Συνάντηση με ΕΠΣΛ και Γυμναστές

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2018 18:48

Πριν την προγραμματισμένη ομιλία στο «Χατζηγιάννειο» ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδης είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΕΠΣΛ και των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής. Στη συνάντηση με την ΕΠΣΛ, ο πρόεδρος της Ένωσης, κ. Μπουχλαριώτης απένειμε

τιμητική πλακέτα στον κ. Βασιλειάδη και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε δύο βασικά ζητήματα. Το πρώτο αφορούσε στην αδειοδότηση των γηπέδων και κυρίως των αγωνιστικών χώρων που ανήκουν στους περιφερειακούς δήμους και το δεύτερο στη δημιουργία του ποδοσφαιρικού κέντρου της ΕΠΣΛ στη Ν. Πολιτεία.
Σχετικά με το πρώτο ο κ. Βασιλειάδης τόνισε ότι δεν θα υπάρξει καμία παράταση, ωστόσο δίδεται η δυνατότητα στους Δήμους και την Περιφέρεια να αδειοδοτήσουν υπό όρους. Ο νόμος δίνει περιθώρια αλλά δεν πρέπει να δοθεί η δέουσα σοβαρότητα υπογράμμισε ο υφυπουργός αθλητισμού.
Αναφορικά με το ποδοσφαιρικό κέντρο στη Ν. Πολιτεία (δύο γήπεδα, μία κερκίδα 1.000 περίπου θέσεων και γραφεία), ο κ. Βασιλειάδης χαρακτήρισε δίκαιο το αίτημα της διοίκησης της ΕΠΣΛ και τόνισε ότι θα συζητήσει το θέμα στη σημερινή συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων.
ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ
Από την πλευρά τους οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής έθεσαν το θέμα της εξομοίωσης των πτυχίων τους με τα πτυχία της UEFA για όσους έχουν ειδικότητα στο ποδόσφαιρο.  Ο κ. Βασιλειάδης τόνισε ότι πλέον με μία μικρή αναμόρφωση του προγράμματος του ΤΕΦΑ οι απόφοιτοι θα παίρνουν το UEFA Β. Για τους ήδη πτυχιούχους γυμναστές θα διοργανωθούν διήμερα σεμινάρια προκειμένου να εξομοιωθούν με το UEFA Β.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass