ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ:

Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος

• Η επιστροφή του Ντέλετιτς θα μας βοηθήσει πάρα πολύ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2018 15:16

Ατυχές χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό, ο τεχνικός των «βυσσινί» Ηλίας Φυντάνης στη συνέντευξη Τύπου.


Αναφέρθηκε στο πλάνο που είχε η ομάδα προκειμένου να πάρει τη νίκη κάτι το οποίο και χάλασε με την αναγκαστική αλλαγή του Γκοϊκοβιτς με αποτέλεσμα να μην γίνει η αλλαγή του Λεοζίνιο που θα έδενε ακόμα περισσότερο το κέντρο, αλλά αυτή του αμυντικού Γκόλια. Παράλληλα ο κ. Φυντάνης δήλωσε ότι πρώτη φορά οι παίκτες της μεσαίας γραμμής δεν τα πήγαν καλά.
Αναλυτικά ο κ. Φυντάνης, τόνισε τα εξής:
«Ένα άτυχο αποτέλεσμα για μας το σημερινό καθώς πιστεύαμε μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και με αυτό το σκεπτικό θέλαμε να μπούμε δηλαδή να πιέσουμε τον αντίπαλο στα 3/4 του γηπέδου και με τις γραμμές μας να είναι σε πολύ κοντινές αποστάσεις. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι είχαμε και το πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο. Για πρώτη φορά οι παίκτες της μεσαίας γραμμής δεν τα πήγαν καλά και πήγαιναν σε δεύτερο χρόνο στην μπάλα, με αποτέλεσμα να πρέπει οι κεντρικοί αμυντικοί να πηγαίνουν για βοήθειες και να έχουμε πρόβλημα πίσω.
Στο δεύτερο ημίχρονο που αλλάξαμε το σκηνικό με την είσοδο του Αγκάνοβιτς και ρισκάροντας με Ρέντζα, Γουάλας κλείσαμε τον Παναθηναϊκό στο μισό γήπεδο και αυτό έγινε για να μπορεί να παίξει και πιο μπροστά ο Μασούρας και να έχει και βοήθειες ο Κριζμάν και έτσι να πιέσουμε για να φτάσουμε στο γκολ. Δυστυχώς όμως και πάνω που είχαμε έτοιμο για αλλαγή τον Λεοζίνιο ήρθε ο τραυματισμός του Ράικο (Γκοΐκοβιτς), με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσουμε με τον Γκόλια και να γίνει τρίτη αλλαγή ο Περόνε. Με συνέπεια να μην μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Γενικά στο δεύτερο προσπαθήσαμε πολύ περισσότερο από ό,τι στο πρώτο μέρος που δεν ακολούθησαν οι παίκτες τις εντολές μου, και τελικά ήρθε η ήττα».
-Για την εικόνα της ομάδας στον δεύτερο γύρο:
«Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, στα υπόλοιπα παιχνίδια πιστεύω πως πήγαμε αρκετά καλά».
-Για τη δυσκολία στο γκολ: «Εκεί βλέπουμε πως έχουμε μια δυστοκία. Και ο Κριζμάν δεν μπήκε σ’ αυτό που ζητάμε κι ούτε πήρε πολλές πρωτοβουλίες. Νομίζω πως με την είσοδο του Ντέλετιτς θα γίνουμε πιο επιθετικοί, γιατί είναι ένας παίκτης που έχει τη διείσδυση και μπορεί να πατήσει την αντίπαλη περιοχή και να παίξει ένας με έναν. Μαζί και με την άνοδο του Μασούρα στην επίθεση, η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα στην πορεία».
-Για τις αποδοκιμασίες στο τέλος του αγώνα: «Εγώ δεν άκουσα τίποτα. Έδινα συνέντευξη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass