ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΜΟΛΙΚΑ ΦΑΛΑΝΗΣ ΜΕ 3-1

Στην 3η θέση πέρασε το Αργυροπούλι

*Χωρίς απώλειες οι πρωτοπόροι Οικονόμος και Ηρακλής *«Κλείδωσαν» παραμονή Λάρισα 2012 και Δαμασιακός *Πολύ σημαντική νίκη για Φαλανιακό *Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία εξέδωσαν τα Βούναινα

Δημοσίευση: 23 Απρ 2018 22:16

Με νίκες συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε της Δήμητρας Γιάννουλης με 2-0, ενώ ο Ηρακλής Λάρισας έκαμψε την αντίσταση των Βουναίνων με 1-0 κι έτσι η διαφορά των τριών ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο διατηρήθηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το παιχνίδι στο Ελευθεραί η ομάδα των Βουναίνων εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία.

Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα αναρριχήθηκε η Δόξα Αργυροπουλίου η οποία επιβλήθηκε 3-1 του Σμόλικα Φαλάνης, ενώ στο Βλαχογιάννι, ο Αετός Αμυγδαλέας έχασε την ευκαιρία να μπει στη ζώνη των πλέι οφ καθώς ηττήθηκε με 3-2 από την τοπική Δόξα, η οποία πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της.

Νίκες με τις οποίες «κλείδωσαν» και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία, πέτυχαν η Λάρισα 2012 με 3-2 επί του ΠΟΕ και ο Δαμασιακός με 4-1 επί της Αστραπής Ν. Πολιτείας. Ο Τύρναβος αν και προηγήθηκε δεν μπόρεσε να φύγει νικητής από την Αγιά (1-1), ενώ πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Φαλανιακός με 3-0 επί του Κισσάβου Συκουρίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλα τα χθεσινά παιχνίδια ξεκίνησαν μισή ώρα αργότερα (δηλαδή στις 17:00) και με ενός λεπτού σιγή λόγω του αιφνίδιου θανάτου του πρώην δημάρχου Γιάννουλης, κοινοτάρχη Φαλάνης, προέδρου και ποδοσφαιριστή του Φαλανιακού, Αντώνη Λυγούρα.

ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Στην επανάληψη ζεστάθηκε η μηχανή του Οικονόμου Τσαριτσάνης ο οποίος έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Δήμητρας Γιάννουλης με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι στο α’ ημίχρονο είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 11’ με το σουτ του Τσαρούχα και στο 36’ με την κεφαλιά του Κατσαμάγκα. Στο ίδιο διάστημα οι γηπεδούχοι είχαν τρεις καλές στιγμές στο 16’ με τον Χάμο, στο 21’ με τον Τόλιο και στο 30’ με τον Κουμπούρα.

Στο β’ ημίχρονο και αφού αρχικά ο Μαστοροδήμος εξουδετέρωσε δύο πολύ καλές προσπάθειες των Γκαμπέτα (50’) και Κουμπούρα (54’), στο 55’ ο Ζηρδέλης άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0).

Στο 57’ η Δήμητρα έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Κατσαμάγκα το σουτ του οποίου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Νούσιας, ενώ στο 58’ ο Οικονόμος δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματά του όταν το σουτ του Τόλιου, έδιωξε προ της γραμμής ο Μπαμπάλης.

Τελικά κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 1-0 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, στις καθυστερήσεις (90’+1’) ο Τόλιος με ανάποδο ψαλίδι μετά από σέντρα του Νάνου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Οικονόμος διατήρησε το αήττητο της έδρας τη φετινή περίοδο με 17 νίκες και μία ισοπαλία σε συνολικά 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Πούτας, Κολιός, Κουμπούρας, Καραλούλης (53’ Σαπάκος), Χάμος, Παπαγεωργίου (17’ λ.τ. Δραχαλίβας, 69’ Λεβέντης), Ζηρδέλης, Τόλιος, Γκαμπέτας (60’ Ντούφας).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Ανδρέου): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Σέντζας, Μπαμπάλης, Εμμανουήλ, Θώμος, Γκαλγκανόπουλος (85’ Τσουμάνης), Παπαγιαννούλης, Κατσαμάγκας, Μάτος (79’ Σαμαράς), Τσαρούχας.

Ο ΜΠΑΜΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΛΥΣΗ

Το γκολ του Μπάμη στο 62’ αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Ηρακλή Λάρισας απέναντι στα Βούναινα. Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τους Γκιουρσάνη, Αποστόλου και Μπάμη και θα μπορούσαν να είχαν φτάσει πιο εύκολα στο θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα στο 48’ ο Ζαφειρίου έχασε πέναλτι (το απέκρουσε ο Ζεϊμπέκης).

Τελικά τη λύση στους «κυανόλευκους» έδωσε στο 62’ ο Μπάμης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζαφειρίου, ο οποίος διαμόρφωσε το 1-0.

Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ξαφάρας, απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών. Μάλιστα μετά το παιχνίδι η ομάδα των Βουναίνων εξέδωσε επιστολή διαμαρτυρίας για τη διαιτησία.

Ένα δοκάρι είχε στο 75’ ο Φορτομάρης κι έτσι το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Φορτομάρης, Λάμπρου, Γιαννακόπουλος, Μπάμης, Κοντοθανάσης, Γκιουρσάνης (80’ Πίρε), Νάστας (85’ Φώτος), Ζαφειρίου (93’ Φουρίκης), Αποστόλου (92’ Χριστίδης).

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ): Ζεϊμπέκης, Τσανάς, Κατσιώτης, Καρέτζος, Χατζηλιάδης Γ., Ξαφάρας, Μερτζανίδης Ηλ., Χριστοδούλου, Νταναβάρας (75’ Γιουρούκης), Καζάνι Κ. (70’ Ραπτόπουλος), Μερτζανίδης Φ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΝΑΙΝΩΝ

Σχετικά με τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα στο Ελευθεραί η διοίκηση των Βουναίνων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση διαμρτυρίας:

«Τελικά οι ανακοινώσεις πιάνουν τόπο!!! Δεν χρειαζόμαστε τη βοήθεια κανενός και δεν την ζητάμε με ανακοινώσεις. Επισημαίνουμε όμως ότι για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική τα αποτελέσματα δεν κρίνονται από τις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών, αλλά από τις διαιτησίες των αγώνων και τις ανακοινώσεις των... «σοφών». Δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι είμαστε η ποδοσφαιρική ομάδα ενός μικρού χωριού. Προσπαθούμε ωστόσο τίμια όλη τη χρόνια να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίζουμε τα παιχνίδια στους αγωνιστικούς χώρους και μόνον σε αυτούς. Αλλά μάλλον ενοχλούμε! Εμείς θα συνεχίσουμε στη γραμμή μας είτε αυτό αρέσει είτε όχι σε κάποιους. Διαιτησίες σαν την σημερινή όχι μόνο δεν μας σταματούν αλλά απεναντίας μας χαλυβδώνουν ως ομάδα. Από το πρώτο κιόλας λεπτό ο διαιτητής κ. Αντωνίου άφησε ανεξέλεγκτες τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων χωρίς ούτε μια κάρτα. Ήταν βουβός θεατής τους… Την τιμωρία την επιφύλαξε αντίθετα για τον ποδοσφαιριστή μας Ξαφάρα που δέχτηκε χτύπημα εκτός φάσης από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Εκεί, ορατότης μηδέν! Και κερασάκι στην τούρτα η κόκκινη κάρτα στον έκπληκτο ποδοσφαιριστή μας. Στην ίδια συχνότητα συντονισμένος και ο επόπτης κ. Τέγος ο οποίος είχε λόγο στη φάση αλλά... Τα ευκόλως εννοούμενα... παραλείπονται. Και... τα καλύτερα για το τέλος! Οι παράγοντες της… «ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας» επιφορτισμένοι να διδάσκουν ήθος και αθλητικά ιδεώδη (με τη συμπεριφορά τους) σε μικρά παιδιά επιδόθηκαν σε ένα κρεσέντο χυδαίων ύβρεων προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Αληθινά κρίμα! Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αγνός αιμοδότης του αληθινού αθλητισμού για ρομαντικούς, δέχτηκε σήμερα ένα ακόμη χτύπημα. Και επειδή κάποιοι μας είπαν ότι υπάρχουμε χάρη σε αυτούς, τους υποδεικνύουμε να κατέβουν από το καλάμι τους και να αφήσουν στην άκρη την κρίση μεγαλείου που τους διακατέχει. Τους πληροφορούμε ότι εμείς υπάρχουμε χάρη στους παίχτες, τους προπονητές, τους παράγοντες και τους φιλάθλους μας. Προσπαθούμε για όλα αυτά. Από αυτές τις αρχές και τις αξίες δεν θα παρεκκλίνουμε όσους... μεγάλους, σπουδαίους και προκλητικούς και αν βρούμε στον δρόμο μας.

Δ.Σ. ΑΕ Βουναίνων».

 

ΑΝΑΡΡΙΧΑΤΑΙ Η ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ

Νίκη με την οποία πέρασε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε η Δόξα Αργυροπουλίου με 3-1 επί του Σμόλικα Φαλάνης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κόκκορα στο 18ο λεπτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 25’ όταν ο Κατσαρός έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 57’ ο Τσιάγκος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζάχου διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στο 68’ με τον Κακαβίτση με κεφαλιά μετά από φάουλ του Βενέτη.

Η Δόξα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» το παιχνίδι στο 79’ όταν ο Κόκκορας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Κακαζούκης, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Τελικά στο 80’ ο Ταρταμπούκας με σουτ έγραψε το 3-1 και έβαλε τέλος στην αγωνία για την ομάδα του.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Αλ. Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Ζάχος, Κακαζούκης, Περήφανος, Καφφές, Σαΐτης, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Τσιάγκος, Κόκκορας (85’ Γκαραγκούνης). Ταρταμπούκας (88’ Ματθαίου), Ραμάι.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης (62’ Τεκέδης), Σκούπρας, Κολοβός, Δολιάνης, Ταστεμερίδης (73’ Γκαλμπογκίνης), Βενέτης, Λιούσκας, Τάχας, Κατσαρός (62’ Ζιώγας), Κακαβίτσης.

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Τη νίκη μετά από επτά αγωνιστικές πανηγύρισε χθες η Δόξα Βλαχογιαννίου με 3-2 επί του Αετού Αμυγδαλέας. Μία νίκη που η ποδοσφαιρική οικογένεια της Δόξας την αφιέρωσε στον Νίκο Μάρκου, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αποχωρεί από την ομάδα και χθες έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι.

Ο Μπαντής ήταν ο παίκτης κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς στο 30’ με ψύχραιμο πλασέ σε τετ α τετ που είχε άνοιξε το σκορ, ενώ στο 45’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο 46’ όταν ο Φούντας σε κενή εστία με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, για να φτάσουμε στο 64’ όταν ο Αθανασούλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στα τελευταία λεπτά και στο 85’ μείωσαν σε 3-1 το πέναλτι του Φούντα (το κέρδισε ο Αντωνόπουλος), ενώ στις καθυστερήσεις πέτυχαν το 3-2 με το απευθείας φάουλ του Αντωνόπουλου. Ήταν μία ήττα που στέρησε από την ομάδα του Αετού την είσοδό της στην προνομιούχο τετράδα.

Για τον χρόνο των καθυστερήσεων εκφράστηκαν κάποια παράπονα από την πλευρά της διοίκησης των φιλοξενουμένων.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Δραγατσίκης, Αθανασούλης, Μάρκου, Μητούλας, Καλογιάννης, Γκουρομπίνος (63’ λ.τ. Πάτσης), Βίδρας (66’ λ.τ. Θανασούλης), Σ. Φακίτσας, Μπαντής, Ιγγλέζος (77’ Γεωργούλης).

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Δ. Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Παραφέστας (80’ Γραμμένος), Ευαγγελούλης, Αμπατζίδης, Κορλός, Ντιντής, Αντωνόπουλος, Κλούρας, Κυριακόπουλος (60’ Ανδριανόπουλος), Καρβούνης (75’ Σάρα), Γαρυφαλλόπουλος (46’ Φούντας).

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στην Αγιά ανάμεσα στον Δωτιέα και τον Τύρναβο. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, αφού σε δύο περιπτώσεις στις οποίες ο Τσατσαλίδης βρήκε δίχτυα, τα γκολ ακυρώθηκαν ως επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα.

Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το ωραίο σουτ του Γκαντρή, όμως στο 87’ οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Ν. Γούτο, ο οποίος μετά από έξοχη ατομική ενέργεια ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Τύρναβος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη όταν ο Μαυροδήμος έστειλε στις καθυστερήσεις την μπάλα στο δοκάρι.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Κουτσιρίμπας, Παππάς, Τσακάλι, Φλέγγας, Υφαντής (70’ Χαλάτσης), Σούλι, Μπέτσιος (80’ Ε. Γούτος), Τσιρογιάννης, Μαλάκος (60’ Ν. Γούτος), Τσατσαλίδης, Ντακούλας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Αλεξούλης): Παναγιωτόπουλος (30’ λ.τ. Γραβάνης), Λιάκος, Αυλογιάρης, Γαλάνης, Νάτσης, Μαυροδήμος, Γκαντρής, Καλέσης, Μπάκος (90’ Ντουνούδης), Τζιόλας, Πατσιωτός (60’ Καραλής).

«ΚΛΕΙΔΩΣΕ» ΠΑΡΑΜΟΝΗ Η ΛΑΡΙΣΑ 2012

Νίκη με την οποία «κλείδωσε» και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία πέτυχε η Λάρισα 2012 στο γήπεδο Ραχούλας με 3-2 επί του ΠΟΕ. Σ’ ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν η νίκη ήρθε μετά από διπλή ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 48’ με τον Τσιάκο. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και αρχικά ισοφάρισαν σε 1-1 στο 52’ με τον Μπούσια, ενώ στο 65’ ο Μπαρλαγιάννης με πλασέ έγραψε το 1-2.

Στο 77’ η Λάρισα 2012 κέρδισε πέναλτι σε χέρι, το οποίο εκτέλεσε ο Δ. Μανακούσιος ισοφαρίζοντας σε 2-2 (στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι υποστήριξαν ότι η μπάλα είχε βγει άουτ πριν το πέναλτι).

Από κει και πέρα το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ρουλέτα για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις όταν ο Ξέρας με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-2 χαρίζοντας τη νίκη στη Λάρισα 2012.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Γ. Λιάπης): Παπαζήσης (46’ λ.τ. Παπαϊωάννου), Μανακούσιος Θ. (70’ Φλώρος Αντ.), Σελήνης, Φλώρος Βασ., Πρίφτης, Μολάς, Φλώρος Παντ. (65’ Μανακούσιος Δ.), Κίτσος Δ., Μπέης (60’ Μπόντε), Τσιάκος, Ξέρας.

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γ. Καμάκας): Γούπος, Περτζιόνι, Μπούσιας, Λαγός, Ποτούσογλου, Συνάπαλος, Μπαρλαγιάννης Ν., Παναγιώτου, Ντούμος (60’ Γελαλής), Παπαχρήστος, Μπούνα (80’ Κωνσταντινίδης).

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου και ο Δαμασιακός μετά το 4-1 επί της Αστραπής Ν. Πολιτείας έβαλε τέλος στην αγωνία σχετικά με την παραμονή του στην κατηγορία. Η ομάδα του Νίκου Χρόνη έφτασε τους 41 βαθμούς και ανανέωσε το ραντεβού της για τη νέα σεζόν.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 55’ με τον Λούτσο, στο 60’ ο Τσεκούρας διπλασίασε τα τέρματα, ενώ στο 65’ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Στο 80’ ο Τσιάλτας με πέναλτι (που κέρδισε ο Λούτσος) έγραψε το 4-0, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 81’ ο Πράπας.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Γκουτζουρέλας, Γεωργαντζάς (70’ Μπακαΐμης), Ντόκος (75’ Δεληχάς), Ιωαννίδης, Μόκκας, Μουσιάρης, Τσιάλτας, Δούκας (75’ Αγραφιώτης), Τσεκούρας, Λούτσος, Κ. Σουγλής (60’ Μούτσιος).

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ε. Μπρισίμης): Πραγγαφίλης, Βουβουσίρας, Χλωρός, Κατσιάνος, Σιώκας, Αντωνόπουλος (55’ Πράπας), Μπέτσης (89’ Σιάρκος), Τόπης (70’ Δοξαριώτης), Σκουλίδης, Σκόμπας, Πουρνάρας.

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ

Πολύ σημαντική στη μάχη της παραμονής νίκη πέτυχε ο Φαλανιακός με 3-0 επί του Κισσάβου Συκουρίου. Η ομάδα της Φαλάνης μπήκε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, αξιοποίησε την πολύ καλή επιθετική τακτική και κυρίως την άψογη συνεργασία των Λεσάι-Δημητρέλη.

Στο 11’ από ενέργεια του Δημητρέλη, ο Λεσάι με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 31’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Δημητρέλης με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Φαλανιακού.

Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε με τον Κίσσαβο να ανεβάζει στροφές και να είναι πιο ενεργός επιθετικά, όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε (50’ Γκαμπέτας, 55’ Παυλόπουλος).

Στο 73’ ο Φαλανιακός θα μπορούσε να είχε βάλει τέλος στο παιχνίδι όταν ο Δημητρέλης έκλεψε την μπάλα από τον Κουτσουκέρα, βγήκε τετ α τετ αλλά ήταν άστοχος.

Τελικά το 3-0 διαμόρφωσε στο 89’ ο Λεσάι που δέχθηκε μία μπροστινή μπαλιά από τον Δημητρέλη και πλάσαρε εύστοχα.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μπιμπλιτζής, Μαχαίρας (75’ Ηλ. Πανταζής), Βαρσάμης, Φατούρας, Γ. Πανταζής (87’ Βουγιατζής), Β. Λυγούρας, Κολοβός, Σέσι (46’ Πάνου), Ιωαννίδης (72’ Σουλιώτης), Δημητρέλης, Λεσάι.

ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ: Φαρμάκας, Κορδέλας (46’ Χριστιανίδης), Τσιανάκας, Αγγέλης (72’ Καρβούνης), Κουτσουκέρας, Μάντζαρης, Αργύρης (61’ Τζιούρας), Παυλόπουλος, Πετράκης, Πλιάγκας, Γκαμπέτας (69’ λ.τ. Τζαβάρας).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ηρακλής Λάρ. – Βούναινα  1-0

Βλαχογιάννι – Αμυγδαλέα   3-2

Λάρισα 2012 - ΠΟ Ελασσόνας     3-2

Δωτιέας Αγιάς - Τύρναβος 2005   1-1

Φαλανιακός – Συκούριο      3-0

Αργυροπούλι – Σμόλικας    3-1

Οικονόμος - Δήμητρα Γιάνν.         2-0

Δαμασιακός - Αστραπή Ν. Π.       4-1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (28/4, 17:00)

Αργυροπούλι – Οικονόμος

Σμόλικας – Δαμασιακός

Δήμητρα Γιάνν. - Ηρακλής Λάρ.

Αστραπή Ν. Π. – Βλαχογιάννι

Βούναινα - Λάρισα 2012

Αμυγδαλέα - Δωτιέας Αγιάς

ΠΟ Ελασσόνας – Φαλανιακός

Συκούριο - Τύρναβος 2005

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Οικονόμος     56-22  62 (7)

Ηρακλής Λάρ.          46-19  59 (4)

Αργυροπούλι 39-30  50 (1)

Σμόλικας       34-22  48 (0)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - —

Αμυγδαλέα    42-31  47

Δωτιέας Αγιάς         39-29  44

Λάρισα 2012 36-24  42

Π.Ο. Ελασσόνας      36-27  42

Δαμασιακός  32-30  41

Συκούριο       34-39  36

Τύρναβος 2005       34-35  35

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - —

Δήμητρα Γιάνν.        29-30  33 (5)

Φαλανιακός   32-37  31 (3)

Βούναινα       29-52  26 (1)

Βλαχογιάννι   22-52  22 (0)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - —

Αστραπή Ν.Π.         19-81  5

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass