ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ EXOYN ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

2 εκατ. ευρώ ζητάει η ΠΑΕ ΑΕΛ για τον Μασούρα!

• Σχέδιο για 12 ομάδες στη Σούπερ Λίγκα και τι λένε οι «βυσσινί»

Δημοσίευση: 25 Απρ 2018 22:09

Ο 21χρονος παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Γιάννης Μασούρας αναμένεται να γίνει το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού για τη λαρισινή ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από την ΠΑΕ τέσσερις ομάδες έχουν καταθέσει πρόταση και αυτές είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η Κοπεγχάγη και χθες η γνώριμη στο λαρισινό κοινό Μπλάκμπερν (την είχε αποκλείσει η ΑΕΛ στο Europa League).


Τα ανταλλάγματα που ζητάει σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αλέξης Κούγιας είναι 2 εκατομμύρια ευρώ και 15% σε περίπτωση μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.
Ο Μασούρας που ξεκίνησε από το αθλημα του στίβου (πρωταθλητής στα 200 μέτρα) κάνει μια αξιοζήλευτη πορεία τη φετινή χρονιά και όλα δείχνουν ότι θα τη ανταλλάξει με μια πολύ καλή μεταγραφή ενώ στα ταμείο της ομάδας θα εισρεύσει χρήμα.
Πάντως στην ΠΑΕ ΑΕΛ απ’ ό,τι λένε δεν βιάζονται να τελειώσουν τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή αφού πιστεύουν ότι η τιμή του παίκτη δεν έχει κάνει ακόμα limit up.
Το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Λαμία μάλλον θα είναι το τελευταίο του Μασούρα με τη φανέλα τη ΑΕΛ.

 

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΔΩΔΕΚΑ ΟΜΑΔΕΣ
Σχέδιο για δώδεκα ομάδες στη Σούπερ Λίγκα από τη μεθεπόμενη σεζόν επεξεργάζεται η ΟΥΕΦΑ , ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα.
Την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο είναι δύσκολο να εφαρμοστεί αφού θα υπάρχουν νομικά προβλήματα αλλά από την επόμενη σεζόν είναι πολύ πιθανό.
Σύμφωνα με αυτό θα παίξουν στη μεγάλη κατηγορία ομάδες όχι μόνο με βάση τα βαθμολογικά κριτήρια αλλά και άλλα όπως η προσέλευση φιλάθλων, τα οικονομικά τους και το γηπεδικό.
Παράλληλα πιστεύουν ότι θα αυξηθούν τα τηλεοπτικά συμβόλαια της κάθε ομάδας ενώ οι ομάδες που δεν θα αγωνισθούν στην κατηγορία και θα υποβιβαστούν αυτή τη σεζόν θα πάρουν ένα πολύ καλό τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Στην ΑΕΛ λοιπόν στοχεύουν τη νέα περίοδο να τερματίσουν στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας και βλέπουν θετικά το σχέδιο της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.
Σύμφωνα με το ίδιο σχέδιο προβλέπεται να υπάρχει και Σούπερ Λίγκα 2 στην οποία θα αγωνίζονται οι ομάδες που θα υποβιβαστούν αλλά και αυτές που θα τερματίσουν από την 3η-6η θέση της Football League.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Σήμερα οι παίκτες της ΠΑΕ επιστρέφουν σε προπονητικούς ρυθμούς ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος με τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής στην Ξάνθη με τη φερώνυμη ομάδα να αγωνιά για τους τραυματίες Μπόζοβιτς, Λεοζίνιο, Ναζλίδη και Ρέντζα. Σίγουρη θεωρείται η απουσία των τιμωρημένων Μόρα, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρα και Ζίζιτς.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass