ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΡΑΤΚΟ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ

Επιστροφή Λαυδαριά στην ΑΕΛ;

• Ο Ντέλετιτς έτοιμος για τον αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2018 22:30

Από τη στιγμή που ανέλαβε τεχνικός της ΑΕΛ ο Ράτκο Ντόσταντις στη θέση του Ηλία Φυντάνη το ερώτημα που υπάρχει είναι ποιος θα είναι ο συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία.


Η πρώτη επιλογή ήταν ο Κώστας Κατσάρας που του έγινε πρόταση αλλά δεν δέχθηκε με δεδομένες τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που διεκδικεί άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν και σήμερα να του γίνει νέα κρούση.
Αν ο Κώστας Κατσάρας επιμείνει στην άρνησή του τότε άμεσος συνεργάτης του Ράτκο Ντόστανιτς θα είναι ο Ανδρέας Λαυδαριάς που έφυγε από την ομάδα πριν λίγο διάστημα και σύμφωνα με το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της λαρισινής ΠΑΕ Αλέξη Κούγια η απομάκρυνσή του ήταν εισήγηση του προπονητή Ηλία Φυντάνη. Υπενθυμίζουμε ότι στο διάστημα της τιμωρίας του Ηλία Φυντάνη ο Λαυδαριάς έκανε χρέη πρώτου προπονητή.

 

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ
Στο μεταξύ η ΑΕΛ υπό τις οδηγίες του Ράτκο Ντόστανιτς προετοιμάζεται για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά Χανίων. Ο προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Φατιόν αλλά επιστρέφει ο Μίλος Ντέλετιτς που αποθεραπεύτηκε και δεν αποκλείεται να τον δούμε και στο αρχικό σχήμα.
Στη χθεσινή προπόνηση ο Ντόστανιτς δοκίμασε διάφορα σχήματα και στην ενδεκάδα πειραματίστηκε και με τους Περόνε, Λεοζίνιο που μέχρι τώρα δεν ξεκινούσαν.
Θεαματικές αλλαγές πάντως δεν πρόκειται να δούμε αλλά αυτό που θα δούμε είναι η ομάδα να παίζει πιο επιθετικά.
Το παιχνίδι με τον Πλατανιά Χανίων σίγουρα είναι θεωρητικά εύκολο αλλά οι φιλοξενούμενοι παίζοντας χωρίς βαθμολογικό άγχος είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά.
Η ομάδα της ΑΕΛ θέλει πάση θυσία την πρώτη της νίκη μέσα στο 2018 γιατί με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα η εσωστρέφεια θα πάρει μορφή «καταιγίδας» ενώ παρά το ευνοϊκό πρόγραμμα δεν αποκλείεται να υπάρξει και άγχος παραμονής.

 

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη κοπή πίτας όλων των τμημάτων της, μεθαύριο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 21:00 στο Queen’s Bar του AEL FC ARENA.
Στην εκδήλωση είναι προσκεκλημένοι τοπικοί άρχοντες, οι χορηγοί της ΠΑΕ ΑΕΛ, όλα τα στελέχη και οι αθλητές της, ενώ θα είναι κλειστή για τους φιλάθλους.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Σήμερα στις 14.30 στην αίθουσα Τύπου του AEL Fc Arena θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού Ράτκο Ντόστανιτς από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass