ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ:

Απώλεια ο Ντέλετιτς «Ο Ρέντζας ήρθε το πρωί»

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2018 22:15

Από την κερκίδα έδινε οδηγίες (λόγω τιμωρίας στον αγώνα πρωταθλήματος ΑΕΛ-Ξάνθης 1-0) ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης έχοντας δίπλα του τον πρώην αντιπρόεδρο της Λαρισινής ΠΑΕ Ζήση Ντελόπουλο.

Μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε στην «Ε» τα εξής: «Κάναμε αυτό που έπρεπε για να πάρουμε την πρόκριση ενώ δώσαμε και ανάσες σε κάποιους παίκτες. Θέλαμε να φέρουμε τον Μλαντένοβιτς σήμερα (σ.σ χθες) το πρωί αλλά, ενώ ήρθε η κάρτα του, το δελτίο του δεν προλάβαινε να έρθει στην Ξάνθη. Γι’ αυτό λοιπόν καλέσαμε τον Ρέντζα που αρχικά ήταν εκτός αποστολής όταν πληροφορηθήκαμε ότι η Ξάνθη θα παίξει με όλες της τις δυνάμεις. Σωστή αποδείχθηκε η επιλογή μας…

Μας αποσυντόνισαν οι αποβολές ενώ είναι πλήγμα αυτή του Ντέλετιτς που τον χρειαζόμαστε στην Τρίπολη».

Σήμερα ο Ηλίας Φυντάνης θα κάνει προπόνηση στους παίκτες του στις 1 μ.μ. ενώ πιθανόν να μεταβεί στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Ατρόμητου Αθηνών-Αστέρα Τρίπολης για το κύπελλο, αφού ο Αστέρας Τρίπολης είναι ο Κυριακάτικος αντίπαλος της ΑΕΛ.

***

Ο συνεργάτης του Ηλία Φυντάνη στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα δήλωσε τα εξής:

«Ήρθαμε με στόχο να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και το καταφέραμε. Στο ματς χρησιμοποιήσαμε κάποια καινούργια παιδιά όπως ο Καρατάσιος αλλά και οι Περόνε και Λεοζίνο με σκοπό να βρουν και αυτοί αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά από το σημερινό (σ.σ χθεσινό) ματς δεν μπορούμε να βγάλουμε εύκολα συμπεράσματα, καθώς μας αποσυντόνισαν οι κόκκινες κάρτες.

Η κόκκινη κάρτα του Καρατάσιου ήρθε λόγω απειρίας. Τέτοια παιχνίδια όμως θα τον βοηθήσουν για να εξελιχθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καρατάσιος δεν αγωνίστηκε και στη φυσική του θέση, μιας και αγωνίζεται ως στόπερ και όχι ως δεξιός μπακ που τον είδαμε».

Σε ερώτηση για το εάν η διακοπή επηρέασε αρνητικά την ομάδα απάντησε : «Οι διακοπές πάντα θα υπάρχουν και πάντα θα μπορούν να ερμηνευτούν διαφορετικά. Για εμάς, έτυχε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα συνεχίζει από εκεί όπου έμεινε πριν τις γιορτές».

Για το εάν θα ενισχυθεί περαιτέρω η ομάδα: «Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω μόνος μου. Αυτό αφορά στο τεχνικό τιμ και τη διοίκηση. Θα πρέπει να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε».

Για τις περιπτώσεις των Φάρκας και Λεοζίνιο: «Ο Φάρκας έμεινε εκτός αποστολής καθώς δόθηκαν ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Για τον Λεοζίνιο, το παιχνίδι αυτό δεν ήταν στα μέτρα του, αλλά παρόλα αυτά πήρε τον χρόνο του που θα τον ανεβάσει για τα επόμενα παιχνίδια».

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ

Στην αποβολή της Ξάνθης αλλά και στο εύκολο τρίτο γκολ που δέχθηκε στη Λάρισα στάθηκε ο Ράσταβατς μετά το τέλος του αγώνα. Είπε τα εξής:

«Και στα δύο παιχνίδια με τη Λάρισα είχαμε τις ευκαιρίες μας να σκοράρουμε. Μας έλειπαν δύο πράγματα για να περάσουμε. Το πρώτο ήταν ότι δεχτήκαμε το τρίτο γκολ στη Λάρισα πολύ εύκολα και το δεύτερο η δική μας αποβολή σήμερα (σ.σ χθες). Καταφέραμε να πάρουμε πολλά πράγματα σήμερα αλλά χάσαμε την ευκαιρία να πρεσάρουμε με παίκτη παραπάνω. Δώσαμε τα πάντα αλλά πλέον σκέφτομαι αποκλειστικά τον Πανιώνιο.

Κάποια πράγματα είναι καινούργια για εσάς αλλά όχι για μένα και για το πρόγραμμα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Οι νέοι παίκτες δουλεύουν παίρνουν ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύονται».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass