Η ΑΕΛ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (0-0)

Σώθηκε και κοιτά πιο ψηλά...

*Τέλος η σεζόν για τον Βούλγαρο Χούμπτσεφ που υπέστη κάταγμα

Δημοσίευση: 23 Απρ 2018 22:16

Η ΑΕΛ από χθες ανήκει και μαθηματικά τη νέα περίοδο στη Σούπερ Λίγκα μετά την ισοπαλία που έφερε στα Γιάννενα με τον τοπικό ΠΑΣ(0-0) και πλέον στόχος είναι να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα κάνοντας ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών στα δυο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος με Ξάνθη (εκτός έδρας) και Λαμία (εντός έδρας).

Η λαρισινή ομάδα ήδη ξεπέρασε κατά δύο πόντους την περσινή της επίδοση και σώθηκε μια αγωνιστική νωρίτερα.

Η ΑΕΛ σ’ αυτό το παιχνίδι αν και εμφανίστηκε με πολλές απουσίες(Μόρας, Ζίζιτς, Φατιόν, Γουάλας, Λεοζίνιο, Ναζλίδης, Μπόζοβιτς, Ξενοδόχοφ για διαφόρους λόγους, ενώ με πρόβλημα τραυματισμού πήγε στην πρωτεύουσα της Ηπείρου και ο Ρέντζας) κατάφερε μέχρι το 80' να έχει πολύ καλή εμφάνιση και μόνο στα τελευταία λεπτά απειλήθηκε με αποκορύφωμα το φάουλ του Κόντε στο 86' που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Από κει και πέρα οι «βυσσινί» στάθηκαν άτυχοι γιατί δεν τους έφθαναν οι απουσίες που είχαν, τραυματίστηκε και ο Χούμπτσεφ στο 38 παθαίνοντας κάταγμα στο δεξί χέρι και θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν και σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς θα είναι έτοιμος πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου είδε με ικανοποίηση να έχει καλή απόδοση ο Γιοβάνοβιτς, ο Μλαντένοβιτς να μπορεί να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ ενώ ήταν η πρώτη φετινή εμφάνιση για τους Θεοδωρόπουλο και Καρατάσιο στο πρωτάθλημα.

Δεν ξέρουμε αν στα δυο τελευταία παιχνίδια δώσει ευκαιρία σε άλλους παίκτες αλλά σίγουρα μπορεί να αξιολογήσει με άνεση το έμψυχο δυναμικό της ομάδας σε επίσημους αγώνες.

Τέλος η επιλογή του προπονητή να παίξει με 3-5-2 μάλλον τον δικαιώνει αφού η ομάδα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο ενώ σίγουρα μπορεί να ελπίζει ότι στη λήξη του πρωταθλήματος θα φθάσει τους 33 βαθμούς με μια νίκη επί της Λαμίας αφού ο αγώνας στην Ξάνθη κόντρα στη φερώνυμη ομάδα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου ξεκίνησε το παιχνίδι με τη γνώριμη τακτική 3-5-2 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Θεοδωρόπουλο, στην άμυνα ήταν οι: Γκοΐκοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, στη μεσαία γραμμή στα πλάγια οι: Μασούρας(δεξιά), Χούμπτσεφ(αριστερά), αμυντικό χαφ ο Μιλοσάβλιεβιτς και πιο μπροστά οι: Αγκάνοβιτς, Μλαντένοβιτς και στην επίθεση οι: Ντέλετιτς, Κριζμάν.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης έφθασε τις 133 συμμετοχές ως προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων και πλέον έχει τις περισσότερες απ' τον καθέναν, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Αντώνη Γεωργιάδη (132), ακολούθησε την ίδια τακτική έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Βελλίδη, στην άμυνα τους: Τζημόπουλο, Σκόνδρα, Μιχαήλ, στη μεσαία γραμμή τους: Μπουκουβάλα(δεξιά) Τσικάρσκι(αριστερά), αμυντικό χαφ ο Λίλα και πιο μπροστά οι: Νικολιάς, Βιντάλ ενώ στην επίθεση οι: Μανθάτης, Κόντε.

Η ΑΕΛ είχε το πρώτο καλό σουτ του αγώνα με τον Ντέλετιτς για να ακολουθήσουν δύο ευκαιρίες του ΠΑΣ αλλά χωρίς να ανησυχήσουν τον Θεοδωρόπουλο. Από κει και πέρα το μόνο αξιοσημείωτο του αγώνα ήτα ο τραυματισμός του Χούμπτσεφ(σε μια σύγκρουση με τον Μπουκουβάλα) στο 38' που ανάγκασαν τον Αντωνίου να βάλει τον Μπάλα και να περάσει τον Μλαντένοβιτς ως αριστερό μπακ.

Στο δεύτερο μέρος πάλι το παιχνίδι ήταν υποτονικό αλλά η διάσειση του Μιλοσάβλιεβιτς έκανε τον Αντωνίου να αλλάξει πάλι τους παίκτες θέσεις και να περάσει τον Μπάλα αμυντικό χαφ και τους Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς πιο μπροστά ενώ στην επίθεση τους Περόνε και Κριζμάν.

Η ομάδα των γηπεδούχων από το 85' και μετά άρχισε να πιέζει και ήταν το μόνο διάστημα που φάνηκε καλύτερη από την ΑΕΛ καθώς είχε ένα δοκάρι σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Κόντε(86') και δύο καλές ευκαιρίες με το Νικολιά και τον Κόντε που απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος.

Γενικά μέχρι το 85' η ισοπαλία φαινόταν ως ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα αλλά στο τέλος ο ΠΑΣ Γιάννενα έδειξε ανωτερότητα.

Η ΑΕΛ έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης Μάνταλο που επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Χούμπτσεφ, να πάθει διάειση ο Μιλοσάβλιεβιτς και να δεχθεί ένα σκληρό μαρκάρισμα ο Κριζμάν από το Μιχαήλ που δεν τιμωρήθηκε ποτέ (ούτε κόρνερ δεν δόθηκε).

Το τελικό 0-0 βρήκε ικανοποιημένη την ΑΕΛ αλλά και η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα μάλλον δεν δυσαρεστήθηκε αφού η αποστολή της στο πρωτάθλημα έχει τελειώσει...

ΦΑΣΕΙΣ

6': Σουτ του Ντέλετιτς μέσα από τη μεγάλη περιοχή και από αριστερά μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Βελλίδης.

7': Ο Νικολιάς σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα καταλήγει άουτ.

10': Ο Μπουκουβάλας εκτελεί πλάγιο άουτ προς τον Νικολιά που κάνει σέντρα από τα δεξιά με την μπάλα να φθάνει στον Τσικάρσκι, αλλά δυο φορές αποκρούουν οι αμυνόμενοι της ΑΕΛ.

13': Ο Τσικάρσκι κάνει παράλληλη σέντρα προς την εστία του Θεοδωρόπουλου και ο Νικολιάς πιάνει σουτ από το σημείο του πέναλτι αλλά αποκρούει ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ.

34': Κόρνερ του Μασούρα από δεξιά, κεφαλιά του Μιλοσάβλιεβιτς από το σημείο του πέναλτι και η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Βελλίδη.

35': Σέντρα σουτ του Βιδάλ μπλοκάρει ο Θεοδωρόπουλος.

59': Μπαλιά του Σκόνδρα στον Νικολιά το σουτ του οποίου καταλήγει άουτ.

75': Πάσα του Μπάλα στον Κριζμάν που αποφεύγει τον Τσικάρσκι αλλά τελευταία στιγμή πριν σουτάρει τον προλαβαίνει ο Μιχαήλ.

78': Μακρινό σουτ του Βιδάλ η μπάλα καταλήγει άουτ

83': Σουτ του Ντέλετιτς έξω από τη μεγάλη περιοχή ύστερα από πάσα του Περόνε η μπάλα καταλήγει άουτ.

86': Ο Κόντε εκτελεί φάουλ αλλά η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

87': Εκτέλεση κόρνερ από το Νικολιά, πιάνει την κεφαλιά ο Χέλκβιστ η μπάλα φθάνει στο Νικολιά που σουτάρει αλλά αποκρούει στη γωνία του ο Θεοδωρόπουλος με τα πόδια.

89': Εντυπωσιακή προσπάθεια του Κόντε που περνάει τους πάντες από αριστερά, ο Χέλκβιστ στην μπαλιά που του γίνεται δεν μπορεί να σπρώξει την μπάλα προς τα δίχτυα.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από την ΑΕΛ ο Θεοδωρόπουλος ήταν ο καλύτερος χάρη στις αποκρούσεις που έκανε στο τέλος του αγώνα ενώ τον ακολούθησαν ο Γιοβάνοβιτς με τον Ντελετιτς. Δραστήριος ήταν ο Γκόλιας όπως και ο Μασούρας που συχνά έβγαινε μπροστά.

Από τον ΠΑΣ Γιάννινα καλύτεροι οι: Κόντε, Νικολιάς και Τζιμόπουλος.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Σταύρο Μάνταλο πολλά παράπονα έχει η ΠΑΕ ΑΕΛ γιατί ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων. Κίτρινες κάρτες είδαν οι:Σκόνδρας, Χούμπτσεφ, Γκόικοβιτς, Μασούρας.

Σωστοί στις υποδείξεις οι δυο βοηθοί Χασάν Κούλα, Τιμολέων Γεωργακόπουλος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Λίλα (70' Γιάκος), Μανθάτης (58' Χαλκιαδάκης), Νικολιάς, Βιντάλ (81' Χέλκβιστ), Πέδρο Κόντε.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μασούρας, Γκόικοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεφ (38' Μπάλλας), Αγκάνοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (71' Περόνε), Μλαντένοβιτς, Κριζμάν, Ντέλετιτς (88' Καρατάσιος).

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

*Με συνοδεία αστυνομικής δύναμης παρακολούθησε από τα δημοσιογραφικά μπουθ τον αγώνα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας.

*Ένα πανό έκανε την εμφάνισή του κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, που κατέβηκε στο 80' της αναμέτρησης.

*Ο προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου και ο συνεργάτης του Γιάννης Προβίδας ήταν συμπαίκτες την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 στην ομάδα του ΠΑΣ με τον Αλέξη Μιχαήλ που παίζει στη γιαννιώτικη ομάδα. Πρόεδρος ήταν ο Αλέξης Κούγιας.

*Ο Μιλοσάβλιεβιτς υπέστη διάσειση αλλά το γεγονός ότι δηλώθηκε λόγω καρτών να μην παίξει στο παιχνίδι με την Ξάνθη με τη φερώνυμη ομάδα, έκανε τους ανθρώπους της ΑΕΛ πιο ήρεμους.

*Στο 79' αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυρίας από τον πάγκο της ΑΕΛ ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Βάνης.

*Όταν τραυματίστηκε ο Χούμπτσεφ, ο πρώτος που πήγε κοντά του ήταν ο τεχνικός της Γιαννιώτης ομάδας Γιάννης Πετράκης.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 28ης αγωνιστικής:

ΑΕΚ-Λεβαδειακός    2-0

(12'πεν,34' Μπακασέτας)

Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης         1-3

(85' Τουράμ - 40' Τσιλιανίδης, 48',68' Μανιάς)

Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός    1-0

(1' Αλμπάνης)

Ατρόμητος-Πλατανιάς         4-1

(30'πεν. Ούμπιντες, 36',68',76' Ντιγκινί - 84' Ουντότζι)

ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-1

(68' Μπίσεσβαρ, 86' Κουλούρης - 16' Γέντρισεκ)

Παναιτωλικός-Λαμία 1-0

(75'πεν. Μοράρ)

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός    0-3

(35' Λουτσιάνο, 38' Λουντ, 87' Μολίνς)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ   0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 28 αγ.)

1. ΑΕΚ          66

2. ΠΑΟΚ       58

3. Ολυμπιακός        54

4. Ατρόμητος 50

5. Ξάνθη       39

6. Αστέρας Τρίπολης         39

7. Παναθηναϊκός      35

. Παναιτωλικός        35

9. Πανιώνιος  34

. Λεβαδειακός         34

11. ΠΑΣ Γιάννινα     31

12. ΑΕΛ        30

13. Απόλλων Σμύρνης        29

14. Λαμία      26

15. Κέρκυρα  21

16. Πλατανιάς          10

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς και του αφαιρέθηκαν ακόμη τρεις για οφειλές.

** Από τον Ολυμπιακό έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί.

** Από τον ΠΑΟΚ έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί, ενώ το ντέρμπι με την ΑΕΚ κατακυρώθηκε υπέρ της Ενωσης με 3-0. Εκκρεμεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (29/04, 19:00):

Κέρκυρα-ΑΕΚ

Αστέρας-Απόλλων Σμύρνης

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα

Λεβαδειακός-Ατρόμητος

Ξάνθη-ΑΕΛ

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Πλατανιάς-Πανιώνιος

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

15 ΓΚΟΛ: Ανσαριφάρντ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ)

13 ΓΚΟΛ: Κόντε (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

11 ΓΚΟΛ: Μανιάς (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Γέντρισεκ (ΞΑΝΘΗ)

10 ΓΚΟΛ: Αραούχο (ΑΕΚ)

9 ΓΚΟΛ: Φορτούνης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μοράρ (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)

8 ΓΚΟΛ: Λιβάια (ΑΕΚ), Αλμπάνης (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Ουάρντα, Ντιγκινί (Ατρόμητος)

7 ΓΚΟΛ: Χριστοδουλόπουλος (ΑΕΚ), Ντάουντα (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Γιακουμάκης (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Μάριν (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Πέλκας (ΠΑΟΚ)

6 ΓΚΟΛ: Μπακασέτας (ΑΕΚ), Επστάιν (ΚΕΡΚΥΡΑ), Ρόσα (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Σπιριντόνοβιτς (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Κάμπος (ΠΑΟΚ)

5 ΓΚΟΛ: Ναζλίδης, Κριζμάν (ΑΕΛ), Λάμπρου (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Βιγιαφάνιες, Λουντ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Ντίας (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Ενσικουλού (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

4 ΓΚΟΛ: Βράνιες (ΑΕΚ), Ντέλετιτς (ΑΕΛ), Τόνσο, Καλτσάς (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Βασιλακάκης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Πίτι (ΛΑΜΙΑ), Μπρίτο (ΞΑΝΘΗ), Σισέ, Τζούρτζεβιτς, (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μασούρας, Μολίνς (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Ντουρμισάι (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Μάτος (ΠΑΟΚ)

3 ΓΚΟΛ: Μπαρτολίνι, Ελμπάζ (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Ιγκλέσιας (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Νούνιες, Παμλίδης, Τουράμ (ΚΕΡΚΥΡΑ), Μαρκόβσκι, Νιασέ (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Κάστρο (ΞΑΝΘΗ), Ένγκελς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μουνιέ, Άλτμαν (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μάζουρεκ (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Μασούντ, Λάμπρου (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Μακ, Μαουρίσιο (ΠΑΟΚ), Μαυροπάνος (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

2 ΓΚΟΛ: Μάνταλος (ΑΕΚ), Δουβίκας, Μουνάφο, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Τσιλιανίδης (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Μανούσος, Κιβρακίδης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Τσούκαλος (ΛΑΜΙΑ), Μπραντάο, Μητρόπουλος, Γιουσούφ (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Λισγάρας, Μεχία (ΞΑΝΘΗ) Μιραλάς, Πάρντο, Οφόε (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Χατζισαφί (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Γεσίλ, (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Κρέσπο, Κουλούρης, Σάκχοφ (ΠΑΟΚ), Χαλκιαδάκης, Τζημόπουλος, Ναδάλες (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ), Πετρόπουλος (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

1 ΓΚΟΛ: Τσιγκρίνσκι, Γιακουμάκης Γ., Αλμέιδα, Γιόχανσον, Κλωναρίδης, Κονέ Π., Λόπες, Γκάλο (ΑΕΚ), Αγκάνοβιτς, Γκόλιας, Μιλοσάβλιεβιτς, Λεοζίνιο, Φατιόν, Περόνε (ΑΕΛ), Κοντοές, Παπάζογλου, Καστιγέχος, Ανιέτε, Κονέ Ε. (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Μάσα, Γκοντό (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Καρασαλίδης, Μάντσον, Στρούγγης, Ντάουντα, Χατζηισαϊας, Κωτσόπουλος, Ούμπιντες (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Γκομές, Γρομητσάρης, Σιόντης (ΚΕΡΚΥΡΑ), Καραγιάννης, Ομο, Βάντερσον, Ακόστα, Βουό (ΛΑΜΙΑ), Σαβαντογκό, Γιακουμάκης Π., Λεονάρντο, Φαβάρο, Σουμπίνιο (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Ντουρίτσκοβιτς, Σιλά, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Φασίδης (ΞΑΝΘΗ), Βρουσάι, Ρομαό, Μποτία, Φιγκέιρας, Κούτρης, Ελαμπντελαουί, Ζιλέ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μολέντο, Τσάβες, Χίλιεμαρκ, Δώνης, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουτσιάνο (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Λόπες, Κλέσιο, Γουίλιαν (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Γκιοατά, Παπαγεωργίου (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Βαρέλα, Λέοβατς, Βιεϊρίνια, Μαλεζάς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (ΠΑΟΚ), Μπετρά, Γιάκος, Σολτάνι, Γαρουφαλιάς, Σκόνδρας, Μπέριος (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ), Κοροβέσης, Μπούντνικ, Γκρζέλτσακ, Παπανικολάου, Ουντότζι (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Μασούρας (ΑΕΛ), Κονέ Ε., Τσόβιτς, Αλμπάνης (ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ), Ν. Γιαννακόπουλος (ΚΕΡΚΥΡΑ), Φαβάρο (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Φιγκέιρας, Ένγκελς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Χουλτ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ), Ντε Λούκας (ΞΑΝΘΗ), Μπαρμπόσα (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Στάμου (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ).

 

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ:

Γιατί ήταν δύσκολο παιχνίδι

Στη δυσκολία να δώσει κίνητρο στους παίκτες του μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο κύπελλο αναφέρθηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σωτήρης Αντωνίου.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί είχαμε να διαχειριστούμε πολλά προβλήματα. Το κυριότερο ήταν η ψυχολογική πίεση από τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ. Θέλαμε να δώσουμε ένα κίνητρο στα παιδιά και ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Η ΑΕΛ όμως έδειξε ότι είναι μια ομάδα με μέταλλο. Όλα τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα έπαιξαν πολύ καλά, δεν απειλήθηκαν εκτός από τα τελευταία λεπτά και έχασαν ευκαιρίες για γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νοοτροπία που κτίζουν. Υπάρχουν δύο παιχνίδια ακόμα και θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Τη νέα σεζόν πιστεύω ότι η ΑΕΛ θα είναι μια άλλη ομάδα».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να πείσει τους παίκτες του να βγουν να παίξουν μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την ΑΕΚ: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, το είπα και στην αρχή. Παρόλα αυτά τα καταφέραμε πιστεύω στον τομέα της ψυχολογικής ανάτασης και τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό».

 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ:

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου

Δεν θέλησε να μιλήσει αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης, ο οποίος έσπευσε πάντως να εκδηλώσει τα συναισθήματα αγάπης και αφοσίωσης για την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πιστεύω σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έκαναν μια σπουδαία προσπάθεια. Ελέγχαμε το ματς σε όλη τη διάρκειά του, είχαμε στην αρχή δυο, τρεις καλές ευκαιρίες, όπως είχαμε και στο τέλος. Δυστυχώς μας έλειψε το γκολ. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που παρά το ότι ήταν λίγος μας βοήθησε πάρα πολύ σήμερα».

Για το ότι συμπλήρωσε 133 συμμετοχές στον πάγκο του ΠΑΣ καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Αντώνη Γεωργιάδη: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα, γιατί ο ΠΑΣ είναι μεγάλο σωματείο. Αισθάνομαι ευτυχία που έχω μείνει τόσο χρόνια στα Γιάννενα. Αγαπάω την πόλη, αγαπάω την ομάδα πάρα πολύ και αυτό έχει να κάνει με όσα έχω βιώσει εδώ πέρα. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο».

Για το αν θα μείνει και τη νέα χρονιά στον ΠΑΣ και τι ζήτησε από τον πρόεδρο στο ραντεβού που είχαν: «Δεν θέλω να προκαταλαμβάνω πράγματα που αφορούν και την άλλη πλευρά. Προτεραιότητα είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα ενημερωθείτε αρμοδίως. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι στα 6 ματς που δεν έχει σκοράρει ο Κόντε, η ομάδα του έμεινε μακριά από τη νίκη: «Σίγουρα υπάρχει ένας προβληματισμός που πρέπει να είναι οδηγός για τη συνέχεια, αλλά υπήρξαν ματς όπως αυτό με τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη που δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες».

Επιμέλεια: Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass