Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΒΟ (18:30, ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ)

Νίκη πάση θυσία

• Με «όπλο» τον κόσμο οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη του στόχου τους

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2017 22:10

Ένα ακόμα κομβικής σημασίας, για την επίτευξη του στόχου της παραμονής, παιχνίδι δίνει σήμερα ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, στις 18:30 στο κλειστό της Νεάπολης, με αντίπαλο τον Κόροιβο Αμαλιάδας, για την 9η αγωνιστική της Α1 Εθνικής (Basket League) του μπάσκετ.

Οι «πράσινοι», που θα έχουν στις τάξεις τους το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Αμερικανό Τράβις Μπάντερ, δηλώνουν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει τη δυνατότητα να δουν με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.
Το σημερινό παιχνίδι έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι αφού οι δύο ομάδες έχουν κοινούς στόχους και ισοβαθμούν στην βαθμολογικό πίνακα, με τρεις νίκες στο ενεργητικό τους. Με δεδομένο ότι στην ίδια βαθμολογική θέση βρίσκονται το Ρέθυμνο και ο Άρης η σημερινή αναμέτρηση παρουσιάζει ξεχωριστό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Για τον λόγο αυτό διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία των «πρασίνων» δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία του κόσμου, τον οποίο καλούν να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας για τη νίκη.
«Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα μας που πρέπει να κερδίσει ώστε να μείνει μακριά από προβλήματα. O Kόροιβος είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα με μεγάλη επιθετική ικανότητα και πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα και συγκεντρωμένοι στην επίθεση για να καταφέρουμε, μαζί με τη συμπαράσταση των φίλων μας στην κερκίδα, να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα» σχολίασε ο τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος, ενώ ο Πάρης Μαραγκός από την πλευρά του τόνισε:
«Προχωράμε μπροστά και με όπλο τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας, που ευελπιστούμε να τον έχουμε και πάλι στο πλευρό μας, θα μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα τον στόχο μας, επιστρέφοντας στις επιτυχίες».

 

ΝΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΑΚΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ
Ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος ανακοίνωσε χθες τη συνεργασία του με τον Άκη Καλαϊτζάκη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Διαμαντάκου.

 

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται και σήμερα στα γραφεία της ΚΑΕ Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (τηλ. 2410 256030) τις ώρες 10 μ.μ.-2 μ.μ. Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά από τις 5.00 μ.μ. Οι τιμές εισιτηρίων είναι 10 και 15 ευρώ.
Θα επιτρέπεται η δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 15 ετών (μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου). Τα παιδιά θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, έχοντας ως υποχρέωση απλά να επιδείξουν το ΑΜΚΑ τους. Επίσης, τα παιδιά των ακαδημιών όλων των τοπικών ομάδων μπάσκετ της Λάρισας μπορούν να εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο. Οι υπεύθυνοι των ομάδων μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία (τηλ.: 2410 256030) για τη διευθέτηση των λεπτομερειών.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ
• ΣΗΜΕΡΑ
16:30, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
18:30, Γυμναστικός Λάρισας Φάρος-Κόροιβος
18:30, Πανιώνιος-Τρίκαλα
18:30, Κύμη-Άρης
• ΑΥΡΙΟ
15:00, Παναθηναϊκός-Ρέθυμνο
17:30, Ολυμπιακός-Λαύριο
18:00, Προμηθέας Π.-Κολοσσός Ρ.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός    16
Προμηθέας Πατρών    14
Λαύριο    14
Ολυμπιακός    14
ΠΑΟΚ    13
ΑΕΚ    13
Κολοσσός Ρόδου    12
Γυμναστικός Λάρισας Φάρος    11
Κόροιβος Αμαλιάδας    11
Ρέθυμνο    11
Άρης    11
Τρίκαλα    10
Κύμη    10
Πανιώνιος    8

 

Μέλος της Επιτροπής Παικτών της FIBA ο Παπαμακάριος

Για πρώτη φορά ένας Έλληνας λαμβάνει την τιμή να επιλεγεί ως μέλος της Επιτροπής Παικτών της FIBA. Ο λόγος για έναν από τους εμπειρότερους εν ενεργεία παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος, τον Μανώλη Παπαμακάριο. Ο Περιστεριώτης γκαρντ επιλέχθηκε για να στελεχώσει την Επιτροπή Παικτών της FIBA, που δημιουργήθηκε το 2014. Εκτός από εν ενεργεία παίκτης, ο Παπαμακάριος είναι και εκλεγμένος πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass