τους ποδοσφαιριστές του, που εκτός από την κορυφή στην Super League, συνεχίζουν στο κύπελλο Ελλάδας και έχουν μία θέση τους «32» του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ντιναμό Κιέβου.
Παράλληλα, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη, κάτι που ισχύει και για τον ΠΑΟΚ, που αναμένεται να επικρατήσει στην Κρήτη του ουραγού Πλατανιά. Οσον αφορά στον Ατρόμητο που δύσκολα θα «πέσει» από την πρώτη τετράδα, έχει δύσκολο έργο στην Κέρκυρα, όμως με βάση τις δυνατότητες των δύο ομάδων, οι Περιστεριώτες είναι πιό κοντά στην νίκη.
Επίσης, ο Πανιώνιος δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού, που διανύεει πτωτική τροχιά και παρουσιάζεται αποδυναμωμένος μετά τη φυγή του Μπραντάο, ενώ ο εντυπωσιακός Αστέρας Τρίπολης, υποδέχεται τον Παναιτωλικό, με στόχο να διευρύνει σε έξι τις διαδοχικές νίκες του στο πρωτάθλημα!
Τέλος, ο Παναθηναϊκός των «χιλίων προβλημάτων» φιλοξενείται από την Ξάνθη σε μία άκρως αμφίρροπη αναμέτρηση, όπως θεωρητικά είναι και ο αγώνας Λαμία-ΑΕΛ.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
• ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Κέρκυρα-Ατρόμητος
17:15 ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης
19:30 Πλατανιάς-ΠΑΟΚ
• ΑΥΡΙΟ
15:00 Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός
17:15 Λαμία-ΑΕΛ
19:30 Ξάνθη-Παναθηναϊκός
• ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 Λεβαδειακός-Πανιώνιος

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΕΚ    22-8    30
2. Ολυμπιακός    31-16    29
3. ΠΑΟΚ    23-7    28
4. Ατρόμητος    17-7    27
5. Πανιώνιος    18-14    22
6. Αστέρας Τρίπολης    19-12     21
7. ΑΕΛ    12-21    17
. Ξάνθη    12-13    17
. ΠΑΣ Γιάννινα    16-16    17
10. Λαμία    12-16    16
11. Λεβαδειακός    8-11    15
. Παναθηναϊκός    10-14    15
13. Παναιτωλικός    17-20     14
14. Απόλλων Σμύρνης    12-19    11
. Κέρκυρα    9-21    11
16. Πλατανιάς    7-29     6
* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass