Εργα σε Τύρναβο και Τέμπη

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2018 22:29
Από την επίσκεψη του κ. Βασιλειάδη στον Δήμο Τυρνάβου Από την επίσκεψη του κ. Βασιλειάδη στον Δήμο Τυρνάβου

Η αναγκαιότητα παρέμβασης του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη για τη χρηματοδότηση της πρότασης του Δήμου Τυρνάβου περί ανακατασκευής και επέκτασης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Αμπελώνα, σε συνδυασμό με τη δημιουργία δύο βοηθητικών γηπέδων 7x7, τη χρηματοδότηση της πρότασης του Δήμου για το Κλειστό Κολυμβητήριο Τυρνάβου καθώς και τη θετική αντιμετώπιση στο αίτημα του Δήμου Τυρνάβου για παρέμβαση ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του Δημοτικού Σταδίου Τυρνάβου (αγωνιστικός χώρος, στίβος, αποδυτήρια) ήταν τα βασικά θέματα που ανέπτυξε ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κ. Βασιλειάδη χθες στο Δημαρχείο Τυρνάβου.

Ο κ. Σαρχώσης είχε επίσης την ευκαιρία να αναπτύξει ευρύτερα τον αθλητικό σχεδιασμό των υποδομών του Δήμου και πιο συγκεκριμένα τους αθλητικούς πύρινες Τυρνάβου και Αμπελώνα. Ο υφυπουργός από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλει αποφασιστικά προκειμένου να δρομολογηθεί η υλοποίηση των προτάσεων του προγραμματισμού του Δήμου Τυρνάβου ιεραρχώντας τις ανάγκες κάτω από τις σημερινές συνθήκες.
Στο δημαρχείο Τυρνάβου ο κ. Βασιλειάδης συνοδευόταν από τον κ. Τάσο Μποντίνο, υπεύθυνο για την Τ.Α. της Γ.Γ. Αθλητισμού και τον κ. Γ. Κωσταρόπουλο, πρόεδρο του Ε.Α.Κ. Λάρισας, όπου παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κ. Φανή Μπίλιου και κ. Κωνσταντίνος Κουλιός, Χρήστος Τσιόπας, Γιώργος Κουτσοδήμος, καθώς επίσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι και εντεταλμένοι σε θέματα Αθλητισμού και Παιδείας κ. Κώστας Χρυσοβέργης και κ. Ρούλα Σουρλαντζή – Ζαχαράκη. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι πρόεδροι του Α.Ο. Τυρνάβου, του Αμπελωνιακού και της Δόξας Αργυροπουλίου κ. Νίκος Πλιάτσικας, Αναστάσιος Μαυρίδης και Λάμπρος Βουγιατζής.

 

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ
Επίσης, νωρίτερα στο Δημαρχείο Μακρυχωρίου, άκρως ενδιαφέρουσα ήταν η συνάντηση του υφυπουργού κ. Γιώργου Βασιλειάδη με τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο και στελέχη του Δήμου αλλά και αθλητικούς παράγοντες της περιοχής. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν σε αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς και έργα έχουν πραγματοποιηθεί από το Υπουργείο Αθλητισμού το προηγούμενο διάστημα, όπως τα γήπεδα 5x5 Αμπελακίων καθώς και πρόσφατα των Γόννων. Από την πλευρά του ο δήμαρχος κ. Κώστα Κολλάτος κατέθεσε μια σειρά προτάσεων για αθλητικά έργα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τεμπών.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass