ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ (16:00)

Πολλές οι απουσίες για την ΑΕΛ

• Παίκτες από τις ομάδες Νέων πήρε στην αποστολή ο Σωτήρης Αντωνίου

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2018 22:06

Μια πρώτη εικόνα για την ομάδα της ΑΕΛ θα έχει την ευκαιρία να δει σήμερα το απόγευμα στη Λιβαδειά ο νέος προπονητής της Σωτήρης Αντωνίου, στο φιλικό παιχνίδι των «βυσσινί» με τον τοπικό Λεβαδειακό(16:00).


Η διακοπή του πρωταθλήματος της Super League δίνει τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να δουλέψει όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες εντόπισε και να περάσει την φιλοσοφία που θέλει στην ομάδα.
Το ευχάριστο είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές αυτή την εβδομάδα και μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αντωνίου, δείχνουν μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις και δουλεύουν στο πρόγραμμα που καλούνται να ακολουθήσουν.
Θετικό είναι πως με τη διακοπή θα αποθεραπευτούν οι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όμως από την άλλη ο προπονητής δεν τους έχει όλους στη διάθεσή του για να εφαρμόσει αυτά που θέλει στο τακτικό κομμάτι, των προπονήσεων.

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ-17 ΚΑΙ ΤΗΝ Κ-20
Πολλές λοιπόν θα είναι οι απουσίες στη σημερινή φιλική αναμέτρηση, καθώς για λόγους τραυματισμών και των προγραμμάτων αποκατάστασης που ακολουθούν δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Αγκάνοβιτς, Γουάλας, Ρέντζας, Χούμπτσεφ, Ξενοδόχοφ, Περόνε, Λεοζίνιο.
Επίσης θα απουσιάσουν ο γκολκίπερ Μπόζοβιτς που κλήθηκε στη Εθνική Μαυροβουνίου και ο Καρδιτσιώτης κεντρικός αμυντικός Γκόλιας, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.
Στην αποστολή ο Αντωνίου συμπεριέλαβε από τις ομάδες Κ-17 και Κ-20 όπου αγωνίζονται τους επαγγελματίες Σουλούκο, Σαφαρίκα, Δερμιτζάκη, Λυκούργο, Καρατάσιο, Μακρή.
Συνολικά στην αποστολή η οποία θα αναχωρήσει στις 10 το πρωί από τη Λάρισα για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας, είναι οι παρακάτω 20 παίκτες: Θεοδωρόπουλος, Σαφαρίκας, Σουλούκος, Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Καρατάσιος, Δερμιτζάκης, Λυκούργος, Μασούρας, Φατιόν, Λαγός, Μπάλλας, Μιλοσάβλεβιτς, Ντέλετιτς, Μλαντένοβιτς, Ναζλίδης, Μακρής, Κριζμάν και ο Μόρας που πιθανότατα θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα.

 

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ Κ-20
Μετά το 3-0 την περασμένη Κυριακή στους Γόννους με αντίπαλο την Κέρκυρα, η ΑΕΛ Κ-20 με κεκτημένη ταχύτητα και τον Βασίλη Μπακογιάννη για δεύτερη φορά στον πάγκο, πρόσθεσε χθες μια ακόμη επιτυχία, στο ενεργετικό της.
Συγκεκριμένα με το ίδιο σκορ(3-0), κέρδισε στη Νέα Ιωνία τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, από την οποία ξεκόλλησαν οι «βυσσινί».
Η ΑΕΛ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νούσιου στο 8’ έκανε το 0-1, για να αποκρούσει πέναλτι ο Μπίντσης στο 21’.
Στο 34’ ο Νούσιος τροφοδότησε τον Μουξιό και αυτός με κεφαλιά έκανε το 0-2.
Το τελικό σκορ 0-3 διαμόρφωσε με το δεύτερο του γκολ ο Νούσιος στο 60’ με όμορφη ατομική προσπάθεια. Ο Απόλλωνας Σμύρνης αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 64’.
ΑΕΛ (Βασίλης Μπακογιάννης): Μπίντσης, Κυρμιτσής, Καραμπίνας, Βαφειάδης, Τάρτας, Καραθάνος (82’ Λιόντος), Φωτόπουλος (73’ Πλατάνας), Κουτσούκης (60’ Μπιγκάνος), Μουξιός, Νούσιος, Λαβαντσιώτης.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass