Νικηφόρο φινάλε θέλει ο Απόλλωνας

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (17:00)

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2018 22:08

Με νικηφόρο αποτέλεσμα θέλει να ολοκληρώσει τις φετινές του υποχρεώσεις στην Football League ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος αγωνίζεται αύριο και ώρα 17:00 στη Φιλιππούπολη με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει καθώς και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή, όμως για λόγους γοήτρου οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να κατακτήσουν νικηφόρο αποτέλεσμα και να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους.
Σίγουρα το 7-0 την περασμένη Κυριακή στα Χανιά από τον Κισσαμικό ήταν ένα βαρύ σκορ για τη λαρισινή ομάδα, η οποία αυτή τη φορά αναμένεται πως θα δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Σήμερα οι παίκτες θα έχουν ρεπό, αύριο ο τεχνικός τους Νίκος Θεοδοσιάδης τους κάλεσε να βρίσκονται όλοι στο γήπεδο και θα ανακοινώσει τη δεκαοκτάδα.
Μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Δημήτρη Σουλιώτη, ο οποίος εκτίει ποινή λόγω καρτών.

 

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ  ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Με νίκη ολοκλήρωσε ο Εργοτέλης τις υποχρεώσεις του στην τρέχουσα σεζόν της Football League, καθώς χθες επιβλήθηκε 3-0 των Τρικάλων στη θεσσαλική πόλη, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής. Τα τέρματα που χάρισαν το «τρίποντο» στους Κρήτες σημείωσαν οι Έφορντ (52’), Ιατρούδης (57’) και Σταματάκος (76’). Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Τρίκαλα, τα οποία είχαν δοκάρι στο 28’ με τον Ζγκούρι, έμειναν στο 55’ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τσιάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παναιγιάλειος-Βέροια      3-0 (α.α.)
Απόλλων Π.-Αχαρναϊκός      3-0 (α.α.)
Τρίκαλα-Εργοτέλης      0-3
ΑΥΡΙΟ (17:00)
Απόλλων Λ.-ΑΕ Καραϊσκάκης
Αιγινιακός-Παναχαϊκή
Αναγέννηση Κ.-Άρης
ΟΦΗ-Σπάρτη
Πανσερραϊκός-Δόξα Δράμας
ΔΕΥΤΕΡΑ(17:00)
Καλλιθέα-Κισσαμικός

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 33 αγώνες)
1. ΟΦΗ      83 -Super League
2. Άρης      82 -Super League
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
3. Παναχαϊκή      70
4. ΑΟΧ/Κισσαμικός      61
5. Δόξα Δράμας      60
6. Τρίκαλα      58 -34αγ.
7. Απόλλων Πόντου      53 -34αγ.
8. ΑΕ Καραϊσκάκης      48
9. Εργοτέλης      46 -34αγ.
10. Απόλλων Λ.      40
11. Αιγινιακός      37
12. Αναγέννηση Κ.     34
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
13. Σπάρτη      34
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
14. Πανσερραϊκός      27
Υποβιβασμός
15. Παναιγιάλειος      25 -34αγ.
16. Καλλιθέα      21
17. Βέροια      -
18. Αχαρναϊκός     
* Ο Αχαρναϊκός και η Βέροια έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
** Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ αποφάσισε ότι οι ΠΑΕ Σπάρτη, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος και Πανσερραϊκός, δεν πληρούν τα κριτήρια της 1ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης. Ως εκ τούτου το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής, στη συνεδρίαση της 18/05/2018, προέβη στην αφαίρεση τριών (3) βαθμών για τις προαναφερόμενες ΠΑΕ, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

 

ΝΕΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΣΕ 6 ΠΑΕ !
Με αφαίρεση τριών βαθμών τιμωρήθηκαν οι ΠΑΕ Καλλιθέα, Παναιγιάλειος, Σπάρτη, Πανσερραϊκός, Απόλλων και Αναγέννηση, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 2ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης. Αντίθετα οι ΠΑΕ Εργοτέλης και Αιγινιακός πληρούν τις απαιτήσεις.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Προκειμένου να εξασφαλιστεί η απόλυτη ισονομία ενόψει των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, λόγω ενδεχόμενης αφαίρεσης βαθμών στη 2η φάση της επιτήρησης, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μερίμνησε για την έγκαιρη εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΕ που βρίσκονται πλησίον ή κάτω της ζώνης του υποβιβασμού.
Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 25/05/2018 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με τη διαδικασία επιτήρησης για τις ΠΑΕ της Football League.
*Οι ΠΑΕ Εργοτέλης και Αιγινιακός πληρούν τις απαιτήσεις της 2ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.
*Οι ΠΑΕ Καλλιθέα, Παναιγιάλειος, Σπάρτη, Πανσερραϊκός, Απόλλων και Αναγέννηση δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 2ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης. Κατόπιν αυτού, και καθώς οι αποφάσεις της συγκεκριμένης διαδικασίας δεν είναι εφέσιμες, το σύνολο των ομάδων της Football League, γνωρίζει πλήρως τη βαθμολογική του κατάσταση πριν τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος».

 

ΤΙΜΟΥΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Πρώην προέδρους της ομάδας θα τιμήσουν οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας, σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί μεθαύριο Δευτέρα 28 Μαΐου και ώρα 18:30 στη Φιλιππούπολη, στο πλαίσιο του εορτασμού της Αγίας Τριάδας στην ομώνυμη συνοικία. Συγκεκριμένα θα τιμηθούν οι Γεώργιος Δημητρίου, Μάνθος Τζιαστούδης, Δημήτρης Ζαχαρόπουλος και Τάκης Σαμαράς, όπως επίσης και ο Κώστας Ρούστας που πρόσφερε πάρα πολλά ως φίλος της ομάδας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass