ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Ανεξάρτητη πρόταση από την ΠΑΕ ΑΕΛ

*Ποιοι οι στόχοι της ΑΕΛ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος…

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2018 22:07

Αγωνιστικά το μυαλό της ΑΕΛ είναι στο παιχνίδι της Καθαράς Δευτέρας με τον προβληματικό Παναθηναϊκό αλλά διοικητικά (και οικονομικά ) είναι στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League όπου θα συζητηθεί το θέμα των τηλεοπτικών, αφού η κεντρική διαχείριση τελειώνει από τη νέα περίοδο.


Η ΑΕΛ σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει δικιά της πρόταση ανεξάρτητη από τις υπόλοιπες ομάδες που θα έχει δύο σκέλη. Το πρώτο αφορά στη συνέχιση (πράγμα δύσκολο) της κεντρικής διαχείρισης εφόσον όμως αλλάξουν τα κριτήρια ενώ το δεύτερο θα είναι να διαπραγματευτεί κάθε ομάδα μόνη της τα τηλεοπτικά γιατί πιστεύει ότι θα βρει καλύτερο συμβόλαιο από τις ομάδες εκτός Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού. Πιστεύει λοιπόν η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ ότι θα πάρει μεγαλύτερο μερίδιο στην τηλεοπτική αγορά με βάση τα νούμερα των αποκωδικοποιητών που υπάρχουν στη θεσσαλική πρωτεύουσα αλλά κυρίως λόγω του εμπορικού της ονόματος.
Από την άλλη σε περίπτωση που υπάρξει συζήτηση για να παραμείνει η κεντρική διαχείριση η ΑΕΛ θα ζητήσει να αλλάξουν τα κριτήρια γιατί έχει μεγαλύτερο λειτουργικό κόστος από πάρα πολλές ομάδες. Το πρώτο αφορά στις εγκαταστάσεις της , το δεύτερο στον προϋπολογισμό της και το τρίτο στο μέγεθος των εισιτηρίων που δείχνει και τη δυναμική του κόσμου.
Η ουσία είναι ότι οποιαδήποτε εξέλιξη και αν υπάρξει η ΑΕΛ πιστεύει ότι την ευνοεί γιατί θα κάνει καλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο από τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας, ενώ θα υπάρξουν πολλές ομάδες που θα βρεθούν λόγω μειωμένου τηλεοπτικού συμβολαίου σε αδύναμη θέση.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
Σχετικά με το αγωνιστικό μέρος η ΑΕΛ από δω και πέρα θα έχει τρεις στόχους. Ο πρώτος είναι βαθμολογικός και η ομάδα θέλουν όλοι να τερματίσει σε μια θέση ανάμεσα στην 5η και τη 10η θέση, παρότι το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου δεν ήταν ιδανικό. Όπως και στον πρώτο γύρο στα ίδια παιχνίδια η ομάδα πήρε δύο βαθμούς έτσι και στο δεύτερο πάλι έχει δύο βαθμούς με τη διαφορά ότι τώρα υπάρχει το ματς με τον Παναθηναϊκό που οι «βυσσινί» έχουν στόχο τη νίκη.
Ο δεύτερος στόχος αφορά στην αξιοπιστία της ομάδας και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας θέλει να δούνε οι παίκτες του τα παιχνίδια ως τελικούς. Παίζει με ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό και πιστεύει ότι δεν πρέπει να δώσει η ομάδα του το παραμικρό δικαίωμα όπως έκανε στο παρελθόν.
Τέλος το τρίτο είναι η αγωνιστική αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών. Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή με εξαίρεση τα μπακ και τα αμυντικά χαφ έχει πληθώρα παικτών σε πολλές θέσεις κυρίως στα σέντερ μπακ και στους μεσοεπιθετικούς όπου θα πρέπει να αποφασίσει ποιοι μπορούν να ανταποκριθούν στους υψηλότερους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που η εμφάνιση δεν ήταν καλή, έχει δείξει πολύ καλή ποιότητα και στοχεύει να τη διατηρήσει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Σχέδια για την 5η θέση δύσκολα θα υπάρξουν αφού υπάρχει μεγάλη βαθμολογική διαφορά εκτός αν η ΑΕΛ κάνει μεγάλο αριθμό νικών εντός και εκτός έδρας.

Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass