Ο ΕΡΜΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΕΛ (17:00) ΓΙΑ ΤΗ 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Δεσπόζει το λαρισινό ντέρμπι στην Αγιά

• Το ματς έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες που θέλουν διακαώς τη νίκη • Εν πλήρη δυνάμει οι γηπεδούχοι, χωρίς Κατσαρέ, Γκογκίδη οι φιλοξενούμενοι

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2018 22:19

Η αναμέτρηση στην Αγιά ανάμεσα στον Ερμή και την ΑΕΛ μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φιλάθλων του νομού και όχι μόνο, στη σημερινή 18η αγωνιστική της Α2 Εθνικής (17:00).

Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα ματς που εκτός από τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι, έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες, που «καίγονται» για βαθμούς και παράλληλα αποτελεί μία γιορτή για το μπάσκετ της Λάρισας.
Ο Ερμής (που αναμένει την έκβαση της ένστασης που κατέθεσε στο ΑΣΕΑΔ για να του επιστραφεί ο ένας βαθμός από τον άδικο μηδενισμό) χρειάζεται τη νίκη για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη των πλέι άουτ, ενώ η ΑΕΛ παλεύει για να διατηρήσει την αξιοπρέπειά της και να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό, διεκδικώντας την παραμονή της στα μπαράζ. Υπενθυμίζεται ότι στο ματς του α’ γύρου η ΑΕΛ είχε κερδίσει στο κλειστό της Νεάπολης με 88-75.
Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα και θα παραταχθούν εν πλήρη δυνάμει καθώς επιστρέφουν σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι οι Κόμματος και Τριανταφύλλου. Αντίθετα η ΑΕΛ θα αγωνιστεί χωρίς τους Κατσαρέ, Γκογκίδη, δύο σημαντικές απουσίες για τον τεχνικό Χρήστο Χασανίδη, ενώ ο Νίκος Καμάρας, αν και δεν είναι έτοιμος, λόγω του τραυματισμού του στο χέρι, συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή.
Από την πλευρά του Ερμή Αγιάς ο γενικός αρχηγός Άρης Αργυρούλης μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση τόνισε τα εξής:
«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και μία γιορτή του λαρισινού μπάσκετ, καθώς παίζουν δύο ομάδες που τα τελευταία χρόνια προέρχονται από ανόδους, διαθέτουν σοβαρές διοικήσεις και αν μη τι άλλο αποτελεί επιτυχία για το λαρισινό μπάσκετ να υπάρχουν δύο ομάδες σ’ αυτήν την υψηλού επιπέδου κατηγορία.
Το παιχνίδι είναι ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης και σίγουρα δεν υπάρχουν προγνωστικά. Εμείς θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα καθώς μας περιμένουν πολύ δύσκολα ματς στη συνέχεια. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας όπως κάθε αγωνιστική» κατέληξε ο Άρης Αργυρούλης.
Για τους φιλοξενούμενους ο τεχνικός Χρήστος Χασανίδης υπογράμμισε:
«Πρόκειται για πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς παρά τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζουμε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να διεκδικήσουμε και τις όποιες ελπίδες παραμονής υπάρχουν».

 

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Για τη γηπεδούχο ομάδα του Ερμή στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κόμματος, Δεμερτζής, Χρυσόπουλος, Τσιαμπαλής, Βρεττάς, Καλλές, Χαλκιάς, Νταλός, Τριανταφύλλου, Λόλας, Στιβαχτής, Τσούμας, Μιλόγιεβιτς, Σταυροθόδωρος και Παπαδόπουλος.
Από την άλλη πλευρά η ΑΕΛ θα παρατ    αχθεί στο παιχνίδι με τους Βλαχούλη, Καμάρα, Παπαχρήστο, Τσιαβέ, Κονδυλόπουλο, Κνέζεβιτς, Γκιουλέκα, Ναούμη, Σαριμπαλίδη, Χανέλι και Φιλιππόπουλο.

 

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Στο χθεσινό παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Α2, ο Χολαργός νίκησε στην Πάτρα τον Απόλλωνα μετά από πολλές ανατροπές και δύο παρατάσεις με 103-97 (84-84 α’ παρ., 71-71 κ.α.).

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17:00)
Ερμής Αγιάς-ΑΕΛ
Καρδίτσα-Μαρούσι
Παπάγου-Ηρακλής
Καστοριά-Δούκας
Αμύντας-Δόξα Λευκάδας
Ψυχικό-Εθνικός
Αρκαδικός-Περιστέρι (19.30)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Περιστέρι    34
- - - - - - - - - - - - - - - -
Χολαργός    33
Ηρακλής    31
Απόλλων Π.    29
Αμύντας    27
- - - - - - - - - - - - - - - -
Καστοριά    27
Δόξα Λευκάδας    26
Εθνικός    25
Ψυχικό    25
Μαρούσι    25
- - - - - - - - - - - - - - - -
Ερμής Αγιάς    24
Παπάγου    23
Αρκαδικός    21
Καρδίτσα    21
- - - - - - - - - - - - - - - -
Δούκας    20
ΑΕΛ    19
*Ο Ερμής Αγιάς έχει έναν μηδενισμό.
*Απόλλων Π. και Χολαργός έχουν έναν αγώνα περισσότερο.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass