ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ (0-0)

Και τώρα το μυαλό στο κύπελλο

• Ανακοινώθηκε ο Γκόικοβιτς • Στο τεχνικό τιμ και ο Βλάντιτσα Πέτροβιτς που χθες σε ρόλο σκάουτερ παρακολούθησε τον αγώνα Γιάννινα-Ατρόμητος

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2018 22:17

Η ΑΕΛ επέστρεψε σε βαθμολογική συγκομιδή το…2018 μετά το προχθεσινό ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ (0-0) στο Ael Fc Arena και πλέον σταθεροποιείται στη μέση της βαθμολογίας έχοντας περάσει ένα μέρος του δύσκολου προγράμματος που έχει στην αρχή του δεύτερου γύρου.


Το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση έφερε χαμόγελα αισιοδοξίας αφού οι τρεις διαδοχικές ήττες(δύο στο πρωτάθλημα από Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης) και μια στο κύπελλο(από Ξάνθη) είχαν φέρει γκρίνια.
Προχθές η ΑΕΛ ήταν πολύ καλή αμυντικά και πήρε έναν βαθμό πολύ εύκολα από διεκδικητή του τίτλου. Η επιστροφή του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο και η πολύ καλή παρουσία του νεοαποκτηθέντα Μιλοσάβλιεβιτς αποδείχθηκαν καθοριστικοί παράγοντες για την επίτευξη του στόχου σε έναν αγώνα που είχε εξωαγωνιστική νευρικότητα(πορεία μερίδας φιλάθλων με υβριστικά συνθήματα κατά της ιδιοκτησίας της ομάδας).
Τελικά όλοι χειροκρότησαν την ομάδα που από χθες έχει και προσθέσεις στο έμψυχο δυναμικό. Συγκεκριμένα πήρε τον Αλεξάντερ Γκόικοβιτς αλλά και έναν συνεργάτη στο τεχνικό τιμ, τον Βλάντιτσα Πέτροβιτς.
Τη μεταγραφή του Γκόικοβιτς που από προχθές βρίσκεται στη Λάρισα ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ ως ακολούθως:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 2,5 χρόνια του Σέρβου στόπερ Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς.
Ο Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς μέχρι και σήμερα ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Ράντνικ Σουρντούλιτσα, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν πριν μεταγραφεί στην ΑΕΛ ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος ήταν και αρχηγός της.
Ο Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς είναι αριστεροπόδαρος στόπερ με κύριο χαρακτηριστικό του την ταχύτητα και το πολύ δυναμικό του παιχνίδι και τα τελευταία 12 χρόνια έχει 288 συμμετοχές στην Α’ εθνική της Σερβίας.
Είναι 29 χρονών, παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.
Βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και από αύριο(σ.σ. σήμερα) συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, υπό τις οδηγίες του Ηλία Φυντάνη και των συνεργατών του.
Η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του Γκόικοβιτς και όλων των παικτών που ενσωματώθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και όταν αυτές ολοκληρωθούν θα ανακοινωθεί με νεότερο δελτίο Τύπου».

 

ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ
Εκτός από παίκτη η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε και συνεργάτη στο τεχνικό τιμ, τον Βλάντιτσα Πέτροβιτς. Αυτό έγινε γνωστό με την εξής ανακοίνωση: «Ένα ακόμη στέλεχος πολύ σημαντικό προσετέθη στο προπονητικό τιμ της ΠΑΕ ΑΕΛ και είναι ο παλαιός διεθνής της εθνικής Σερβίας και πολύ μεγάλος παίκτης στη μεγάλη ιστορική ομάδα του Εθνικού Πειραιώς Βλάντιτσα Πέτροβιτς.
Ο κ. Πέτροβιτς αναλαμβάνει βοηθός του κ. Ηλία Φυντάνη, του οποίου είναι προσωπική επιλογή και με τον οποίο συνεργάζεται από ετών με προσωπική φιλία και εκτός του ότι είναι κάτοχος του ανώτατου διπλώματος προπονητικής στη Σερβία η ενσωμάτωσή του στο προπονητικό τιμ κρίθηκε απαραίτητη, λόγω της παρουσίας στο ρόστερ της ΑΕΛ των Μπόζοβιτς, Ζίζιτς, Μιλοσάβλεβιτς, Μλαντένοβιτς, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Κρίζμαν και Γκόικοβιτς, αφού μέσω του κ. Πέτροβιτς θα είναι αμεσότερη η επικοινωνία του κ. Φυντάνη και των υπόλοιπων συνεργατών του προπονητικού τιμ με τους Σέρβους, Κροάτες και Μαυροβούνιους παίκτες μας».
Τα καθήκοντά του είναι συγκεκριμένα για το νέο μέλος της τεχνικής ηγεσίας και οι αρμοδιότητές του δεν έχουν καμία σχέση με αυτές του Ανδρέα Λαυδαριά. Συγκεκριμένα ο Πέτροβιτς θα αναλάβει την καλύτερη γλωσσική επικοινωνία του Ηλία Φυντάνη με τους ποδοσφαιριστές που μιλάνε τη Σερβική γλώσσα ενώ θα κάνει σκάουτινγκ στους αντιπάλους της ομάδας. Χθες παρακολούθησε την αναμέτρηση Γιάννινα-Ατρόμητος 2-2 για να δει τους προσεχείς αντιπάλους της λαρισινής ομάδας σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

 

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Ο αγώνας της ΑΕΛ με την ΑΕΚ αποτελεί παρελθόν και τώρα όλοι σκέφτονται την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση που είναι το παιχνίδι κυπέλλου της ερχόμενης Πέμπτης που δίνει η ομάδα στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της προημιτελικής φάσης.
Ποιοι οι στόχοι; Ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης το ξεκαθαρίζει στην «Ε» : «Στόχος μας είναι η πρόκριση και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε στη ρεβάνς στη Λάρισα να έχουμε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. Έχουμε καλή ψυχολογία η οποία δεν διαταράχθηκε και από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα».
Με δεδομένη την κρισιμότητα του αγώνα δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης.
Χθες έγινε προπόνηση κάτω από τις οδηγίες του Ανδρέα Λαυδαριά. Ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης είχε το μνημόσυνο του αδελφού του(και στο οποίο μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πέτρος Καραβίτης και ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη, Παναγιώτης Σταματόγιαννης). Οι παίκτες που αγωνίσθηκαν με την ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
Για σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 3.30μ.μ. και θα πάρει μέρος και ο νεοαποκτηθείς Γκόικοβιτς.

 

Ένα μήνα εκτός ο Μίλος Ντέλετιτς
Ο τραυματισμός του Μίλος Ντέλετιτς αποδεικνύεται ιδιαίτερα σοβαρός. Το διάστρεμμα που υπέστη θεωρείται δύσκολο να υποχωρήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης μας είπε ότι θα απουσιάσει ένα περίπου μήνα από τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της ομάδας.

 

Επόμενη μεταγραφή ένα δεξί μπακ

Η ΑΕΛ με τη μεταγραφή Γκόικοβιτς δεν ολοκλήρωσε τις κινήσεις της για ενίσχυση της ομάδας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ. Εξετάζονται δύο περιπτώσεις και οι οποίες αναλύονται με μεγάλη προσοχή από τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη.

 

Ενίσχυση με Λυκούργο

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Παρασκευά Λυκούργου, για τα επόμενα 5 χρόνια.
Ο Παρασκευάς Λυκούργος γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 1999 και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα της Καρίτσας, ενώ έχει περάσει κατά το παρελθόν από την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας και τον Πιερικό. Μάλιστα ο Παρασκευάς Λυκούργος έκανε το ντεμπούτο με την ΑΕΛ U-20, στην αναμέτρηση με την αντίστοιχη της ΑΕΚ, αγωνιζόμενος για 85 λεπτά.

 

Του Σωτ. Κέλλα
Φωτ.: Βασ. Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass