ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Βραβεύτηκαν Περιφέρεια, Δήμος και «Ελευθερία»

Δημοσίευση: 23 Απρ 2018 16:29

Τρεις βραβεύσεις έκαναν η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Απόλλωνας, στην ανάπαυλα της χθεσινής αναμέτρησης.
Αρχικά βραβεύτηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός, για τη συμβολή του στην ανακαίνιση του γηπέδου της Φιλιππούπολης και τη συνολική προσφορά του στον σύλλογο.
Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανάς και σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Αγοραστός τόνισε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι κοντά στον αθλητισμό, το γήπεδο της Φιλιππούπολης χρειαζόταν ανακαίνιση και είναι η πρώτη ομάδα που παίρνει άδεια, σύμφωνα με το νέο νόμο. Ζήτησε η συνοικία της Φιλιππούπολης και οι Λαρισαίοι φίλαθλοι γενικότερα να στηρίξουν τον Απόλλωνα, ευχόμενος τα καλύτερα στη συνέχεια.
Παράλληλα βραβεύτηκαν ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης καθώς επίσης και ο δημοτικός σύμβουλος-εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού Γιώργος Κωσταρόπουλος, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη βοήθεια του Δήμου στις προσπάθειες της ομάδας, σε όλα τα επίπεδα. Η απονομή έγινε από τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη Χρήστο Μπουχουρίδη.
Ο κ.Καλογιάννης ανέφερε πως είναι σημαντικό γεγονός η επιστροφή του Απόλλωνα στη φυσική του έδρα και πως με τη συνεργασία όλων, έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ο Απόλλωνας βράβευσε και την
εφημερίδα «Ελευθερία» για τη
διαχρονική προβολή των δραστηριοτήτων του συλλόγου, αλλά και τη συνολική προσφορά της στον τοπικό αθλητισμό.
Την τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Χρήστο Τερζούδη παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της «Ε», Γιώργος Μιχαλόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η «Ελευθερία» είναι εφημερίδα όλων των Λαρισαίων, βρίσκεται πάντα κοντά στα αθλητικά γεγονότα και βοηθάει όλες τις ομάδες, στην προσπάθεια που κάνουν για να οδηγήσουν τον λαρισινό αθλητισμό σε υψηλά επίπεδα.
*Στην κερκίδα των επισήμων ήταν επίσης o γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας Ιωάννης Τόλιας, ο διοικητής της 1ης Στρατιάς αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο διοικητής του 730 Τ.Μ.Χ. αντισυνταγματάρχης Χρήστος Μαδούρος, ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής και οι Στέλιος Δημότσιος, Σταύρος Χατζηλάκος, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass