ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Ημέρες ξεκούρασης στον Απόλλωνα

• Ενδέχεται να παίξει φιλικό με τον Απόλλωνα Πόντου

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2018 22:13

«Φορτίζουν» τις μπαταρίες τους οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας, καθώς μετά το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Αχαρναϊκό (18η αγωνιστική) που έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα, πιθανότατα και την επόμενη εβδομάδα να μην παίξει στη Βέροια (19η αγωνιστική).


Η άλλοτε «βασίλισσα» του βορρά βρίσκεται στα πρόθυρα της οριστικής διάλυσης λόγω χρεών τριών εκατομμυρίων ευρώ και μάλλον αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Football League.
Μεθαύριο Κυριακή έχει ορισθεί ο αγώνας Απόλλωνα Πόντου-Βέροιας, όμως το πιο πιθανό είναι πως δεν θα κατέβουν να αγωνισθούν οι φιλοξενούμενοι και θα αποβληθούν σε αυτή την περίπτωση, οριστικά από το πρωτάθλημα.
Για δύο εβδομάδες λοιπόν οι «κυανόλευκοι» θα βρίσκονται εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων, αλλά ο τεχνικός Νίκος Θεοδοσιάδης δεν αφήνει τους παίκτες του να χαλαρώσουν.
Τόσο προχθές όσο και χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλές προπονήσεις, ενώ σήμερα θα γίνει μια προπόνηση το πρωί.
Να σημειώσουμε πως δηλώθηκαν να εκτίσουν τις ποινές τους λόγω καρτών στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό οι Χρήστος Αγρόδημος, Κώστας Χατζής, Σωτήρης Τσιλούλης, Κώστας Κουρτεσιώτης και Κώστας Σκούπρας ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα.

 

ΦΙΛΙΚΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ
Εάν την Κυριακή δεν διεξαχθεί οριστικά ο αγώνας Απόλλων Πόντου-Βέροιας, ενδεχομένως αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Απόλλωνας να παίξει φιλικό με τους Θεσσαλονικείς, για να δει ο κ. Θεοδοσιάδης σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές.
Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει οικογενειακό δίτερμα.

 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ
Εντός των ημερών στον Απόλλωνα αναμένουν και την απόφαση της ένστασης για το ματς της 1ης αγωνιστικής με τον Αχαρναϊκό, από τον οποίο είχε ηττηθεί η λαρισινή ομάδα στην Αθήνα με 1-0.
Οι «κυανόλευκοι» έκαναν λόγο για αντικανονικό ορισμό του συγκεκριμένου παιχνιδιού και αισιοδοξούν πως η απόφαση θα είναι θετική και θα επιστραφούν οι τρεις βαθμοί της ήττας.

 

ΚΟΒΟΥΝ ΠΙΤΑ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ
Τη βασιλόπιτα κόβουν σήμερα και ώρα 20:30 οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας στα γραφεία του συλλόγου στη Φιλιππούπολη και καλούνται οι παίκτες να παρευρεθούν, καθώς θα υπάρξει και ενημέρωση, για το τι μέλει γενέσθαι.

 

ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ
Για το οικείο πρωτάθλημα της Football League(9η αγωνιστική), η ομάδα Νέων του Απόλλωνα Λάρισας αγωνίζεται αύριο και ώρα 13:00 στο γήπεδο Ταγαροχωρίου Ημαθίας, με την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας. Οι «κυανόλευκοι» του Κώστα Τσώτσου θέλουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.
Διαιτητές θα είναι οι Χρήστος Παυλίδης, Κωνσταντίνος Πίτος, Διονύσιος Μοσχόπουλος(Ημαθίας), ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο Γεώργιος Μπίνος (Πέλλας).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass