Κόντρα Απόλλωνα-Κούγια

Δημοσίευση: 16 Απρ 2018 21:21

Καυστική ανακοίνωση - απάντηση από την ΠΑΕ Απόλλωνα Σμύρνης με στόχο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ μετά το τέλος της «λευκής» ισοπαλίας στη Λαμία εξέδωσε η αθηναϊκή ΠΑΕ που αναφέρει τα εξής:.

«Ρε Αλέξη, μπορείς να μας πεις πώς γίνεται αυτό που κάνεις; Να μην αντέχεις ένα λεπτό χωρίς δημοσιότητα; Πώς τα καταφέρνεις και βρίσκεσαι μόνιμα στο προσκήνιο; Τη μια ως ο εξυγιαντής του ποδοσφαίρου με τη μια πλευρά, την άλλη με τη δεύτερη, την παρ’ άλλη με την τρίτη…. Πότε από εδώ, πότε από εκεί, όπου φυσάει ο άνεμος. Πώς γίνεται αυτή η κωλοτούμπα; Να τη μάθουμε από έναν Ολυμπιονίκη στο συγκεκριμένο άθλημα όπως εσύ. Μήπως σου λένε τα εκάστοτε αφεντικά σου πώς να την κάνεις; Επίσης, πώς καταφέρνεις να παραμένεις σε μια ομάδα που όλοι σε βρίζουν, όπως άλλωστε και στις προηγούμενες, επτά, οκτώ, εννέα –συγγνώμη αλλά ακόμα μετράμε και δεν έχουμε καταλήξει- ομάδες που είχες. Και μια απορία. Τις ανακοινώσεις τις έχεις έτοιμες ή τις γράφεις κάθε φορά που δεν σου πάνε τα πράγματα όπως τα θέλεις; Αυτή που έβγαλες πάντως στη Ριζούπολη καλά έκανες και την έβγαλες νωρίς, γιατί μετά δεν ήξερες πού να κρυφτείς με τρία γκολ στην πλάτη. Αυτό με το 3-0 στη Ριζούπολη ποιος το έκανε; Μπήκες εσύ στα αποδυτήρια και είπες κάτι στους παίκτες σου; Μήπως μπήκε ο προπονητής σου που δεν ξέρουμε αν είναι βραβευμένος αλλά του το ευχόμαστε; Όσον αφορά στη στοιχηματική ανάλυσή σου δεν μπορούμε να απαντήσουμε γιατί δεν παίζουμε στοίχημα. Βλέπουμε ότι εσύ το κατέχεις το άθλημα, άρα αν χρειαστούμε ποτέ συμβουλές θα σε ρωτήσουμε. ΥΓ1.: Εμείς είμαστε χαρούμενοι που έσωσες την εταιρεία σου με το τηλεοπτικό συμβόλαιο αλλά δεν νομίζουμε ότι ο κόσμος της ομάδας θα σταματήσει να σε κυνηγά. Γι’ αυτό ευχόμαστε καλή λευτεριά σε αυτούς. ΥΓ2.: Σου ευχόμαστε να πανηγυρίσεις μέσω του Κυπέλλου Ελλάδας την έξοδο στην Ευρώπη που έχεις τάξει στους φίλους της ομάδας σου. Από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, διότι να σε ενημερώσουμε ότι από την άλλη, στην Ευρώπη βγαίνουν οι πρώτες ομάδες από την κορυφή και όχι αυτές από το τέλος. Μια ματιά που ρίξαμε στη βαθμολογία, σε δείχνει στον πυθμένα με τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος».

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΓΙΑ

Πληροφορηθείς την ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας με προσωπική δήλωση έδωσε την εξής απάντηση: «Με κάλεσαν από την ΕΡΑ Σπορ και με πληροφόρησαν, αφενός μεν για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων, αφετέρου δε για τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Για τα όσα είπε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Για την ανακοίνωση του Απόλλωνα έχω να δηλώσω τα εξής: Για τους χαρακτηρισμούς που με αφορούν προσωπικά η απάντησή μου θα είναι η νόμιμη. Για τα περί επιζητήσεως δημοσιότητας να τους υπενθυμίσω ότι από 24 ετών και για 44 συνεχή χρόνια απολαμβάνω τέτοιας δημοσιότητας από την επιστημονική δουλειά μου και δεν περιμένω να αγοράσω ομάδα για να με μάθουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες. Για τα όσα αναφέρουν για το παιχνίδι Απόλλων - ΑΕΛ έχω να δηλώσω ότι: Όλη η Ελλάδα είδε πώς ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Όλη η Ελλάδα είδε τον διαιτητή που δεν έδωσε 2 πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο υπέρ της ΑΕΛ. Όλη η Ελλάδα είδε τον Χουάντερσον να αποκρούει 5 τετ-α-τετ. Όλη η Ελλάδα είδε ποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει. Κατά τα άλλα, που είναι και τα ενδιαφέροντα, μετά την ανακοίνωση της ΑΕΛ και αφορούν το σημερινό παιχνίδι Λαμία - Απόλλων δεν χρειάζεται να πω εγώ τίποτα, αφού υπάρχει το βίντεο του αγώνα, υπάρχουν οι αποδοκιμασίες των οπαδών της Λαμίας επί 90 λεπτά και το κυριότερο από όλα υπάρχουν τα δικά μου μάτια και τα όσα είδαν αυτά και για τα οποία εάν τύχει και ασχοληθεί κανένας υπεύθυνος θα τα πω. Υ.Γ. Για την αναφορά του ιδιοκτήτη του Απόλλωνα για τους οπαδούς της ΑΕΛ, οι οποίοι δήθεν δεν με θέλουν, θέλω να του πω ότι εγώ προτιμώ να είμαι ιδιοκτήτης μιας από τις 5 μεγαλύτερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, με ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα, με δεκάδες χιλιάδες οπαδούς (5η σε εισιτήρια) εκ των οποίων 100 καμένοι ανεπάγγελτοι που δεν τους χαρτζηλικώνω να με αποδοκιμάζουν στο διαδίκτυο, από το να είμαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας - σφραγίδας, χωρίς οπαδούς, για να μπορώ και για να ικανοποιήσω τους χρηματοδότες μου («Αγίους») να προσπαθώ να μετατρέψω το σήμα της -χωρίς οπαδούς- ομάδος μου από το να απεικονίζει τον θεό Απόλλωνα στο να απεικονίζει τον άγιο Απόλλωνα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass