ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ

Γιατί έγινε έξω φρενών ο Κούγιας...

• Πότε θα ανακοινώσει προπονητή ο ιδιοκτήτης της ομάδας

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2018 20:25

Πριν αρχίσει το παιχνίδι ΑΕΛ-Κέρκυρα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας είχε πάρει την απόφαση να απομακρύνει τον διερμηνέα της ομάδας Θόδωρο Σκύφτα, κάτι που προκάλεσε την παραίτηση του Σέρβου τεχνικού Ράτκο Ντόστανιτς.


Ο λόγος ήταν ότι ο Θόδωρος Σκύφτας ανακοίνωσε την ενδεκάδα στα αποδυτήρια της ομάδας που δεν τη γνώριζαν ούτε ο επίσημος βοηθός του, ούτε ο γυμναστής, ούτε ο τεχνικός διευθυντής ενώ το δίδυμο σέντερ φορ Ναζλίδη-Περόνε παραξένεψε τον Αλέξη Κούγια.
Παράλληλα είχε δώσει εντολή να μην μπαίνει ο κ. Σκύφτας στα αποδυτήρια και να μην φοράει βυσσινί στολή αλλά μια απλή φόρμα όταν εκτελεί καθήκοντα διερμηνέα.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με την άσχημη απόδοση της ομάδας, χωρίς όμως να είναι αυτή η βασική αιτία, έκαναν έξω φρενών τον Αλέξη Κούγια.
Παράλληλα από χθες ο κ. Κούγιας ζητάει επιστροφή χρημάτων από τον Σέρβο προπονητή Ράτκο Ντόστανιτς που κατά πληροφορίες είχε πάρει προκαταβολή10.000 ευρώ που δεν δικαιολογείται για συμφωνία για 18 ημέρες.

 

Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ
Ο αντικαταστάτης του Ράτκο Ντόστανιτς θα ανακοινωθεί μέχρι την Πέμπτη καθώς ο κ. Κούγιας άρχισε επαφές με Έλληνες προπονητές ενώ για το προφίλ αυτού που θα οδηγήσει την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια(με προοπτική και τη νέα χρονιά...) αλλά και στον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ συζήτησε με τους παίκτες λέγοντάς τους αν θέλουν έναν αυστηρό προπονητή ή έναν προπονητή που να δίνει βάρος στην τακτική συζητώντας μαζί τους.
Σε αυτό που δίνει ο ιδιοκτήτης προτεραιότητα είναι να επανέλθει το ήρεμο κλίμα στην ομάδα.
Σχετικά με τον αντικαταστάτη του ακούστηκε το όνομα του μέχρι πρότινος προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Στάικου Βεργέτη, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται ή να διαψεύδεται από την ΠΑΕ ΑΕΛ, προφανώς γιατί ενδεχομένως να συζητάει και με άλλους τεχνικούς.

 

ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ
Δύο παίκτες συμπλήρωσαν κάρτες στην ΑΕΛ ο Ζίζιτς(επτά κίτρινες) και ο Μιλοσάβλιεβιτς (τέσσερεις) αλλά μέχρι χθες δεν είχε γίνει η επιλογή των αγώνων που θα απουσιάσουν. Υπενθυμίζουμε ότι στο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του ο Γουάλας.
Πάντως με δεδομένη την απουσία του Ζίζιτς, ίσως δούμε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα τον Βαγγέλη Μόρα.
Στο όριο βρίσκονται πέντε παίκτες, ο Φατιόν Άντονι με δώδεκα κίτρινες, ο Νίκος Γκόλιας με τον Τάσο Λαγό με έξι και ο Γιάννης Μασούρας με τον Μλάντεν Μπόζοβιτς με τρεις.
Σήμερα η ομάδα έχει ρεπό ενώ θα επανέλθει σε προπονητικούς ρυθμούς αύριο.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass