ΤΟΝΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ κ. ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ ΣΤΗ «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ» ΠΟΥ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

«Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε»

*Μεγάλη η ανταπόκριση των παραγόντων στο κάλεσμα της διοίκησης της Ένωσης και η παρουσία του κόσμου

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2018 19:00

«Δεσμευτήκαμε απέναντί σας για την καθιέρωση της ετήσιας εκδήλωσης της ΕΠΣΛ, που όχι τυχαία την ονομάσαμε «Γιορτή του Ποδοσφαίρου», με στόχο τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού, μεταξύ των ανθρώπων του ποδοσφαίρου μας.

Είμαι σίγουρος ότι είναι πλέον ορατή σε όλους σας η επανεκκίνηση που σας υποσχεθήκαμε και αυτό φαίνεται από την πολύ μεγάλη ανταπόκρισή σας σε οποιοδήποτε κάλεσμά μας» τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτης χαρακτηρίζοντας συγκινητική την παρουσία του κόσμου, που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του κέντρου «1000 Χείλια».

Η φετινή ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣΛ, που διοργανώθηκε εκ νέου μετά από διάστημα τεσσάρων ετών και αναμένεται να καθιερωθεί τα επόμενα χρόνια ως «Γιορτή του Ποδοσφαίρου», στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, με τον κ. Μπουχλαριώτη να απευθύνει μήνυμα ενότητας, λέγοντας χαρακτηριστικά προς τους παρευρισκομένους πως «εσείς μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε».

Αφού καλωσόρισε τους επίσημους προσκεκλημένους, αλλά και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου του νομού, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ αναφέρθηκε στους επτά μήνες δράσης της νέας διοίκησης λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Στους μόλις 7 μήνες που είμαστε διοίκηση αποκαταστήσαμε τη θεσμική λειτουργία του Δ.Σ αλλά και όλων των Επιτροπών, όπως προβλέπει το καταστατικό μας, ενώ παράλληλα ανοίξαμε τις πόρτες της Ένωσής μας (που ήταν ερμητικά κλειστές) και τις συνεδριάσεις του Δ. Σ. σε όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και στους παράγοντες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να τοποθετούνται για όλα τα θέματα.

Κάναμε πράξη τη φιλοσοφία της αποκέντρωσης πραγματοποιώντας συνεδριάσεις σε Ελασσόνα και Φάρσαλα, ενώ θα ακολουθήσουν αντίστοιχες κινήσεις και στους υπόλοιπους περιφερειακούς δήμους του νομού, παρουσία των ομάδων της κάθε περιοχής.

Πιστοί στη διακήρυξή μας διοργανώσαμε στη Λάρισα σχολή προπονητών UEFA C, Σχολή Διαιτησίας αλλά και επιμορφωτική ημερίδα διαιτησίας με τη συμμετοχή ανθρώπων της ΚΕΔ/ΕΠΟ που στέφθηκαν με τεράστια επιτυχία.

Στο σημείο αυτό θέλω να αναφερθώ στο μεγάλο μας άγχος από τη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση και δεν είναι άλλο από το οικονομικό. Από την πρώτη στιγμή δώσαμε μεγάλο βάρος στη διαφάνεια των οικονομικών της Ένωσής μας, γιατί σεβόμαστε και το τελευταίο ευρώ που λείπει από την τσέπη και την οικογένεια του κάθε παράγοντα. Έτσι, πλέον, η κάθε οικονομική χρήση έτους ελέγχεται και κλείνει από ορκωτό λογιστή αλλά και ο οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή θέλει, μπορεί να έλθει στην Ένωση και να ενημερωθεί.

Παράλληλα, οργανώσαμε δράσεις με σκοπό την άμεση ή την έμμεση στήριξη των σωματείων μας. Μερικές από αυτές είναι η εύρεση χορηγών για τα πρωταθλήματά μας και ήδη για την επόμενη χρονιά υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και είμαστε σε συζητήσεις για να καλύψουμε χορηγικά όλες τις κατηγορίες των πρωταθλημάτων μας, αλλά και του κυπέλλου.

Κάναμε πραγματικότητα τη μεγάλη λαχειοφόρο υπέρ των σωματείων και ήδη το αυτοκίνητο αγοράστηκε, ενώ έχουν πουληθεί περίπου 60.000 λαχνοί που διέθεσαν τα ίδια τα σωματεία προς όφελός τους.

Τελειώνοντας θέλω να αναφερθώ στο μεγάλο μας όραμα αλλά και στοίχημα συγχρόνως, που δεν είναι άλλο από το ενωσιακό γήπεδο. Δεν τιμά την ΕΠΣ Λάρισας, την 3η μεγαλύτερη Ένωση της χώρας μας, να στερείται γηπέδου και ήδη μετά από πολλά χρόνια ασυγχώρητης αδράνειας, κινούμαστε προς την κατεύθυνση αυτή, συνεργαζόμενοι με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι είδαν πολύ θετικά το ζήτημα. Αισιοδοξώ ότι πολύ σύντομα θα έχουμε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπουχλαριώτης.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η ΕΠΣΛ προχώρησε σε μία σειρά βραβεύσεων, προσώπων, ομάδων και φορέων για τη σημαντική προσφορά τους στον χώρο του λαρισινού και ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την προσφορά της στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, η ΠΑΕ ΑΕΛ που αποτελεί σήμα κατατεθέν του λαρισινού ποδοσφαίρου, κοσμεί με την παρουσία της το πρωτάθλημα της Super League και εκπροσωπεί επάξια την πόλη, ο Απόλλωνας Λάρισας για την άνοδό του στη Football League, ο Αχιλλέας Φαρσάλων για την άνοδό του στη Γ’ Εθνική, ο μακροβιότερος παράγοντας και πρόεδρος μιας από τις πιο απομακρυσμένες ομάδες του νομού του Δολιχιακού, κ. Χρ. Θεοδωράκης, ο πρώην αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΛ κ. Ν. Κατσιάβας, ο εκ των παλαιοτέρων φυσικοθεραπευτών που συνεργάστηκε με την ΕΠΣΛ και παράγοντας της Θύελλας Μεγ. Ελευθεροχωρίου, κ. Στ. Μπόρας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και νυν επιχειρηματίας, κ. Δ. Αβραμούλης για τη συνολική του συνεισφορά στο ποδόσφαιρο του νομού και ειδικότερα στην ομάδα του Παραποτάμου και οι χορηγοί της ΕΠΣΛ για τη φετινή σεζόν κ. Ν. Γαλάνης, Κ. Τριανταφύλλου και Δ. Πετρωτός.

***

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους ο βουλευτής Λάρισας κ. Χρ. Κέλλας, οι αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας κ. Δ. Παπαδημόπουλος και κ. Γ. Λαδόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, κ. Αστ. Αντωνίου, ο ταμίας της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, κ. Περ. Λασκαράκης, το μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, κ. Π. Δημητρίου, οι πρόεδροι των ΕΠΣ Μακεδονίας, Καρδίτσας και Τρικάλων κ. Σ. Δημητριάδης, Μ. Παλάσκας και Αθ. Μπουτζιώλης αντίστοιχα, το μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Κ. Μαστοροδήμος, ο αντιδήμαρχος Λάρισας Θ. Αδαμόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλος, οι δήμαρχοι Φαρσάλων και Κιλελέρ κ. Αρ. Καραχάλιος και Αθ. Νασιακόπουλος αντίστοιχα, ο αντιδήμαρχος Τεμπών, κ. Β. Ζάχος, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας, υποστράτηγος κ. Ι. Τόλιας, ο εκπρόσωπος της 1ης Στρατιάς, Ταξίαρχος κ. Θ. Σαπλαούρας, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Τεβεκέλης, ο πρόεδρος του ΣΠΠΛ κ. Νεμπεγλέρας και μέλη του Δ.Σ., δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων κ.ά. Από την πλευρά του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ παρέστησαν οι 12 από τους 15 συμβούλους, δηλαδή απουσίαζαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων οι κ. Γκούμας, Ιωαννίδης και Μπανιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass