ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Γιορτινή ατμόσφαιρα με ήττα

• Η Παναχαϊκή «πήρε» τη νίκη με γκολ του Κυνηγόπουλου στο 82' (0-1)

Δημοσίευση: 23 Απρ 2018 22:37

Ο Απόλλων Λάρισας επέστρεψε χθες στη φυσική του έδρα στη Φιλιππούπολη, όμως δεν κατάφερε να το συνδυάσει αυτό με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, για την 27η αγωνιστική της Football League.


Η Παναχαϊκή «έκλεψε» τη νίκη, χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε στο 82'ο Κυνηγόπουλος και επικράτησε έτσι με 1-0.
Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό σε όλο το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, δεν συνέβη το ίδιο όμως και στην επανάληψη όπου οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές. Μάλιστα οι «κυανόλευκοι» πέτυχαν γκολ στο 42' με τον Μαυριά, που όμως ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ καθώς ο ρέφερι κ.Τεβεκέλης υποστήριξε πως υπήρξε επαφή του Κανούλα, με τον τερματοφύλακα Σούλη.
Στο παιχνίδι που έγινε παρουσία μεγάλου αριθμού φιλάθλων, οι φιλοξενούμενοι πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης έγιναν απειλητικοί, όταν ο Φωτάκης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι πετάχτηκε ο Πλέγας και από τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε με προβολή να σκοράρει.
Στο 9' ο Πολίμο δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Παϊτέρης κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα, όπως επίσης στο 17' όταν ο Πολυχρόνης βρήκε τον Αργυρόπουλο, αλλά στο σουτ που δοκίμασε έξω από την περιοχή, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον γκολκίπερ του Απόλλωνα.
Τρία λεπτά αργότερα στο 20’, οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή, όταν ο Λίταινας από τα δεξιά και μέσα από την περιοχή, έστρωσε την μπάλα στον επερχόμενο Κανούλα, αλλά στο πλασέ του η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 24' ο Κανούλας πήρε την κεφαλιά βρίσκοντας τον Λίταινα, αλλά το σουτ του δεν ήταν δυνατό με τον Σούλη να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα. Και στο 30' ο Σούλης μετά από κακή έξοδο έδωσε την ευκαιρία στον Κανούλα να πάρει την κεφαλιά, χωρίς όμως να δημιουργηθεί μεγαλύτερος κίνδυνος.
Ο Αργυρόπουλος στο 37'προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Παϊτέρη αλλά το δυνατό σουτ από τα αριστερά πέρασε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
Στο 38' ο Λίταινας μπήκε στην περιοχή πλάγια από δεξιά και στο σουτ που δοκίμασε πέρασε η μπάλα άουτ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 42' ο Απόλλωνας πέτυχε γκολ, το οποίο πάντως ακυρώθηκε. Ο Λίταινας έκανε τη σέντρα από δεξιά με τον Χατζή να παίρνει την κεφαλιά στρώνοντας την μπάλα στον Μαυριά, που δοκίμασε το γυριστό σουτ εκεί όπου ο Σούλης δεν υπολόγισε σωστά την μπάλα που κατέληξε μέσα στην εστία, αλλά ο Τεβεκέλης έδειξε επιθετικό φάουλ πάνω στον Κανούλα.
Αμέσως μετά στο 43' στο σουτ του Μωραΐτη μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε την μπάλα ο Παϊτέρης, ενώ στο 45' ο Ελευθεριάδης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ μέσα στην περιοχή, αλλά σούταρε πάνω από την εστία του Απόλλωνα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν να ψάχνουν το γκολ. Στο 49' το σουτ του Αγρόδημου πέρασε δίπλα από την εστία του Σούλη, ενώ αντίστοιχα στο 55' το δυνατό σουτ του Φωτάκη πέρασε μόλις μερικά εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Παϊτέρη.
Ο Μαυριάς στο 75' δοκίμασε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να σκοράρει με την μπάλα να περνά δίπλα από την εστία του Σούλη, που έλεγχε την πορεία της.
Κι ενώ φαινόταν πως το παιχνίδι θα τελείωνε στο 0-0, στο 82'οι Πατρινοί άνοιξαν το σκορ.
Στην αντεπίθεση και μετά από πάσα του Αποστολόπουλου, ο Κυνηγόπουλος βγήκε τετ-α-τετ και με σουτ έκανε το 0-1.
Στο 83'σε σουτ του Αποστολόπουλου, η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στον υπόλοιπο χρόνο που έμεινε οι παίκτες του Απόλλωνα προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης χωρίς επιτυχία και το τελικό σφύριγμα του Τεβεκέλη βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους, που παραμένουν σταθερά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Από τον μέτριο Απόλλωνα δεν φάνηκε κάποιος παίκτης ιδιαίτερα, ενώ από την Παναχαϊκή ξεχώρισαν οι Λουμπαρδέας, Αποστολόπουλος, Κυνηγόπουλος και ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ, Φωτάκης.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο Απόλλωνας διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή κ.Τεβεκέλη (Μακεδονίας) για το γκολ που δεν μέτρησε και ζήτησε ένα πέναλτι στην επανάληψη, όταν αμυντικός της Παναχαϊκής έσπρωξε τον Κανούλα στο 55', που προσπαθούσε να γίνει κάτοχος της μπάλας.
Συνεργάτες του κ.Τεβεκέλη ήταν οι κ. Τσιαμπάζης (Κοζάνης), Φράγιος (Μακεδονίας) και 4ος ο κ. Φωτιάδης (Καστοριάς).
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι : 35' Καρακατσάνης, 82' Αγρόδημος / 15' Κυνηγόπουλος
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας (85' Λουκάς), Ανδρέου Ευάγ., Αγρόδημος, Μαυριάς, Χατζής (85' Σουλιώτης), Κανούλας, Λίταινας, Καρακατσάνης (74' Κακάμης).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Αργυρόπουλος (68' Μασούρας), Φωτάκης, Ελευθεριάδης (78' Αποστολόπουλος), Πλέγας, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης (59' Αντωνακόπουλος).
*Στο γήπεδο βρέθηκαν και λιγοστοί φίλαθλοι από την ομάδα της Πάτρας που συνεχώς ενθάρρυναν τους παίκτες τους, ενώ ακούστηκαν και κάποια συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Αλέξη Κούγια.
*Μεταξύ των θεατών ήταν και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Βαγγέλης Μόρας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass