ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ»

Απόλλωνας, Λαμπρόπουλος διαψεύδουν τον Αλ. Κούγια

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2018 22:13

Τόσο ο Απόλλων Λάρισας όσο και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Ανδρέας Λαμπρόπουλος, διαψεύδουν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια, για όσα δήλωσε σχετικά με παιχνίδια των «κυανόλευκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα: «Η μεγάλη μας αγάπη για την πρώτη ομάδα της πόλης μας, την Α.Ε.Λ. δεν μας επιτρέπει να απαντήσουμε, έτσι ακριβώς όπως θα έπρεπε, στα όσα ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά δήλωσε για τον σύλλογό μας, ο μεγαλομέτοχος της «βυσσινί» ΠΑΕ, σε αθλητικό ραδιόφωνο της συμπρωτεύουσας. Ο Απόλλωνας παλεύει μόνο μέσα στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Όσο και αν ...κάποιοι προσπαθούν να «δηλητηριάσουν» τις ψυχές των φιλάθλων και δη της Λάρισας για εμάς, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να πέφτουν συνεχώς στο κενό. «Θα έρθει μέρα που θα πληγωθούν και αυτοί που μας πλήγωσαν και τότε ίσως καταλάβουν πώς είναι να πληγώνεις...» Από την πλευρά του ο Λαμπρόπουλος αναφέρει τα εξής: «Ουδέποτε μου έχουν πει ή έχω ακούσει ή έχω ζήσει τέτοιου είδους καταστάσεις μέσα στα αποδυτήρια του Απόλλωνα. Και φυσικά ποτέ δεν έχω μιλήσει, ούτε βέβαια και στον κ. Κούγια, για πράγματα που δεν έχουν συμβεί. Το πέρασμά μου, από τον Απόλλωνα, μπορεί να ήταν σύντομο, αλλά μου έχει αφήσει μόνον φιλικές αναμνήσεις».

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο κ. ΚΟΥΓΙΑΣ

Για τα όσα συμβαίνουν στη Football League και για τον Απόλλωνα ο κ.Κούγιας είπε: «Έβαλα τα γέλια από οργή βλέποντας παιχνίδια του Απόλλωνα Λάρισας. Μου έχει πει ενώπιον κόσμου ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, που τώρα έχει αποχωρήσει, ο Ανδρέας ο Λαμπρόπουλος, ότι έμπαιναν πρόσωπα μέσα στα αποδυτήρια και τους έλεγαν τι να κάνουν και τι σκορ να φέρνουν. Ξέρω και ο Νιώπας τι κάνει τόσα χρόνια και πώς ο Αιγινιακός από τα τοπικά κόντεψε να ανεβεί Σούπερ Λιγκ. Το ίδιο και ο Ηρακλής Ψαχνών παλαιότερα, ο Θρασύβουλος ο Ακράτητος, ο Πανθρακικός, οι Εργοτέληδες. Έχουμε ζήσει τις ομάδες αυτές». Επίσης πήρε το μέρος του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για τα όσα κατέθεσε στην εισαγγελία, τονίζοντας πως «Ό,τι λέει ο Καλαϊτζίδης είναι αλήθεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass