Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Γιατί πήρα τον Ντόστανιτς, πρόταση σε Κατσάρα...

• Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Βαγγέλη Μόρα στην ΑΕΛ • Ποια παιχνίδια θα χάσει ο Γουάλας λόγω τιμωρίας με κίτρινες

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2018 22:20

Από την Τρίτη τα ξημερώματα νέος τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ο Σέρβος Ράτκο Ντόστανιτς που είναι γνώριμος στο λαρισινό κοινό αφού υπήρξε η πρώτη προπονητική επιλογή του ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια όταν ανέλαβε την ΑΕΛ στη Β’ εθνική κατηγορία.


Ο Ντόστανιτς πήρε τη θέση του Ηλία Φυντάνη και από την Κυριακή θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση από την αρχή της σεζόν που είναι η κατάκτηση μιας θέσης από την 5η έως τη 10η ενώ συμμετέχει και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε διπλούς αγώνες.
Χθες ρωτήσαμε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια γιατί επέλεξε τον Ντόστανιτς αλλά και ποιος θα είναι ο συνεργάτης του με αφορμή τη φημολογία περί του Θόδωρου Σκύφτα.
Ο Αλέξης Κούγιας μάς είπε: «Η ΑΕΛ είναι μια σοβαρή ποδοσφαιρική εταιρία όπου αναγκαστήκαμε τα τρία τελευταία χρόνια να έχουμε έξι προπονητές, μπορεί να έχουμε κάνει λάθη αλλά στα θέματα των αποδυτηρίων και για ποια πρόσωπα μπαίνουν σε αυτά είμαι απόλυτος.
Προσέλαβα ως προπονητή τον Ράτκο Ντόστανιτς, ο μοναδικός προπονητής που έφυγε από την ΑΕΛ για λόγους ποδοσφαιρικής αξιοπρέπειας και αρχής.
Θυμίζω ότι έφυγε τότε που διαφώνησα όταν ήθελε να διώξει τον Ναγιάρ και εγώ διαφώνησα γιατί θα μέναμε με ένα αμυντικό χαφ, τον Μπανούση.
Μου είπε δεν δέχομαι και παραιτήθηκε, ποτέ δε μου ζήτησε για βοηθό τον κ.Σκύφτα.
Το μοναδικό πρόσωπο που συζητήσαμε για τη θέση αυτή ήταν ο Κώστας Κατσάρας στον οποίο πρότεινα τη θέση αλλά μου απάντησε ότι δεν μπορεί να το πράξει επειδή είναι συνδεδεμένος με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και δεν θεωρεί σωστό να αφήσει την ομάδα του και να πάρει τη θέση του συνεργάτη του Ντόστανιτς παρότι είναι ιδιαίτερη τιμή γι’ αυτόν.
Για το ποιος θα πάρει τη θέση του βοηθού θα συναντηθώ με τον κ. Ντόστανιτς σήμερα στη Λάρισα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο κ. Σκύφτας».
Τον κ. Κούγια ρωτήσαμε αν υπάρχει θέμα επιστροφής του Βαγγέλη Μόρα και μας απάντησε τα εξής: «Πληροφορήθηκα και εγώ σενάρια για πιθανή επιστροφή του. Εγώ αποφάσισα την απομάκρυνσή του, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ποτέ δεν υπάρχει θέμα επιστροφής Μόρα και η θέση μου είναι αμετακίνητη. Εκτιμώ τον Μόρα σαν άνθρωπο, τον πήρα μεταγραφή παρά την αντίθεση του κ. Φυντάνη για να τελειώσει την καριέρα του τιμητικά».
Τέλος με αφορμή το διοικητικό συμβούλιο της Super League για τα τηλεοπτικά ο κ. Κούγιας είπε ότι υπάρχουν προτάσεις από κανάλια αλλά ο ίδιος θέλει τη συνεργασία με το συνδρομητικό κανάλι που έχει τώρα τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

 

ΠΟΙΑ ΜΑΤΣ ΧΑΝΕΙ Ο ΓΟΥΑΛΑΣ
Τέσσερις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό με τον Φερνάντο Γουάλας, που έφτασε τις επτά και έτσι θα απουσιάσει σε δύο από τους προσεχείς τέσσερις αγώνες των «βυσσινί» που θα είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια με Λεβαδειακό και Απόλλωνα Σμύρνης.
Κίτρινη κάρτα είδαν ακόμα ο Φατιόν Άντονι, ο Εμάνουελ Περόνε και ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς. Στο όριο βρίσκονται τρεις παίκτες, ο Φατιόν Άντονι με δώδεκα κίτρινες, ο Νίκος Γκόλιας με έξι και ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς με τρεις. Τέλος θυμίζουμε ότι δέκα κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Φατιόν Άντονι στο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, στον εντός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά, για την 23η αγωνιστική και στο εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό για την 24η αγωνιστική.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ την σεζόν 2017-2018:
Φατιόν Άντονι 12 (θα εκτίσει με Πλατανιά και Λεβαδειακό), Φερνάντο Γουάλας 7 (θα εκτίσει την ποινή του στα εκτός έδρας παιχνίδια με Λεβαδειακό και Απόλλωνα Σμύρνης), Νίκος Γκόλιας 6, Τάσος Λαγός, Νίκολα Ζίζιτς, Εμάνουελ Περόνε 5, Αντνάν Αγκάνοβιτς, Σάντι Κριζμάν, Βασίλης Ρέντζας, Μίλος Ντέλετιτς 4, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς 3, Θωμάς Ναζλίδης, Γιάννης Μασούρας, Μλάντεν Μπόζοβιτς, Χρίστοφερ Χούμπτσεφ, Λεοζίνιο 2, Μάρκο Γιοβάνοβιτς, Νεμάνια Μλαντένοβιτς 1.4.548

 

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Συνολικά κόπηκαν στα έξι παιχνίδια που δόθηκαν στοιχεία, 17.934 εισιτήρια, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 2.989. Στον αγώνα, ΑΕΛ-Παναθηναϊκός, στο ΑΕL FC Arena, δηλώθηκαν 4.584 εισιτήρια.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass