Βολιδοσκοπεί το κλ. Νεάπολης ο Ερμής Αγιάς

ΩΣ ΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2018 22:24

Μπορεί ο ΓΛ Φάρος να κινείται με γοργούς ρυθμούς για τη μεταφορά της έδρας από τη Λάρισα στη Λήμνο (αν και τίποτα ακόμη δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο), μία άλλη ομάδα, ωστόσο, εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τη νέα σεζόν ως έδρα το κλειστό της Νεάπολης.

Ο λόγος για τον Ερμή Αγιάς που εξασφάλισε φέτος την παραμονή του στην Α2 Εθνική, στην οποία τη νέα χρονιά θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Οι άνθρωποι του συλλόγου στην τελευταία γενική συνέλευση αποφάσισαν να βολιδοσκοπήσουν την κατάσταση σχετικά με το κατά πόσο είναι δυνατή η χρήση του κλειστού της Νεάπολης για τις προπονήσεις, αλλά και ως έδρα στα επίσημα παιχνίδια τη νέα χρονιά.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε καθώς στο κλειστό γυμναστήριο της Αγιάς αναμένεται να ξεκινήσουν τέλη Ιουλίου εργασίες στα αποδυτήρια και το σκέπαστρο, οι οποίες σύμφωνα με τους αρμόδιους υπολογίζεται να ολοκληρωθούν κατά τα Χριστούγεννα του 2018. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα δεν θα έχει έδρα με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής (τον Οκτώβριο), αφού το κλειστό γυμναστήριο της Αγιάς δεν θα είναι έως τότε έτοιμο.

Σύμφωνα με την απόφαση της γενικής συνέλευση η διοίκηση του Ερμή θα προχωρήσει σε μία διερεύνηση σχετικά με το κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης (έξοδα χρήσης του κλειστού, πρόγραμμα προπονήσεων και επίσημων αγώνων κ.ά.) προκειμένου να καταστεί σαφές εάν πράγματι είναι εφικτή η χρήση του. Ως εναλλακτική λύση, προτάθηκε το κλειστό του Αλκαζάρ, για το οποίο, ωστόσο, υπάρχουν κάποια ερωτηματικά.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εν τω μεταξύ σε ό,τι αφορά στα διοικητικά του Ερμή Αγιάς, η Διοίκηση του συλλόγου -το έργο της οποίας ήταν άκρως επιτυχημένο κατά τη φετινή σεζόν στην οποία η ομάδα αν και νεοφώτιστη εξασφάλισε την παραμονή της στην Α2- θα παραμείνει η ίδια, με πρόεδρο τον Θεόδωρο Ριζούλη.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές σχετικά με το θέμα του προπονητή και ειδικότερα με τον Στέφανο Πέρκο με τον οποίο η ομάδα έκλεισε τη φετινή σεζόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν σιγά-σιγά και οι συζητήσεις με τους παίκτες για τη συγκρότηση του νέου ρόστερ.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass