ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Να κάνουμε την υπέρβαση…

• Φιλικό παιχνίδι το Σάββατο με τον Λεβαδειακό • Σκέψεις για Βαγγέλη Μόρα και τη νέα χρονιά • Συνεργάτης στην τεχνική ηγεσία ο Γιάννης Προβίδας

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2018 21:37
Βαγγέλης Μόρας Βαγγέλης Μόρας

Την πρώτη συνάντηση και συνομιλία με τους παίκτες της ΑΕΛ είχε χθες το απόγευμα ο νέος τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου μετά την παρουσίαση που του έκανε ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Βάνης.

Ο Αντωνίου στο μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του προς τους ποδοσφαιριστές αναφέρθηκε στο κύπελλο Ελλάδας και τη μεγάλη πρόκληση που έχουν οι παίκτες να ξαναζωντανέψουν ιστορικές μνήμες της ομάδας αλλά και να γράψουν το όνομά τους στο «ένδοξο βιβλίο» της ΑΕΛ.
Τους είπε ότι μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ είναι εθισμένη σε κατακτήσεις τροπαίων και το έχει αποδείξει με το πρωτάθλημα και τα δύο κύπελλα. Έχει την ευκαιρία, τόνισε, να πάρει ένα ακόμα τρόπαιο και να κάνουν οι ποδοσφαιριστές μια υπέρβαση που κανένας δεν περίμενε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.
Ο προπονητής ξεκίνησε την πρώτη του προπόνηση με ασκήσεις τακτικής και όλα δείχνουν ότι στην ΑΕΛ θα δούμε ένα νέο σύστημα.
Σήμερα το πρωί έχει προγραμματιστεί προπόνηση ενώ κλείσθηκε για το ερχόμενο Σάββατο φιλικό παιχνίδι στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό.
ΜΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ;
Ο Βαγγέλης Μόρας μπορεί να ήταν έτοιμος προς αποχώρηση πριν από λίγες μέρες αλλά τώρα στην ΑΕΛ δεν μετανιώνουν που αποφάσισαν την παραμονή του, ενώ σκέφτονται να παραμείνει ο παίκτης και τη νέα χρονιά.
Παράλληλα εκτιμούν ότι βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και ίσως ξεκινήσει στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ενώ δείχνει να βοηθάει και την τεχνική ηγεσία της ομάδας με τη συμπεριφορά του.ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ
Ο ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΒΙΔΑΣ
Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Γιάννης Προβίδας (1992-1999, 139 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 30 γκολ) αποφασίσθηκε να είναι ο συνεργάτης στην τεχνική ηγεσία του Σωτήρη Αντωνίου μετά από εισήγηση του ιδίου.
Οι δύο υπήρξαν συμπαίκτες σε Γιάννενα και Κέρκυρα ενώ μετά από πολύ καιρό τα βασικά μέλη της τεχνικής ηγεσίας είναι από τον νομό Λάρισας. Ο Αντωνίου από την Αγιά και ο Προβίδας από την Κρανιά.3.284 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Συνολικά κόπηκαν στα έξι παιχνίδια που έγιναν, 19.705 εισιτήρια, με το μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 3.284. Στον αγώνα ΑΕΛ-Κέρκυρα, στο ΑΕL FC Arena, δηλώθηκαν 3.458 εισιτήρια.
Αναλυτικά τα εισιτήρια της 25ης αγωνιστικής:
ΑΕΛ-Κέρκυρα 3.458 εισιτήρια
Πανιώνιος-Ατρόμητος 1.538 εισιτήρια
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 8.865 εισιτήρια
Πλατανιάς-Ολυμπιακός 2.070 εισιτήρια
Λαμία-Λεβαδειακός 2.591 εισιτήρια
Ξάνθη-Παναιτωλικός 1.183 εισιτήρια
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ οριστική διακοπή
ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης αναβολή

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass