ΤΟΝΙΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ:

Διαφορά ποιότητας

* Λουτσέσκου: «Μπορούσαμε και άλλα γκολ»

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2018 15:33

Στην ποιότητα του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, μετά την ήττα με σκορ 3-0 στην Τούμπα, ενώ τόνισε ότι για την ομάδα του προέχουν οι αγώνες με Παναθηναϊκό και Πλατανιά. Αναλυτικά ο τεχνικός των «βυσσινί» τόνισε τα εξής: «Ο ΠΑΟΚ που έχει τον πρώτο λόγο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα μαζί με την ΑΕΚ, η ποιότητα του φάνηκε ξεκάθαρα και χάσαμε δίκαια. Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τη συνεχή κόπωση των ποδοσφαιριστών μας αλλά και την ποιότητα του ΠΑΟΚ, που είναι μεγαλύτερη από τη δική μας.


Ξέραμε ότι ο αντίπαλός μας θα παίξει πολύ επιθετικά, ενώ είχαμε έλλειψη από βασικούς μας ποδοσφαιριστές, όπως οι Ρέντζας, Ντέλετιτς και Κριζμάν. Προσπαθήσαμε να βρούμε λύση με παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και άλλους που αγωνίστηκαν σε διαφορετικές θέσεις. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο, είναι η ομάδα που αξίζει τα συγχαρητήρια και αξίζει να έρθει πρώτη».
-Για τα προβλήματα της ομάδας του στο παιχνίδι: «Το πρόβλημα για εμάς ήταν στη δεξιά πτέρυγα. Όταν μια ομάδα έχει μπακ Βιεϊρίνα και Μάτος αναγκάζεσαι να παίξεις πολύ κλειστά, όμως κρίθηκε στις ατομικές τους ενέργειες. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Από τους 11 οι 8 παίκτες έβγαλαν όλο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Για εμάς προέχουν τα ματς με Παναθηναϊκό και Πλατανιά. Το μυαλό των ποδοσφαιριστών μας ήταν περισσότερο σε αυτά τα παιχνίδια παρά στο σημερινό».
* Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη (3-0) επί της ΑΕΛ, στάθηκε στη ποιότητα του Μπίσεσβαρ και άφησε στην άκρη τους ημιτελικούς του Κυπέλλου.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δυσκολεύτηκε να απαντήσει στον ερώτηση που αφορούσε για το αν υπήρχε κάτι που δεν πήγε καλά μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ σε βάρος της ΑΕΛ, αλλά κάτι βρήκε να πει. Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός:
* Για το αν υπάρχει κάτι, που δεν πήγε καλά:
«Θα έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ διότι είχαμε τις ευκαιρίες και χάσαμε αρκετές. Αλλά οι παίκτες αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Με ικανοποιεί η επιθετικότητά τους. Το παιχνίδι τελείωσε, κρατάμε τη συγκέντρωση και την επιθετικότητά μας, και από το πρωί της Τρίτης, σκεφτόμαστε τον αγώνα του Σαββάτου».
- Για την κλήρωση του κυπέλλου και τη χρονική στιγμή του πρώτου ημιτελικού, ανάμεσα στα ματς με Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης: «Δεν μπορώ να μιλήσω για αγώνα που θα γίνει σε δυο εβδομάδες. Κάθε φορά σκέφτομαι τον επόμενο αγώνα. Θα έρθει η ώρα που θα ασχοληθώ με αυτό το ματς. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος και να ήταν ο αντίπαλος, όποτε και να ερχόταν το παιχνίδι, θα έπρεπε να είμαστε έτοιμοι. Πάντα σέβομαι τις κληρώσεις. Σας ξαναλέω, δεν με νοιάζει με ποιον παίζουμε σε 10-15 μέρες, με νοιάζει ο επόμενος αντίπαλος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass