ΤΑΚΤΙΚΗ, ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Με ζήλο και πάθος η προπόνηση της ΑΕΛ

• Το σύστημα 5-3-2 δοκίμασε ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης του οποίου η τιμωρία έληξε • Σε βίντεο είδαν τον αγώνα Λεβαδειακός-ΑΕΚ για 50’ περίπου οι «βυσσινί»- Κανονικά και ο Ζίζιτς

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2018 22:03
Με πολύ καλή διάθεση και χαμόγελα η χθεσινή προπόνηση, παρά το κρύο και τους θυελλώδεις ανέμους Με πολύ καλή διάθεση και χαμόγελα η χθεσινή προπόνηση, παρά το κρύο και τους θυελλώδεις ανέμους

Ο δυνατός αέρας που φυσούσε χθες στη Θεσσαλική Πρωτεύουσα, έδινε μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, οι οποίοι προετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ, στο AEL FC ARENA(19:30).

Οι «βυσσινί» φαίνονται αποφασισμένοι να δώσουν μια σκληρή μάχη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορεί να έχει αξιόλογους παίκτες στο ρόστερ του, όμως αναμένεται πως θα περάσει μια πολύ δύσκολη βραδιά στην καρδιά του κάμπου. Η ΑΕΛ θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να δώσει χαρά στους φίλους της, οι οποίοι για μια ακόμη φορά θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη, με την παρουσία τους. Χθες η προπόνηση έγινε στο AEL FC ARENA και στην κυριολεξία... έπεφταν κορμιά, θύμιζε κανονικό αγώνα πρωταθλήματος, με πολλή τακτική και τους παίκτες να έχουν όρεξη να είναι πλήρως αφοσιωμένοι στη δουλειά τους. Το σύστημα 5-3-2 δοκίμασε ο τεχνικός της ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης, του οποίου η τιμωρία του ενός μηνός έληξε από την περασμένη Δευτέρα και θα είναι στον πάγκο της ομάδας. Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, οι ποδοσφαιριστές είδαν σε βίντεο για 50’ την αναμέτρηση Λεβαδειακός-ΑΕΚ, όπου έγινε ανάλυση για τον τρόπο παιχνιδιού της «Ένωσης». Στην ομιλία του ο κ. Φυντάνης, τόνισε τα εξής: «Δείξτε ποιοι είστε στις προπονήσεις και ο καλύτερος θα παίζει στην αρχική ενδεκάδα. Θα ξεκινάει αυτός που αγωνίζεται, τρέχει, μαρκάρει, ενδιαφέρεται και σέβεται τη βαριά φανέλα που φοράει. Χάρη δεν κάνω σε κανέναν, όλους σας βλέπω το ίδιο, καθώς ο σκοπός μας είναι πως η ομάδα θα στέκεται όσο το δυνατόν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και θα παλεύει για να πάρει κάτι, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ KAI Ο ΖΙΖΙΤΣ

Μετά τον Θωμά Ναζλίδη και ο Ζίζιτς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, δίνοντας το παρών στην χθεσινή προπόνηση αλλά σήμερα θα φανεί αν είναι 100% έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι. Στην περίπτωση που νιώσει και την παραμικρή ενόχληση, ο τεχνικός κ. Φυντάνης δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν και πάλι στο AEL FC ARENA στις 4 το απόγευμα και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΡΙΖΜΑΝ

Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ(12/2) δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής μετά τη συμπλήρωση τεσσάρων καρτών, ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΛ, Σάντι Κρίζμαν. Επίσης, λόγω καρτών, ο Αγκάνοβιτς δεν θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, οι Γουάλας και Γκόλιας για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Κυριακή (28/1) για τη 19η αγωνιστική και ο Ζίζιτς για εκείνο απέναντι στον Πανιώνιο το Σάββατο (3/2) για την 20ή αγωνιστική της Super League.

ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΑΙ... ΒΡΑΝΙΕΣ ΑΠΟ ΧΙΜΕΝΕΘ

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ έκανε χθες την πρώτη δοκιμή του ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ, σε σχήμα με διάταξη 4-2-3-1 και τον Όγκνιεν Βράνιες βασικό. Σκέφτεται δε να αφήσει στην άκρη το 3-5-2 και να επιστρέψει σε σχήμα με τετράδα στην άμυνα. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Χιμένεθ δούλεψε με τους παίκτες του στην τακτική, σχηματίζοντας δύο ομάδες των δέκα. Στους «βασικούς» ήταν οι Μπακάκης, Λόπες στα δύο άκρα της άμυνας (ο καθένας στη φυσική του θέση), οι Βράνιες, Λαμπρόπουλος στα στόπερ, στα χαφ χρησιμοποιήθηκαν οι Γαλανόπουλος και Κονέ, στα άκρα της επίθεσης έπαιξαν οι Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας και στην κορυφή ο Αραούχο. Αν αυτά τα πρόσωπα αποτελέσουν και τις τελικές επιλογές του Χιμένεθ, μένει να φανεί αν τη θέση πίσω από τον Αργεντινό θα πάρει ο Λιβάγια ή ο Μασούντ. Με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, αφού για την ΑΕΚ ξεκινά ένα άκρως απαιτητικό πρόγραμμα, με τρία ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό και σίγουρα θα τεθεί και ένα ζήτημα... διαχείρισης.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass