Τρεις μεταγραφές προ των πυλών

ΔΥΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΣΤΟΠΕΡ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2018 22:22

Τρεις μεταγραφές βρίσκονται προ των πυλών της ΑΕΛ και αφορούν δύο επιθετικούς και έναν νεαρό στόπερ προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Για τον επιθετικό παίκτη γράφαμε ότι η ΑΕΛ έχει ρίξει δίχτυα στη Βόρεια Αφρική και συγκεκριμένα στην Αλγερία, όπου ο παίκτης που την ενδιαφέρει είναι ο 27χρονος Φριουί (φωτ., γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1991) αλλά υπάρχει και Ευρωπαίος επιθετικός που αναμένεται στη Λάρισα την ερχόμενη Τρίτη.
Ο Φριουί αγωνιζόταν στην τελευταία ομάδα της Αλγερίας την Μπλίντα και τη σεζόν που τελείωσε αγωνίσθηκε σε 29 παιχνίδια, πέτυχε 15 τέρματα και δέχθηκε έξι κίτρινες κάρτες.
Έχει ύψος 1.80, είναι γρήγορος επιθετικός, έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα (2013-2014)με την USM Alger και το τελευταίο του τέρμα το πέτυχε στις 19 Μαΐου που, αν και αδιάφορη η ομάδα του, κέρδισε με 2-1 την USM Alger.
Ο άλλος επιθετικός προέρχεται από την Ευρώπη και στην ΑΕΛ αναφέρουν ότι πρόκειται για σπουδαίο παίκτη και ηχηρή μεταγραφή.
Τέλος εντός της εβδομάδας στην ΑΕΛ είναι πολύ πιθανό να ενταχθεί και νεαρό στόπερ προερχόμενο από τα Βαλκάνια.
Με αυτές τις τρεις κινήσεις κλείνει ένας μεγάλος κύκλος των μεταγραφών και αν γίνει μια ακόμα θα εξαρτηθεί από τον Λεοζίνιο. Αν ο Λεοζίνιο δεχθεί μείωση αποδοχών θα παραμείνει στην ομάδα ειδάλλως θα αποκτηθεί ένα ακόμα ηγετικό χαφ.

 

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ
Στην Αθήνα βρίσκεται ο παίκτης της ΑΕΛ Γιάννης Μασούρας και από σήμερα θα προπονείται με την εθνική ελπίδων και ακολούθως θα ταξιδέψει στην Ουκρανία, όπου η Εθνική μας θα αγωνιστεί στο Διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά Lobanovski 2018.

 

ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Ο προπονητής της ΑΕΛ, Σωτήρης Αντωνίου, είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για το UEFA PRO και συγκεκριμένα για την 7η Σχολή. Η 1η φάση της Σχολής θα λειτουργήσει σε δύο περιόδους, η πρώτη θα πραγματοποιηθεί από 28 Μαΐου έως 6 Ιουνίου 2018 στην Αθήνα και η δεύτερη από 13 έως 23 Ιουνίου 2018 στη Ρόδο.
Στη σχολή προπονητών για τα διπλώματα UEFA Pro θα συμμετάσχουν οι παρακάτω 28 προπονητές: Γιώργος Αβραμίδης, Αλέξανδρος Αλεξιάδης, Σωτήρης Αντωνίου, Διαμαντής Βάβαλης, Λευτέρης Βελέντζας, Στέλιος Βενετίδης, Πέτρος Δημητρίου, Θεοδόσης Θεοδοσιάδης, Γιώργος Καραϊσαρίδης, Νίκος Καραμπετάκης, Γιώργος Κόλτσης, Δημήτρης Κοροπούλης, Γιώργος Κούτσης, Παρασκευάς Κωνσταντακόπουλος, Δημήτρης Μαυρογενίδης, Νίκος Νεντίδης, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Στέφανος Ξηρόφωτος, Γιώργος Πετράκης, Γιάννης Πολλαετίδης, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, Γιάννης Τάτσης, Κώστας Φρατζέσκος και Ηλίας Φυντάνης. 

 

Στη Βίτεσε ο Νταρφαλού
Η ΑΕΛ είχε υπογράψει προσύμφωνο με τον Αλγερινό Νταρφαλού αντί 180.000 ευρώ αλλά ο παίκτης που αγωνιζόταν στην USM Alger τελικά κατέληξε στην Ολλανδική Βίτεσε και ανακοινώθηκε χθες αντί του ποσού των 350.000 ευρώ.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass