ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Τη νίκη ψάχνει η ΑΕΛ κόντρα στον ΠΑΟ

• Την Πέμπτη 1η Μαρτίου ο πρώτος αγώνας κυπέλλου με την ΑΕΚ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2018 22:01

Το τριήμερο της Αποκριάς οι ιθύνοντες της ΑΕΛ δεν θα ασχοληθούν με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις αλλά με τον αγώνα της Καθαράς Δευτέρας που δίνει η ομάδα στις 19.30 στο Ael Fc Arena κόντρα στον προβληματικό τη φετινή αγωνιστική περίοδο Παναθηναϊκό και ο αγώνας αυτός προσφέρεται για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα το 2018.


Μέχρι τώρα λόγω του δύσκολου προγράμματος η ΑΕΛ πήρε στο δεύτερο γύρο μόλις δύο βαθμούς, όσους και στο αντίστοιχο του πρώτου αλλά με σαφώς καλύτερες εμφανίσεις και πιο ποιοτικές, με εξαίρεση τον αγώνα της Τούμπας όπου έχασε εύκολα από τον ΠΑΟΚ με 3-0.
Στο παιχνίδι της Δευτέρας ίσως η ΑΕΛ να είναι το φαβορί με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κερδίσει κανένα εκτός έδρας παιχνίδι τη φετινή περίοδο(πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες), αλλά ένα «πληγωμένο θηρίο» μπορεί να αποδειχθεί χειρότερο από ένα υγιές.
 Η ΑΕΛ θα παίξει τον αγώνα αυτό με τις καλύτερες προϋποθέσεις αφού το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι η απουσία του Ντέλετιτς που συνδύασε τραυματισμό και τιμωρία (δέχθηκε εσκεμμένα κίτρινη κάρτα ενώ ήταν στον πάγκο στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 3-0).
Επιστρέφουν ο Ρέντζας με τον Κριζμάν που εξέτισαν την ποινή τους ενώ σίγουρα προβληματισμός υπάρχει στην προπονητική ηγεσία για το αρχικό σχήμα ειδικά στις θέσεις των σέντερ μπακ όπου υπάρχει πληθώρα ποδοσφαιριστών αλλά και των μεσοεπιθετικών που θα αγωνισθούν.
Ο Μασούρας αναμένεται να παίξει αυτή τη φορά δεξί χαφ αφού επιστρέφει ο Ρέντζας στη θέση του δεξιού μπακ μια και ο Γιοβάνοβιτς στη θέση αυτή δεν πήγε καθόλου καλά, ενώ ο Ζίζιτς είναι ακλόνητος στα σέντερ μπακ. Ο Γουάλας μόνιμη λύση στα αριστερά ενώ Φατιόν, Λαγός είναι δίδυμο στα αμυντικά χαφ που δεν αλλάζει.
Λογικά πιο μπροστά θα παίξουν ο Μασούρας, ο Αγκάνοβιτς και ο Μιλοσάβλιεβιτς ενώ στην επίθεση ο Ναζλίδης θα έχει τον πρώτο λόγο αν και κάποιες φορές ο προπονητής δοκίμασε τον Κριζμάν μπροστά. Δεν αποκλείεται να δούμε και ένα σχήμα 4-4-2 αφού η ομάδα θα παίξει για τη νίκη.

 

1η ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΑΕΚ
Ορίστηκαν επίσημα από την ΕΠΟ, οι πρώτοι αγώνες για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, οι οποίοι θα διεξαχθούν το διήμερο 28 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου 2018, με τη διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει τις ώρες και το πρόγραμμα.
Την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 στις 19:30, ορίστηκε ο αγώνας της ΑΕΛ με την ΑΕΚ στο AEL FC Arena, αίτημα που είχε υποβάλει η ΑΕΛ στη διοργανώτρια αφού τα εμπορικά καταστήματα τη συγκεκριμένη μέρα είναι κλειστά. Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 στις 19:30, θα αναμετρηθούν στο γήπεδο Νέας Σμύρνης, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ. Τέλος θυμίζουμε οι αγώνες ρεβάνς θα διεξαχθούν 17-19 Απριλίου 2018.

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Χωρίς σημαντικές ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αναμένεται να κυλήσει η 22η αγωνιστική της Super League. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, φιλοξενείται στην Λαμία από τους «νεοφώτιστους» και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη, δεδομένου ότι παραμένει σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ενώ παράλληλα η ψυχολογία των παικτών του Ρασβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στα ύψη...
Κάτι ανάλογο ισχύει και για την ΑΕΚ, που υποδέχεται την Ξάνθη. Ασφαλώς και το μυαλό των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ, θα είναι στον επαναληπτικό για τους «32» του Europa League με την Ντιναμό Κιέβου, όμως η εφετινή ΑΕΚ, έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη, πως είναι ομάδα με όλην την σημασία της λέξης και ότι μπορεί να ανταπεξέρχεται, τόσο στην αγωνιστική, όσο και στην ψυχολογική πίεση.
Οσον αφορά στον Ολυμπιακό, που έμεινε έξι βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ και τέσσερις από την ΑΕΚ, θέλει πάση θυσία τη νίκη, υποδεχόμενος τον Πανιώνιο, έτσι ώστε να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την διατήρηση των κεκτημένων.
Στην Κέρκυρα θα διεξαχθεί ο «τελικός παραμονής» με τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στους «Φαίακες» και τον Απόλλωνα Σμύρνης, να αποκτά πλεονέκτημα για την παραμονή, ενώ εξαιρετικά αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος.
Τέλος, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί θα γίνουν οι αγώνες, Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός-Παναιτωλικός, ενώ το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

• ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Κέρκυρα-Απόλλων Σμύρνης
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος
19:30 Λαμία-ΠΑΟΚ

• ΑΥΡΙΟ
15:00 Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα
17:15 ΑΕΚ-Ξάνθη
17:15 Λεβαδειακός-Παναιτωλικός
19:30 Ολυμπιακός-Πανιώνιος

• ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 ΑΕΛ-Παναθηναϊκός

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟΚ    42-8     49
 2. ΑΕΚ    34-11    47
 3. Ολυμπιακός    44-21    43
 4. Ατρόμητος    29-14    39
 5. Πανιώνιος    25-20    31
 6. Ξάνθη    21-22    29
 7. Αστέρας Τρίπολης    24-17    28
 8. ΠΑΣ Γιάννινα    23-26    25
 9. Λεβαδειακός    17-24    25
10. Παναθηναϊκός    20-20    24
11. Παναιτωλικός    23-26    23
12. ΑΕΛ    15-31    22
13. Λαμία    14-25    20
14. Απόλλων Σμύρνης    15-28    16
15. Κέρκυρα    14-37    15
16. Πλατανιάς    11-41    10
* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

 

 

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥΔΗ
Μαλουμίδης, Δράμαλης στη Λάρισα

Δύο ιδιαίτερα αγαπητοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ο Κώστας Μαλουμίδης και ο Θωμάς Δράμαλης βρέθηκαν χθες στη Λάρισα, για να συμπαρασταθούν σε ένα παλιό τους συμπαίκτη τον Χρήστο Ανδρεούδη, που έχασε τη γυναίκα του, μετά από γενναία μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο.
Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές για την απώλεια της Μαρίας, μιας γυναίκας η οποία πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να βγει στο τέλος νικήτρια.
Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον ι.ν. Αγίου Αχιλλίου Λάρισας παρουσία φίλων και συγγενών της εκλιπούσας, όπως και συμπαικτών του συζύγου της.
Νίνος Καρέλιας, Θανάσης Τσιτσιλής, Ηλίας Σελιώνης, Γιάννης Γκόλαντας, Νίκος Αργυρούλης, Τάκης Παραφέστας, Γιώργος Πλίτσης, Χρήστος Μιχαήλ, Γιάννης Γκαλίτσιος, Γιάννης Αλεξούλης και Θοδωρής Βουτυρίτσας ήταν αντιπροσωπεία των παλαιμάχων της ΑΕΛ, ενώ παρευρέθηκαν και οι: Στέλιος Μαυροδήμος (παλαίμαχος Λαρισαίος ποδοσφαιριστής), Χρήστος Φιλίππου (προπονητής), Λουκάς Κατσαρός (πρώην νομάρχης Λάρισας).
*Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Ανδρεούδη και από το αθλητικό τμήμα της «Ε».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass