Η ΑΕΛ απέκτησε τον Σαμί Φριούι

*ΤΡΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΑΛΓΕΡΙΑΣ *Γ. ΜΑΣΟΥΡΑΣ: ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2018 22:26

Η ΑΕΛ από χθες έχει στο έμψυχο δυναμικό της για τρία χρόνια τον 27χρονο Αλγερινό επιθετικό Σαμί Φριουί που θα γράψει ιστορία για τη λαρισινή ομάδα, καθώς είναι ο πρώτος παίκτης από τη συγκεκριμένη χώρα που θα φορέσει τη «βυσσινί» φανέλα.

Ο Φριούι πέτυχε 15 γκολ στο πρωτάθλημα της Αλγερίας (τα τέσσερα με πέναλτι) παραπάνω από τα μισά της ομάδας του, τη Μπλιντά, στο πρωτάθλημα και ήταν ο τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος πίσω από τον Νταρφαλού και τον Αμπίντ που πέτυχαν 18 και 16 γκολ αντίστοιχα.

Ο Αλγερινός παίκτης γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1991 στο Κουμπά, έχει ύψος 1.80 και ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του στην USM Alger και στη συνέχεια πήγε στην Μπεζάια, ενώ το 2016 μεταγράφηκε στην Μπλιντά όπου τη βοήθησε σημαντικά να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία της Αλγερίας.

Τη σεζόν που τελείωσε αγωνίσθηκε σε 29 παιχνίδια από τα τριάντα που έδωσε η ομάδα του με σύνολο λεπτών συμμετοχής 2.590. Στα δύο έγινε αλλαγή ενώ δέχθηκε έξι κίτρινες κάρτες.

Πρωταθλητής Αλγερίας την περίοδο 2013-2014(έπαιξε έξι παιχνίδια) αλλά και κυπελλούχος την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Και τα δύο τρόπαια τα κατέκτησε τη με USM Alger.

Ο ποδοσφαιριστής μιλάει Γαλλικά, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πίστη στον Θεό ενώ όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο που θα επιλέξει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας είχε πει: «Θέλω να προχωρήσω, ο στόχος μου είναι να επιλέξω ένα κλαμπ που θα μου επιτρέψει να παίξω τους ηγετικούς ρόλους».

Σίγουρα η μεταγραφή του ισχυροποιεί τη λαρισινή ομάδα σε σημαντικό βαθμό αφού στην Αλγερία διαθέτει πολύ καλό όνομα και βρέθηκε και στο στόχαστρο ξένων ομάδων.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΕΟΖΙΝΙΟ

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας είχε συνάντηση με τον μάνατζερ Βέλα Τζούνιορ (πρώην παίκτη της ΑΕΛ) για την υπόθεση του Λεοζίνιο. Από το φιλικό περιβάλλον του μεγαλομετόχου έλεγαν ότι θα βρεθεί λύση με τον παίκτη δίνοντας αρκετές πιθανότητες στη μείωση των αποδοχών για τα επόμενα χρόνια και την παραμονή του στην ομάδα.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Ο μόνος παίκτης που συνεχίζει να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις ακόμα και την καλοκαιρινή περίοδο είναι ο Γιάννης Μασούρας που θα ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στην Ουκρανία, όπου με την Εθνική Ελπίδων θα αγωνιστεί στο Διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά Lobanovski 2018.

Μάλιστα μιλώντας στην «Ε» είπε ότι συνεχίζει να προπονείται με εντατικούς ρυθμούς ώστε να είναι πανέτοιμος για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων αλλά και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass