ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ποδηλατοδρόμιο στη Θεσσαλία

*Ταμίας στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ο Σάββας Τσοπούρογλου * Η Περιφέρεια και ο Δήμος Λαρισαίων απένειμαν κύπελλα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2018 22:11

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας για μια ακόμα φορά εκπροσώπησε επάξια τη Λάρισα καθώς κατέκτησε πανελλαδικά την τρίτη θέση δείχνοντας το υψηλό επίπεδο της ποδηλασίας στη θεσσαλική πρωτεύουσα.


Μάλιστα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του συλλόγου στο κέντρο “Village Garden” όπου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου ο πρόεδρος Σάββας Τσοπούρογλου τόνισε ότι το επίπεδο θα ανέβει κι άλλο με την κατασκευή ποδηλατοδρόμιου στη Θεσσαλία, ενώ ο παρόντας εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Γιώργος Κωσταρόπουλος είπε ότι ο Δήμος Λαρισαίων θα συνεισφέρει για τη διοργάνωση ενός πανελλήνιου αγώνα.
Ο Σάββας Τσοπούρογλου δέχθηκε πολλά συγχαρητήρια για την ανάληψη της θέσης του ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (μάλιστα είπε ότι είναι ο «ταμίας των φτωχών»), κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τόνισε ότι η τρίτη θέση πανελλαδικά συνοδεύτηκε με 18 διακρίσεις σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, ένα πανελλήνιο ρεκόρ στην πίστα και ένα Βαλκανικό Πρωτάθλημα Δρόμου.
Ακολούθησαν απονομές στους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών ενώ τιμήθηκαν ο πρόεδρος του Π.Σ. Κρόνος Νίκαιας, κ. Παπάζογλου Παντελής και ο πρόεδρος του Π.Ε.Σ.Α. Αστέρας Ζωγράφου, κ. Γεωργίου Ιάκωβος για τη διαχρονική προσφορά τους στο άθλημα της ποδηλασίας.
Αναφορά έγινε και στους χορηγούς που σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή για τη χώρα βοηθούν, ενώ προέτρεψε και άλλους επιχειρηματίες να συνεισφέρουν στην προσπάθεια που κάνουν για να ανεβάσουν πιο ψηλά τον σύλλογο.
 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Λαδόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων, η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, κ. Βάσω Αυγέρη, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεγαλοβρύσου Αγιάς, κ. Ευάγγελος Λάμπρου, ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας, κ. Χρήστος Σάρρος, ο πρόεδρος του Π.Σ. Κρόνος Νίκαιας, κ. Παντελής Παπάζογλου με τον πρόεδρο του Π.Ε.Σ.Α. Αστέρας Ζωγράφου, κ. Ιάκωβος Γεωργίου, οι οποίοι είναι μέλη Δ.Σ. Ε.Ο.Π., ο πρόεδρος της Τ.Ε.Κ.Ε., κ. Κωνσταντίνος Δαλαβίκας, ο γεν. γραμματέας της Τ.Ε.Κ.Ε., κ. Κωνσταντίνος Μπαρμπαγιάννης, η ταμίας του Π.Σ. Τρικάλων, κ. Ελένη Ταμανάκια και φίλοι του συλλόγου.
Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας από τους εκλεκτούς καλεσμένους και τα μέλη του Δ.Σ., ενώ το φλουρί το κέρδισε η αθλήτρια του συλλόγου Παναγιώτα Παπαργύρη, που αντιστοιχούσε σε ένα ρολόι χειρός.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΣΟΠΟΥΡΟΓΛΟΥ: ΣΤΑΘΕΡΑ ΨΗΛΑ...
Προπονητές του συλλόγου την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν ο Αποστόλης Τσοπούρογλου στις μικρές κατηγορίες και ο Μιχάλης Ταμανάκιας προπονητής στους άντρες και τους μάστερς.
Τη νέα σεζόν προπονητής είναι ο Αποστόλης Τσοπούρογλου που κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μας είπε ότι στόχος του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας είναι να διατηρηθεί ψηλά και να βρίσκεται μόνιμα στην τριάδα των καλύτερων συλλόγων της χώρας. Μάλιστα η σκληρή δουλειά των Λαρισαίων ποδηλατών αποδίδει «καρπούς» τα τελευταία χρόνια με πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass