ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ TON ΟΥΡΑΓΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA (17:15)

Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΛ

• Πρώτη στον πάγκο του Ράτκο Ντόστανιτς -Στην αποστολή και ο Μίλος Ντέλετιτς με τον Ξενοδόχοφ

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2018 15:00
Φάση από τον αγώνα του πρώτου γύρου Πλατανιάς - ΑΕΛ Φάση από τον αγώνα του πρώτου γύρου Πλατανιάς - ΑΕΛ

Πάση θυσία νίκη θέλει η ΑΕΛ, η οποία υποδέχεται σήμερα και ώρα 17:15 στο AEL FC ARENA τον ουραγό Πλατανιά Χανίων, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League.

Οι «βυσσινί» προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες, με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες.

Μετά την ήττα από τους «Πράσινους» υπήρξαν μάλιστα και εξελίξεις στη λαρισινή ομάδα, καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Ηλία Φυντάνη και τον αντικατέστητε ο Ράτκο Ντόστανιτς.

O Σέρβος τεχνικός επέστρεψε σε μια ομάδα που τη γνωρίζει πολύ καλά αφού εργάσθηκε και πριν δύο χρόνια στην ΑΕΛ και θέλει να συνεχίσει το έργο του.

Στη σημερινή αναμέτρηση οι παίκτες καλούνται να υπερβάλουν εαυτούς και από την αρχή να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό, υποχρεώνοντας σε παθητικό ρόλο τους Κρητικούς.

Αγωνιστικά, θα απουσιάσει ο Φατιόν που έχει κάρτες, ο τραυματίας Γκοΐκοβιτς και ο Θεοδωρόπουλος που ήταν άρρωστος, ενώ μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, είναι στην εικοσάδα ο Μίλος Ντέλετιτς.

Την αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή προπόνηση και αναχώρησε το απόγευμα για την Καρδίτσα, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Μπόζοβιτς, Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Γουάλας, Γιοβάνοβιτς, Καρατάσιος, Ζίζιτς, Λαγός, Μπάλλας, Γκόλιας, Μασούρας, Χούπτσεφ, Μλαντένοβιτς, Μιλοσλάβιεβιτς, Κριζμάν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Περόνε και Λεοζίνιο.

Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στη Λάρισα συνεχίζεται σήμερα το... μαρτύριο για τον Πλατανιά, ο οποίος έχει δει τις ελπίδες του για παραμονή στη Super League να εκμηδενίζονται και ουσιαστικά επιζητά ένα θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κοροβέση, ενώ αντίθετα ετοιμοπόλεμοι είναι οι Ντικαμονά και Στάμου. Την αποστολή απαρτίζουν οι Κοκκάλας, Κλιάιτς, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Νίλι, Βάντερσον, Ουές, Πλιάτσικας, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Μάλσα, Ενσικουλού, Πετρόπουλος, Κασάλιτσα, Ουντόζι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΕΖΟΣ

Ο 37χρονος Θανάσης Σέζος, από την Ένωση Κιλκίς, λογιστής στο επάγγελμα, θα διαιτητεύσει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πλατανιά στις 17:15 στο AEL FC ARENA.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2017-2018, στο εκτός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο Παναιτωλικού, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (26/11/2017) που είχε βρει νικήτρια την ομάδα του Παναιτωλικού με σκορ 3-1.

Βοηθοί του είναι ο Νίκος Σάββας από τις Σέρρες και ο Αϊχάν Χούσκογλου από την ‘Ένωση Θράκης, 4ος ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την Ένωση Μακεδονίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Θόδωρος Γκαϊτατζής από την Ε.Π.Σ. Δράμας.

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ

Δύο μόλις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, η ΑΕΛ και ο Πλατανιάς, στο AEL FC ARENA. Ο Πλατανιάς Χανίων μετράει μία νίκη, ενώ ένα παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο.

22/01/2012 ΑΕΛ-Πλατανιάς 0-1 Β’ Εθνική

22/01/2017 ΑΕΛ-Πλατανιάς 0-0 Α’ Εθνική

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη κοπή πίτας όλων των τμημάτων της, σήμερα και ώρα 21:00 στο Queen’s Bar του AEL FC ARENA.

Στην εκδήλωση είναι προσκεκλημένοι τοπικοί άρχοντες, οι χορηγοί της ΠΑΕ ΑΕΛ, όλα τα στελέχη και οι αθλητές της, ενώ θα είναι κλειστή για τους φιλάθλους.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ Κ-17

Σε αγώνα τη 22ης ημέρας για το οικείο πρωτάθλημα της Super League που έγινε στο γήπεδο των Δένδρων για την 22η αγωνιστική, ΑΕΛ και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα ήταν καλύτερη και με πρωταγωνιστή τον Μάριο Φουρκιώτη πέτυχε δύο τέρματα, όμως δύο στιγμές αδράνειες έφεραν τα δύο τέρματα του ΠΑΟΚ και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο.

Στο γήπεδο των Δένδρων βρέθηκε και ο νέος τεχνικός της Κ-20 της ΑΕΛ Μαρτσέλο Τροΐζι ο οποίος και παρακολούθησε το παιχνίδι.

*Σήμερα η Κ-20 αγωνίζεται στο στάδιο Αλκαζάρ στις 11:00 με την αντίστοιχη ομάδα του Πλατανιά.

ΛΕΥΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΣΕ

Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο Λεβαδειακός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πρώτο ματς του προγράμματος για την 23η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν τη «μαζική» άμυνα των φιλοξενούμενων. Διαιτητής Κουμπαράκης (Θράκης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Bελλίδης, Βιντάλ (78’ Γιάκος), Μπέτρα (61’ Χέλκβιστ), Γαρουφαλιάς, Μανθάτης, Χαλκιαδάκης (72’ Νικολιάς), Μπέριος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Αποστολόπουλος, Κόντε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Αντιλέχου, Λεονάρντο (67’ Τριποτσέρης), Σουμπίνιο (76’ Νίκας), Αμαράλ, Μαρκόφσκι, Ομπιόρα, Γιακουμάκης, Ζαραδούκας (88’ Καραχάλιος), Μητρόπουλος, Τσαμπούρης.

*Στο 0-0 έμειναν Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, οι «κυανέρυθροι» στο 66΄ με τον Σπιριντόνοβιτς και οι Αρκάδες στο 86΄ με τον Τόνσο. Αναλλοίωτη παραμένει η κατάσταση στη μάχη για την πέμπτη θέση, με την αθηναϊκή ομάδα στο +2 από τη σημερινή αντίπαλό της, αλλά την Ξάνθη να έχει σήμερα την ευκαιρία να «πατήσει» πεντάδα.

Άριστος ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Γκιοατά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ουάσινγκτον, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Λάμπρου (45΄ Σπιριντόνοβιτς), Σαββίδης (46΄ Μπραχίμι), Νίλσεν (69΄ Γεσίλ)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ντούντου (87΄ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τόνσο, Κυριακόπουλος, Μανιάς (67΄ Δουβίκας), Τσιλιανίδης (76΄ Μαντίντα)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

• ΧΘΕΣ

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός   0-0

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 0-0

• ΣΗΜΕΡΑ

15:00 Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης

17:15 ΑΕΛ-Πλατανιάς

17:15 Παναιτωλικός-Κέρκυρα

19:30 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

• ΑΥΡΙΟ

19:30 Ατρόμητος-ΑΕΚ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 22 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ    52

2. ΑΕΚ     50

3. Ολυμπιακός   46

4. Ατρόμητος    42

5. Πανιώνιος    32 -23αγ.

6. Ξάνθη   29

7. ΠΑΣ Γιάννινα 29 -23αγ.

8. Αστέρας Τρίπολης   29 -23αγ.

9. Παναθηναϊκός 27

10. Παναιτωλικός 26

11. Λεβαδειακός 26 -23αγ.

12. ΑΕΛ    22

13. Λαμία  20

14. Κέρκυρα     18

15. Απόλλων Σμύρνης   16

16. Πλατανιάς   10

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

**Δεν υπολογίζεται ο χθεσινοβραδινός αγώνας Παναθηναϊκός-Λαμία

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass